Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:45

LordJuve pisze:
WojtinhoFCJ pisze:W takim wypadku po co wcześniej zgodził się zostać na ten sezon?
Może łudził się, podobnie jak wielu kibiców, że tym razem nasze okienko transferowe będzie wyglądać nieco inaczej?
west88 pisze: To smutne, ale trzeba mieć świadomość, że to nie to samo Juve.
No to ktoś mnie oszukał, bo myślałem, że zarząd realizując swój plan, dąży do odbudowania "tego samego Juve".

Nie dziwię się więc, że Conte też może czuć się oszukany.
Słaba ironia. Miałem na myśli tylko to, że nie ma czegoś takiego, jak życzenie Conte, pstryk i wydajemy 60 mln na Di Marie. Nie ma siana na takie transfery, Conte osiągnął wiele, ale nie będe go gloryfikował.
Budżet nie ma znaczenia przy transferach? Dobry kawał. :doh:

Dobry mudzyn
Bez sprzedaży Suareza, LFC stało na podobnym poziomie do naszego z tą różnicą, że oni nie grali w LM.

mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:48

To mamy swoje ufanie Conte, że wie co robi i że na pewno to on chciał Moratę. Widać jak się ucieszył :rotfl:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:49

mephisto pisze:To mamy swoje ufanie Conte, że wie co robi i że na pewno to on chciał Moratę. Widać jak się ucieszył :rotfl:
A może jednak transfer Moraty upadł, bo od dobrych kilku dni żadnego info nie było i dlatego Antek odchodzi, to by były dopiero jajca:)

acidgraju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:49

żaden Lippi, Spaletti itp. Scolari!!!

Juve 4 ever
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:51

mephisto pisze:To mamy swoje ufanie Conte, że wie co robi i że na pewno to on chciał Moratę. Widać jak się ucieszył :rotfl:
Bądźmy szczerzy Conte nie miał nosa do zawodników: Padoin, Peluso najlepiej o tym świadczą.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:52

Paweljuve2006 pisze:
Antek666 pisze:
Paweljuve2006 pisze:Długo broniłem zarządu i Marotty, ale to już przesada!! Conte wyciągnął z tego Juve tyle ile się dało, trzy mistrzostwa a Ci nie potrafili po trzech latach spełnić obecanych mu transferów.. :evil: Niby Juve to wielka rodzina a gówno prawda. Conte- Juventino z krwi i kości- nie odszedł by tak o..
Wdech, wydech razy kilka, jakieś piwo lub trawa, masturbacja itp. Spróbuj, może się uspokoisz.

Wyciągnął tyle ile się dało? Powiedz mi ile pucharów Włoch wygrał przez te 3 lata? Zakończenie grupy za Galatą to też wyciągnięcie maximum z drużyny typowanej wśród 8 do wugrania Champions League?

Sppełnienie obiecanych transferów? Wiesz Ty w ogóle na jakim minusie jesteśmy obecnie? Co oczekiwałeś, że przyjdzie do nas Sanchez+Di Maria i do tego Suarez żeby Chiellineimu nie było nudno?!

Juventino z krwi i kości? Takim Conte był, lub chociaż na takiego wyglądał. Do maja tego rokul
Jaka pogoda w Berlinie, pada?? ....
Bujaj się :) Odpiszę to tam gdzie mnie @jarmel zaczepił i to wypomniał, ale wytłumaczę i tobie. Aż całe 2 razy wspomniałem o pogodzie w Berlinie, bo tu były setki tysięcy ludzi na każdym meczu Niemców, bo to stolica mistrzów świata. Dodam jeszcze, że dziś pewnie każde informacje bombardowały was moim kochanym Berlinem, czy napisaliście już do nich skargę o informowanie o tym?! Dodam jeszcze, że niemiecka publiczna jest przyjazna swoim sąsiadom i pokazali czasem jakiś Amsterdam przykładowo.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:53

Najpierw szopka na zakończenie sezonu pt.: "Conte zostaje czy odchodzi?". Kiedy obie strony doszły do porozumienia, nasz klub wykonywał ruchy transferowe pod dyktando Conte (Morata, Evra Iturbe), gość rezygnuje z dnia na dzień. Nie wierzę w sprzedaż Vidala i Poby, uważam, że decyzja Conte wynika z jego osobistych ambicji - pojawił się vacat na stanowisku trenera kadry i gość w jakiś sposób musiał wykręcić się od decyzji podjętej po zakończeniu sezonu. Jeśli moje podejrzenia potwierdzą się, to Conte pokazał totalny brak szacunku dla klubu, zarządu i zawodników, z którymi pracował od kilku sezonów, nie mówiąc o kibicach, którzy zawsze wspierali go. Odejście w takim momencie jest policzkiem dla wszystkich i jeśli Conte nie ma odpowiednich argumentów to już teraz twierdzę, że nie ma za kim płakać.

