Nowy Trener?
- mazi12
- Juventino
Człowiek idzie na nocke do roboty, wstaje do popołudniu a tutaj takie G**NO?!?! Przecież to jest jakiś jeden wielki żart. Nie wiem w ogole co tutaj sie dzieje. Czy może mi ktoś to wytłumaczyć? Zarząd stanął na wysokości zadania
Jak mogli móc pozwolić odejść Conte a do tego zatrudnić Allegriego? Tego, z którego śmiejemy się od czasu objęcia Milanu albo jeszcze wcześniej? Nawet w najczarniejszych snach nie przewidywałem takiego scenariusza
to jest KOSZMAR, TRAGEDIA, KATASTROFA

- Zizou_1989
- Juventino
Vidal zostaje i kontunuuje przygotowania z Juve
- Domino_JUVE_!
- Juventino
pytanie o Morate- przetłumaczcie odpowiedź 

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Jest plus odejscia Conte - forum pęka w szwach, aktywnosc irracjonalna, 100x wieksza niz ostatnimi czasy
Oby Maksiu nie sprowadzil De Jonga. Abate - dobry gracz, Bonera na lawie zdzierze - ale nie De Jong.

Oby Maksiu nie sprowadzil De Jonga. Abate - dobry gracz, Bonera na lawie zdzierze - ale nie De Jong.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Del
- Juventino
Już wiem, czemu Conte nigdy nie powiedział wprost, że chce zostać w Juve na dłużej. Nigdy specjalnie nie czuł się związany z Juventusem. A my robiliśmy z niego drugiego A.Fergusona. Niestety wychodzi na to, że Conte chciał mieć klasowych piłkarzy tego lata a jak wiemy Juve nie może sobie pozwolić na wydanie 150mln euro bo Conte ma taką zachciankę.
Skład trzeba wzmacniać - owszem no ale z rozsądkiem.
Sprawa natomiast wygląda inaczej jeśli poszło o sprzedaż Vidala, wtedy wyjdzie na to, że nasz zarząd to banda kompletnych idiotów.
No niestety, kończy się ta piękna bajka z Conte w roli głównej, ale kto wie? Może zaczyna się następna?
Skład trzeba wzmacniać - owszem no ale z rozsądkiem.
Sprawa natomiast wygląda inaczej jeśli poszło o sprzedaż Vidala, wtedy wyjdzie na to, że nasz zarząd to banda kompletnych idiotów.
No niestety, kończy się ta piękna bajka z Conte w roli głównej, ale kto wie? Może zaczyna się następna?
- Goral101
- Juventino
Wczorajsze info to było jak nokaut Khalidova ... Z niczego , ale na łopatki . Czuje sie podobnie jak pumex rozbity w ....
Z poczatku to mialem to za zart jakis , bo na stronie jestem z 10 razy na dzien i pierwsze co pomyslalem ze sobie ktos jaja zrobil . To chyba byla moja cena zapisu do drughi .
Po tym wszystkim mam tylko nadzieje ze spali ktos kilka samochodow , wybije kilka szyb pod siedziba klubu . Kibice maja obowiazek to zrobic z jednego powodu . Tak sie nie robi i powinien ktos to powinien pokazac zarzadowi . Powonni zrobic taka zadyme zeby skumali ze klub to kibice a nie oni
Z poczatku to mialem to za zart jakis , bo na stronie jestem z 10 razy na dzien i pierwsze co pomyslalem ze sobie ktos jaja zrobil . To chyba byla moja cena zapisu do drughi .
Po tym wszystkim mam tylko nadzieje ze spali ktos kilka samochodow , wybije kilka szyb pod siedziba klubu . Kibice maja obowiazek to zrobic z jednego powodu . Tak sie nie robi i powinien ktos to powinien pokazac zarzadowi . Powonni zrobic taka zadyme zeby skumali ze klub to kibice a nie oni
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Gdyby Marotta miał sprzedawać Vidala, to raczej Allegri by powiedział tylko,ze to świetny gracz, ale są zobaczy, ale powiedział,ze cieszy się,ze będzie z nim pracować, więc raczej Arturo zostanie:)
trzeba szukać pozytywów, a jest na pewno taki,ze Allegri wniesie trochę świeżości do szatni Juve, bo Conte po koniec sezonu to zupełnie inna osoba niż na początku przygody z Juve. Nasza gra w końcówce wyglądała jak jazda autem bez paliwa, które skończyło się na górce, z górki jakoś szło,ale po doczołganiu się do stacji było co zatankować?
Ja poczekam z ocenami Allegriego, zobaczymy co nam zafunduje, wierzę,że będą to sukcesy:)
