Nowy Trener?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Głównie podziękowania i zapewnienie,ze będą dalej pracować, takie tam standardowe.Zabek pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ea+AgnelliZizou_1989 pisze:jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???
- annihilator1988
- Juventino
Wchodzę na JP, by zobaczyć jak tam postępy w okienku, tu informacja o rezygnacji Conte. Jak by mi kto <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w mordę dał. Ścięło mi nogi, a w oczach ciemność. Niech jeszcze Vidal odejdzieAntek666 pisze:Tylko Deschamps!

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:28 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Zizou_1989
- Juventino
z tego co wyczytałem podziękował za osiagnięcia Conte, powiedział że zaczynamy teraz jak wszyscy w lidze od 0 i obocuje prace dzień i noc z Marottą Nedvedem dla lepszego Juve i tyle... wymiana kurtuazji obu panów ...Zabek pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ea+AgnelliZizou_1989 pisze:jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???
- LordJuve
- Juventino
Taki jest efekt pogłębiającej się przepaści pomiędzy najlepszymi klubami na świecie a Juve...a może szerzej całą Serie A. Niestety, ale jesteśmy najlepszymi z najgorszych i być może Conte stwierdził, że z tym klubem, a raczej zarządem, nic więcej nie osiągnie.annihilator1988 pisze:Wchodzę na JP, by zobaczyć jak tam postępy w okienku, tu informacja o rezygnacji Conte. Jak by mi kto <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w mordę dał. Ścięło mi nogi, a w oczach ciemność. Niech jeszcze Vidal odejdzieAntek666 pisze:Tylko Deschamps!a Juve ponownie wróci tam gdzie było przed 2011.
Nawet jeśli pójdzie trenować reprezentację, to i tak będzie to dla niego stanowiło spory awans. Tam będzie sobie wybierał zawodników z całej Italii, a nie to, na co mu łaskawie pozwoli Zezowaty i spółka.
Cezary poszedł do Galaty.annihilator1988 pisze: Prandelli jest chyba jedynym, który budzi nadzieje, że Juve zaprezentuje się godnie w Europie.
BTW. Jeszcze paręnaście dni temu większość z Was wieszała psy na Prandellim, teraz chcecie go w Juve?

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:29 przez LordJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zabek
- Juventino
czyli półsrodki , smiech na sali się robi...jakku1 pisze:Nic ciekawego, list Conte tez pelen ogolnikow.Zizou_1989 pisze:jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???
Pojawiaja sie teraz tez nowe potencjalne nazwiska nowego trenera: Allegri, Mancini, Spalletti, gdzies mi sie obilo nazwisko Mihailovicia.
jak Conte wezmie repre. to bedzie nie fair ale ma chlop trochu racji widzi od srodka ze nie powalczy o LM w najblizszych latach i sprzedają mu serce druzyny...
- pumex
- Juventino
... o kolesiu z dawnej epoki, który od trzech miesięcy myśli o ciepłych kapciach i wełnianym kocu? Czy on w ogóle wie, że dawny Pucharu Europy Mistrzów Klubowych to teraz Liga Mistrzów?jakku1 pisze:Pojawiaja sie slabe plotki o Guidolinie.

- @D@$
- Juventino
Guidolin jest na emeryturcejareckik pisze:Hmm Gudolin jest całkiem spoko opcją, ale wydawało mi się, że on gdzieś poszedł do dużego klubu, jeśli nie to go brać, ale wcześniej zatelefonować do DD...

Ale bardziej dupiatego wejścia na juvepoland nie może być:
1. Odchodzi Conte
2. Niemcy mistrzami świata
Brakuje jeszcze: 3. Masz syfilis