Najbardziej w tym wszystkim żałuję, że Prandelli poszedł do Turasów. Gość byłby idealny dla nas i taka zmiana na stanowisku trenera zadowoliłaby mnie w 100%. Jest jakakolwiek szansa, że były trener violi rozwiąże kontrakt z Galatą i jednak obejmie naszą drużynę? Jeśli nie, pozostaje mieć nadzieję, że Capello nie odmówi nam, bo o wynalazkach typu Mancini, Allegri i spółka, szkoda gadać.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:56

Ale Fabio Capello?
przecież on przedłużył kontrakt z ruskami do 2018 roku.
Zarabia 6 mln euro.
Zapomnijcie, nasi nie płacą tyle.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:57

W odpowiedzi na wypociny Paweljuve2006
Antek666 pisze:
bla bla bla
:lol:
Wczesniej wydawal mi sie naprawde konkret gosciem, ale im dluzej czytam te posty broniace jak Rejtan swojego 2 kraju - Niemiec - to stwierdzam ze Antek666 to albo Antek-emigrant - słynny troll z Onetu (rowniez znany z dissowania wszystkiego co polskie, i opiewania pod niebiosa wszystko co niemieckie) albo po prostu Miroslav Klose :lol:

PS: Conte odszedl przez brak transferu Moraty - potwierdzone info 8)
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:58 przez Dobry Mudżyn, łącznie zmieniany 1 raz.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

sebatiaen pisze:Ale Fabio Capello?
przecież on przedłużył kontrakt z ruskami do 2018 roku.
Zarabia 6 mln euro.
Zapomnijcie, nasi nie płacą tyle.
Guidolin też jakiś czas temu zaakceptował stanowsko "supervisora" klubów należących do rodziny Pozzo. Dorabia do emeryturki. Nie liczyłbym na niego.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Capello? :stop: Na grę jego Rusków nie dało się patrzeć na tych MŚ.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:59

Lypsky pisze:Najpierw szopka na zakończenie sezonu pt.: "Conte zostaje czy odchodzi?". Kiedy obie strony doszły do porozumienia, nasz klub wykonywał ruchy transferowe pod dyktando Conte (Morata, Evra Iturbe), gość rezygnuje z dnia na dzień. Nie wierzę w sprzedaż Vidala i Poby, uważam, że decyzja Conte wynika z jego osobistych ambicji - pojawił się vacat na stanowisku trenera kadry i gość w jakiś sposób musiał wykręcić się od decyzji podjętej po zakończeniu sezonu. Jeśli moje podejrzenia potwierdzą się, to Conte pokazał totalny brak szacunku dla klubu, zarządu i zawodników, z którymi pracował od kilku sezonów, nie mówiąc o kibicach, którzy zawsze wspierali go. Odejście w takim momencie jest policzkiem dla wszystkich i jeśli Conte nie ma odpowiednich argumentów to już teraz twierdzę, że nie ma za kim płakać.
A - dodajmy - zarząd również wspierał Antonio, kiedy trwała ta cała szopka z zawieszeniem i zarzutami Palazziego. Nie wiem. Odkąd Conte trenował Juve, właściwie w każdej kwestii dyrektorzy szli mu na rękę, starając się godzić mały budżet z wolą szkoleniowca.

Dziwne to wszystko. Daleki jestem od oceniania, natomiast Conte już niejednokrotnie dał się poznać jako człowiek, który najpierw powie, potem pomyśli, jest bezczelny i - czasami - po prostu niepoważny.

Prawdę mówiąc, nie pałałem do niego wielką sympatią, no ale... szkoda. Bo to dobry trener, który - wydaje się - miał duże poważanie w zespole. I wyniki.

No cóż. Przykro mi, że ktoś kogoś spoliczkował i - zapewne - najmocniej ucierpi na tym Juventus.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 22:01 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 21:59

acidgraju pisze:żaden Lippi, Spaletti itp. Scolari!!!
:prochno: :rotfl: :lol:
AdiJuve pisze:
A może jednak transfer Moraty upadł, bo od dobrych kilku dni żadnego info nie było i dlatego Antek odchodzi, to by były dopiero jajca:)
Albo się wkurzył, że Peluso sprzedali :-D
Dobry Mudżyn pisze:
Antek666 pisze:
bla bla bla
:lol:
Wczesniej wydawal mi sie naprawde konkret gosciem, ale im dluzej czytam te posty broniace jak Rejtan swojego 2 kraju - Niemiec - to stwierdzam ze Antek666 to albo Antek-emigrant - słynny troll z Onetu (rowniez znany z dissowania wszystkiego co polskie, i opiewania pod niebiosa wszystko co niemieckie) albo po prostu Miroslav Klose :lol:
Wypraszam sobie takie oszczerstwa :stop:
"również znany"... pokaż mi jeden moment w którym napisałem złe słowo o Polsce, Mudżynie.

CAPS LOCK BO TO WAŻNE. CHCECIE POPISAĆ O NIEMCZECH-> PW. NIE DENERWUJCIE MNIE ZACZYNANIEM TEGO W KAŻDYM JEDNYM TEMACIE.DZIĘKUJĘ, DOBRANOC.
No, ale chociaż ostatnie tygodnie nic nie słyszałem o małym interiście :happy:
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 22:01 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 22:00

Montelle napewno Della Valle nie puści.
Garcia to samo.
Z włoskich trenerów nie mamy wyboru.
Mancio chociaż jest systematyczny wsumie coś podobnego do Conte, w europie żadnych sukcesów a w lidze wyniki są no ale on wiadomo jakie zespoły prowadził czy w jakich czasach.

Ciężko wybrać, do tego Mancio zażąda sporego wynagrodzenia, będzie Allegri, jestem tego pewien, tzn. tak na 90%

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 22:00

wydaje mi sie, ze cudow nie bedzie i skonczymy z kims z trojki Allegri, Mancini, Spaletti. i to bedzie tragedia :/
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 22:02 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany