Nowy Trener?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli odejście Conte nie jest spowodowane sprzedażą, któregoś z kluczowych graczy, chociaż coś czuję, że Vidal lada dzień zostanie piłkarzem UTD, a jedynie jego widzimisie, to parafrazując klasyka ciśnie się na usta....Trenerzy odchodzą, mężczyźni zostają.
- naros
- Juventino
Prandelli, Montella, Deschamps.. Nikt inny nie jest sensowny. Szkoda tylko że wszyscy Ci Panowie mają już posady i wątpliwe aby chcieli je opuścić.Zabek pisze:oby ktos w jego klimacie a nie Allegri czy inny Sinisajakku1 pisze:Pojawiaja sie slabe plotki o Guidolinie.
Jesteśmy w bardzo, bardzo beznadziejnej sytuacji. Tak żle nie było od 2011..
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:21 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Antek666
- Juventino
Rzadko się z Tobą zgadzam i często piszesz pierdoły czy non stop się powtarzasz(jak przykładowo z Quagiem), ale tym rzem masz rację.AdiJuve pisze:Pamiętacie końcówkę sezonu i odpadnięcie z LE, wszyscy byli winni sędziowie, murawa itd. Co z tego,ze kadra Benfici przy naszej to jak Podbeskidzia przy Legii, Conte nie czuł winy, naprawdę Conte z końcówki tego sezonu nijak nie przypominał tego gościa z początku pracy w Juve.
Zachowywał się jakby był już wszystkim zmęczony, wolę,żeby odchodził przez nieporozumienia w sprawach transferowych aniżeli szedł na trenera reprezentacji, a ta druga opcja jest chyba bardziej prawdopodobna;/
Szkoda, że nie odszedł w maju, byłoby o niebo lepiej. Allegri miałby więcej czasu na zapoznanie się z klubem, lol.
Tylko Deschamps! Albo Lippi :roll:
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli Conte odszedł bo sprzedajemy Vidala to do żadnego z wymienionych nie mam pretensji za to wyładuję swoją złość na forum JP pisząc co sądzę o naszym zarządzie (tak wiem, straszny ze mnie bad boy).
Natomiast jeżeli Conte odszedł w takim momencie bo dostał lepszą ofertę pracy to zapomnę o wszystkim co zrobił i będę traktował jego osobę jako zwykłą szmatę.
Natomiast jeżeli Conte odszedł w takim momencie bo dostał lepszą ofertę pracy to zapomnę o wszystkim co zrobił i będę traktował jego osobę jako zwykłą szmatę.
- west88
- Juventino
Obiecanych transferów? Żartujesz? ''Pewnie Antonio dostaniesz Di Marie, Messiego i Ronaldo w pakiecie'', taa jasne. Zejdźmy na ziemię. To wszystko nie jest takie proste. A druga sprawa: każdy trener będzie się teraz obrażał, bo nie kupiliśmy jego ukochanego piłkarza? Mówi się o oszczędnościach w Juve, a Conte spadł z konia i odchodzi. Trener powinien się dostosować jakoś do miejsca pracy, było wiadomo dużo wcześniej, że nie będzie różowo, dlaczego nie odszedł wcześniej????!!Paweljuve2006 pisze:Długo broniłem zarządu i Marotty, ale to już przesada!! Conte wyciągnął z tego Juve tyle ile się dało, trzy mistrzostwa a Ci nie potrafili po trzech latach spełnić obecanych mu transferów.. :evil: Niby Juve to wielka rodzina a gówno prawda. Conte- Juventino z krwi i kości- nie odszedł by tak o.. Już mnie w ogóle nie interesuje przyszły sezon. Znowu polewka z Juve bo nawet trener ucieka.. Co za zanada...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kiedys Moggi rzekł ze to byl jego wybór po Capello.jakku1 pisze:Pojawiaja sie slabe plotki o Guidolinie.
Wydaje mi sie ze to wlasnie go dostaniemy.
Kibice nic nie protestuja? Spia spokojnie?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Zizou_1989
- Juventino
jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???

- LordJuve
- Juventino
Skończcie z tym DD! Facet układa sobie reprezentacje pod ME w ojczyźnie, a do tego z pewnością pamięta, jak go potraktował nas zarząd i czym się odpłacił po tej "orce na ugorze", jaką miał w Serie B.Antek666 pisze: Tylko Deschamps! Albo Lippi :roll:
Lippi? On w Chinach zarabia całkiem dobrze, poza tym, chyba już dawno skończył z poważną piłką.
Niestety, dostaniemy raczej Włocha i nie będzie to nikt lepszy od Conte...
- Zabek
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ea+AgnelliZizou_1989 pisze:jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???
- PlanetJuve
- Juventino
Tylko czy Francuz zgodzi się na powrót po tym jak go potraktowali po powrocie do Serie A.Antek666 pisze: ol.
Tylko Deschamps!
No nie wierze w to co się dzieje... Znowu z Juve dziją się cuda i kto wie jak to dalej będzie...
- jakku1
- Juventino
Nic ciekawego, list Conte tez pelen ogolnikow.Zizou_1989 pisze:jaki list ?? podaj linkZabek pisze:Moze ktoś przetłumaczyc list tego kmiota Agneliego???
Pojawiaja sie teraz tez nowe potencjalne nazwiska nowego trenera: Allegri, Mancini, Spalletti, gdzies mi sie obilo nazwisko Mihailovicia.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- LordJuve
- Juventino
Oszczędności?! Mówi się od nich od 2007 roku...co z tego wynika?west88 pisze:Mówi się o oszczędnościach w Juve, a Conte spadł z konia i odchodzi. Trener powinien się dostosować jakoś do miejsca pracy, było wiadomo dużo wcześniej, że nie będzie różowo, dlaczego nie odszedł wcześniej????!!
Co robił? 3 razy z rzędu wygrywał ligę, ale wiesz, w pewnym momencie człowiek ambitny zaczyna myśleć o tym co jest stopień wyżej, tylko przeciętniaki chcą stać w miejscu i popadać w marazm.
- jareckik
- Juventino
Hmm Gudolin jest całkiem spoko opcją, ale wydawało mi się, że on gdzieś poszedł do dużego klubu, jeśli nie to go brać, ale wcześniej zatelefonować do DD... Martwię się tylko co będzie z piłkarzami. Jak Ci się przyzwyczają do pracy z jednym trenerem zwyczaj z innym już dobrze nie współpracują... Pamiętam czasy oszczędzania w FCB, jak w pewnym momęcie zarząd nie wytrzymał i powiedział koniec oszczędzania kupili wtedy Robbena i Rybery i wszyscy wiemy gdzie teraz sa... Byle by nas teraz nie dobili Vidalem...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 21:27 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.