- west88
- Juventino
Nie wiem czy zauważyłeś, mamy marny budżet na transfery pokroju graczy Realu czy Barcelony, ciężko to zrozumieć? Taak Conte jest taki ambitny, że hej..jednak nie zmienia to faktu, że mógł odejść wcześniej a teraz zachował się jak ostatni burak.LordJuve pisze:Oszczędności?! Mówi się od nich od 2007 roku...co z tego wynika?west88 pisze:Mówi się o oszczędnościach w Juve, a Conte spadł z konia i odchodzi. Trener powinien się dostosować jakoś do miejsca pracy, było wiadomo dużo wcześniej, że nie będzie różowo, dlaczego nie odszedł wcześniej????!!
Co robił? 3 razy z rzędu wygrywał ligę, ale wiesz, w pewnym momencie człowiek ambitny zaczyna myśleć o tym co jest stopień wyżej, tylko przeciętniaki chcą stać w miejscu i popadać w marazm.
- PlanetJuve
- Juventino
Miał być podbój Europy, a będzie bój o europejskie pucharyannihilator1988 pisze:Wchodzę na JP, by zobaczyć jak tam postępy w okienku, tu informacja o rezygnacji Conte. Jak by mi kto <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w mordę dał. Ścięło mi nogi, a w oczach ciemność. Niech jeszcze Vidal odejdzieAntek666 pisze:Tylko Deschamps!a Juve ponownie wróci tam gdzie było przed 2011. Prandelli jest chyba jedynym, który budzi nadzieje, że Juve zaprezentuje się godnie w Europie.
- LordJuve
- Juventino
Nie obchodzi mnie jaki mamy budżet, jesteśmy w końcu Mistrzem Włoch i to już 3 raz z rzędu.west88 pisze: Nie wiem czy zauważyłeś, mamy marny budżet na transfery pokroju graczy Realu czy Barcelony, ciężko to zrozumieć? Taak Conte jest taki ambitny, że hej..jednak nie zmienia to faktu, że mógł odejść wcześniej a teraz zachował się jak ostatni burak.
Pewnie nie pamiętasz, ale po farsopoli karmiono nas planem "powrotu na szczyt". Miał trwać kilka lat, ale Juve zamiast stopniowo wracać na ten szczyt (a robimy to już 7 lat), popada w marazm i jest najlepszym z najgorszych.
Odejście Conte może sprawić, że nasza drużyna, pracująca i budowana od 3 lat pod jednego trenera, rozsypie się, a przeciętniak, który do nas trafi, zaprowadzi nas tam, gdzie trenerzy sprzed Conte --> w środek tabeli.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:34 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino
Nie rozumiem decyzja Conte i mam nadzeje ze tego nie zrobil zeby zostac trenerem reprezentacji. Nawet odeuscie Vidala nie powinno spowodowac tej nagle rezygnacji. Jesli pilkarz nie chce zostac to nie mozna na sile go zatrzymac. W chwili obecnej serii A finansowo i sportowo jest mniej atrakcyjna niz premiership.
Jako dyrektor finansowy nie raz spotykalem sie w zyciu z ludzmi dla ktorych slowo honoru nie ma wielkiego znaczenia. Po spotkaniach wszystko bylo ustalony ich wymagania finansowy dogadany... Niestety spotykaja sie z konkurencja ktora daje wyzej i cie zostawiaja bez zadnej informacji. Bo nawet nie maja sumienie zeby skontaktowac sie i byc fair.
Zawsze lubilem Conte i lepiej by bylo gdyby odszedl dwa mieszance temu.
Szkoda
Jako dyrektor finansowy nie raz spotykalem sie w zyciu z ludzmi dla ktorych slowo honoru nie ma wielkiego znaczenia. Po spotkaniach wszystko bylo ustalony ich wymagania finansowy dogadany... Niestety spotykaja sie z konkurencja ktora daje wyzej i cie zostawiaja bez zadnej informacji. Bo nawet nie maja sumienie zeby skontaktowac sie i byc fair.
Zawsze lubilem Conte i lepiej by bylo gdyby odszedl dwa mieszance temu.
Szkoda

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Większość jak przychodził Conte, była przeciwna,ze bez doświadczania, drug Ferrara itd. a teraz sugerują,ze bez Conte nie ma Juve, a tak nie jest. JUVENTUS był przed Conte i będzie po Conte.
- Antek666
- Juventino
Daj spokój Lordzie, napisałem tylko kogo bym chciał. Się ciesz, że nie wymieniłem Kloppa i SimeoneLordJuve pisze:Skończcie z tym DD! Facet układa sobie reprezentacje pod ME w ojczyźnie, a do tego z pewnością pamięta, jak go potraktował nas zarząd i czym się odpłacił po tej "orce na ugorze", jaką miał w Serie B.Antek666 pisze: Tylko Deschamps! Albo Lippi :roll:
Lippi? On w Chinach zarabia całkiem dobrze, poza tym, chyba już dawno skończył z poważną piłką.
Niestety, dostaniemy raczej Włocha i nie będzie to nikt lepszy od Conte...