trzeba szukać pozytywów, a jest na pewno taki,ze Allegri wniesie trochę świeżości do szatni Juve, bo Conte po koniec sezonu to zupełnie inna osoba niż na początku przygody z Juve. Nasza gra w końcówce wyglądała jak jazda autem bez paliwa, które skończyło się na górce, z górki jakoś szło,ale po doczołganiu się do stacji było co zatankować?
Ja poczekam z ocenami Allegriego, zobaczymy co nam zafunduje, wierzę,że będą to sukcesy:)
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Podstaw swój samochód do spalenia, tak postępują tylko idioci, przecież te samochody to nie będą auta zarządu czy Conte a zwykłych ludzi, nie wiem co trzeba mieć w głowie,żeby uważać to za coś dobrego.Goral101 pisze: Po tym wszystkim mam tylko nadzieje ze spali ktos kilka samochodow , wybije kilka szyb pod siedziba klubu . Kibice maja obowiazek to zrobic z jednego powodu . Tak sie nie robi i powinien ktos to powinien pokazac zarzadowi . Powonni zrobic taka zadyme zeby skumali ze klub to kibice a nie oni
- Domino_JUVE_!
- Juventino
skoro mowa o tankowaniu, to zdecydowano się na kupno słabej jakości paliwa w najgorszej pobliskiej stacji benzynowej :lol:
- zahor
- Juventino
Wroze Ci dluga i bogata kariere w tej organizacji - masz odpowiednie nastawienie zeby odniesc w niej sukces, zaskarbic sobie szacunek jej czlonkow i moze pewnego dnia wyladowac w zarzadzie.Goral101 pisze:To chyba byla moja cena zapisu do drughi .
[...]
Ktos wie jak wyglada sprawa pobierania przez Allegriego pensji w Milanie? Wiem ze jeszcze do niedawna ja otrzymywal, mimo ze trenerem byl Seedorf.
- Tom_my
- Juventino
Ok, hejting hejtingiem, ale podoba mi się, że na konferencji nie było asekuracji i tekstów o "trudnym okresie przejściowym", "adaptacji nowych schematów" i "prośby o cierpliwość". Jasno powiedziane: jesteśmy faworytem do Scudetto i stać nas na 8 w Europie. Takie postawienie sprawy mi się podoba, i mam nadzieję, że z tego zostanie Allegri rozliczony. Zresztą nawet z postawy na konferencji było widać, że jest bojowo i entuzjastycznie nastawiany do pracy, nie będzie (przynajmniej na razie) chowania się po kątach. Ode mnie mały plus na początek.
A teraz już nie pozostaje nam nic innego jak po prostu trzymać kciuki za jego pracę. Czego się obawiam? Ktoś już to tu pisał - drużyna "pociągnie się" jeszcze trochę sama, w lidze zajmiemy 2-3 miejsce po wyrównanej walce, w Europie możemy wyjdziemy sobie z grupy. Zarząd pewnie uzna to za wystarczająco dużo by zatrzymać Maxa na stołku, tymczasem ja uważam, że mistrzostwo + widoczne gołym okiem nowe rozwiązania i świeżość w grze to warunek konieczny do spełnienia. W przeciwnym wypadku, niestety nie oczekuję bo następnym sezonie niczego lepszego, bo drużyna się po prostu wypali.
A teraz już nie pozostaje nam nic innego jak po prostu trzymać kciuki za jego pracę. Czego się obawiam? Ktoś już to tu pisał - drużyna "pociągnie się" jeszcze trochę sama, w lidze zajmiemy 2-3 miejsce po wyrównanej walce, w Europie możemy wyjdziemy sobie z grupy. Zarząd pewnie uzna to za wystarczająco dużo by zatrzymać Maxa na stołku, tymczasem ja uważam, że mistrzostwo + widoczne gołym okiem nowe rozwiązania i świeżość w grze to warunek konieczny do spełnienia. W przeciwnym wypadku, niestety nie oczekuję bo następnym sezonie niczego lepszego, bo drużyna się po prostu wypali.
- sebatiaen
- Juventino
Ja myślę że oni wtedy jak ta szopka była z Conte juz się dogadali że on oficjalnie zrezygnuje teraz.
To są poważni ludzie, nie mógł podjąć decyzji z dnia na dzień, on nie jest głupi.
Wiedział że Marotta nikogo sensownego nie kupi więc go poprosili żeby jeszcze oficjalnie nie rezygnował, liczyli że go przekonają Iturbe, Evra i Morata i jak antek dowiedział się że nasi nie kupią Iturbe to olał nas na całego.
To są poważni ludzie, nie mógł podjąć decyzji z dnia na dzień, on nie jest głupi.
Wiedział że Marotta nikogo sensownego nie kupi więc go poprosili żeby jeszcze oficjalnie nie rezygnował, liczyli że go przekonają Iturbe, Evra i Morata i jak antek dowiedział się że nasi nie kupią Iturbe to olał nas na całego.