Szczerze też się zszokowałem i spadłem z krzesła choć siedziałem na sofieannihilator1988 pisze:Wchodzę na JP, by zobaczyć jak tam postępy w okienku, tu informacja o rezygnacji Conte. Jak by mi kto <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w mordę dał. Ścięło mi nogi, a w oczach ciemność.Antek666 pisze:Tylko Deschamps!

Fatalny moment do dezercji, nawet jeśli powodem była możliwa sprzedaż Vidala. Jakoś do kwietnia czy marca stałem murem za Conte, nawet gdy frajerzył w LM i z niej odpadł to tłumaczyłem to śniegiem i turasami kopiącymi rowy itp. Stopniowo zaczynałem go krytykować, wytykąć mu jego błędy. Gdy w maju sfrajerzył z Benficą obarczając za to sędziów i każdego ale nie jego samego to miarka się przebrała... ech nie chcę mi się pisać ;/ Chciałem powiedzieć, że jakby zdezertował w maju to bym to przełknął, ale nie teraz

Wdech, wydech razy kilka, jakieś piwo lub trawa, masturbacja itp. Spróbuj, może się uspokoisz.Paweljuve2006 pisze:Długo broniłem zarządu i Marotty, ale to już przesada!! Conte wyciągnął z tego Juve tyle ile się dało, trzy mistrzostwa a Ci nie potrafili po trzech latach spełnić obecanych mu transferów.. :evil: Niby Juve to wielka rodzina a gówno prawda. Conte- Juventino z krwi i kości- nie odszedł by tak o..
Wyciągnął tyle ile się dało? Powiedz mi ile pucharów Włoch wygrał przez te 3 lata? Zakończenie grupy za Galatą to też wyciągnięcie maximum z drużyny typowanej wśród 8 do wugrania Champions League?
Sppełnienie obiecanych transferów? Wiesz Ty w ogóle na jakim minusie jesteśmy obecnie? Co oczekiwałeś, że przyjdzie do nas Sanchez+Di Maria i do tego Suarez żeby Chiellineimu nie było nudno?!
Juventino z krwi i kości? Takim Conte był, lub chociaż na takiego wyglądał. Do maja tego rokul
- LordJuve
- Juventino
Przypomnij sobie Juventus trenerów po DD i sprzed Conte...dalej uważasz, że trener, to tylko "wisienka na torcie" ?AdiJuve pisze:Większość jak przychodził Conte, była przeciwna,ze bez doświadczania, drug Ferrara itd. a teraz sugerują,ze bez Conte nie ma Juve, a tak nie jest. JUVENTUS był przed Conte i będzie po Conte.
- Rymar_pl
- Juventino
Panowie choćby nawet Juventus,chciał sprzedać jedną ze swoich gwiazd za grube pieniądze i oczywiście osłabić jakość zespołu.Oczywiście Vidala i Pogbę nie da się zastąpić nie ma,po prostu na rynku transferowym takich jakościowych zawodników ,którzy mogliby ich zastąpić.Zmierzam do Sedna Conte powinien zachować odrobinę szacunku do tego,co ten klub mu dał (oczywiście on dał więcej temu klubowi 3x scudetta) jak go bronił po tej sławetnej aferze.Weźmy przykład z Kloppa co roku traci największe gwiazdy a jakoś ciągnie ten wózek zwany BVB dysponując podobnym zasobem finansowym co Juve.Mało tego bez kilku podstawowych graczy o mało nie wyeliminował Realu grając praktycznie samymi młodzikami.Dzięki za wszystko Antonio,ale zdecydowanie mogłeś dokończyć swój kontrakt i pokazać klasę.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:37 przez Rymar_pl, łącznie zmieniany 1 raz.