Mercato (Lato 2015)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
szczypek pisze:Źródło?Mehehehe pisze:Jutro ponoć Arturo dołączy do swojego agenta w Manchasterze.
Żegnaj Arturo

ze strony
Kod: Zaznacz cały
http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/39239/arturo-vidal-coraz-blizej-manchesteru-united/
- Antek666
- Juventino
Ja też. Spokojny jestem też.bartekoo2 pisze:Szkoda straty Vidala ale zawsze nam zostanie Pogba, Padoin i Pirlo
Ja tam jestem spokojny 8)
jedynie szkoda, że Peluso nad opuścił, nieodżałowana strata!

Apropo trollowania. Mam nowy avatar

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Drogba jest równoważny z Moratą. Bazując na doniesieniach medialnych, dla Marotty i Agnellego była to całkiem fajna opcja, ale Conte chce młodszego sładu i jest zauroczony Moratą, więc temat Drogby, którym interesujemy się chyba od 3 lat, faktycznie upadł.Hypeman pisze:Temat Drogby umarł śmiercią naturalną?
- Don Paolo
- Juventino
Wyłączając te śmieszne wpisy z devilpage i juventuz... to czy pojawiły się dziś jakieś mniejsze lub większe konkrety dot. Iturbe, Moraty i Evry?

Nie pokazuj Stanowskiemu :lol:Antek666 pisze:Apropo trollowania. Mam nowy avatar
- Cabrini_idol
- Juventino
Vidal nigdzie nie odejdzie bo dzisiaj zqkupilem 2 koszulki z jego nazwiskiem, domową i wyjazdówke . Nie ma takiej opcji ze odejdzie .

- bartekoo2
- Juventino
Dlaczego bardziej nam się opłaca kupić Iturbe i Morate (z finansowego pkt widzenia) za 47mln euro w sumie niż płacić 38mln euro za Alexisa? Odpowiedź poniżej.

Jakby do tego dodać podatek to wyszłoby jeszcze bardziej na korzyść za transfer Moraty+Iturbe

Jakby do tego dodać podatek to wyszłoby jeszcze bardziej na korzyść za transfer Moraty+Iturbe
- pan Zambrotta
- Juventino
Ludzie przestancie pokazywać jakie to beki wciśnięcie z gimnazjalistów z devilpage, realmadrid.pl i innych juventuz'ow, bo wcale lepsi nie jesteście. Posty takich aparatów jak anihilator, Antek, mrozzi, czy dobry mudzyn muszą niezłą korbe kręcić u innych zagladajacych tu od czasu do czasu.
W doniesienia o vidalu i pogbie nie wierze, uważam ze na evrze, moracie i iturbe kończymy mercato przychodzące. Co do evry duże propsy, do reszty mam spore wątpliwości.
W doniesienia o vidalu i pogbie nie wierze, uważam ze na evrze, moracie i iturbe kończymy mercato przychodzące. Co do evry duże propsy, do reszty mam spore wątpliwości.
No powiedz, że to nie było dobre :lol:pan Zambrotta pisze:Ludzie przestancie pokazywać jakie to beki wciśnięcie z gimnazjalistów z devilpage, realmadrid.pl i innych juventuz'ow, bo wcale lepsi nie jesteście. Posty takich aparatów jak anihilator, Antek, mrozzi, czy dobry mudzyn muszą niezłą korbe kręcić u innych zagladajacych tu od czasu do czasu.

Done dealio

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Nie sadze zeby Vidal wybral klub bez LM, z niepewna LM w przyszlym sezonie (silny Arsenal, silna Chelsea, b. silne City) ponad nas, mistrzow Wloch, i druzyne walczaca o 1/4 w LM. Musialby byc wyjatkowo nieambitny. Jesli chce lepiej zarabiac, to juz lepiej do PSG czy innej Chelsea, niz do MU
Jesli chce odniesc sukcesy, to Juventus > MU.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Songo37
- Juventino
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Juve, Iturbe: "Przygotuj się na nowe wyzwanie," Juve i Werona spotkać i argentyńskie tweety: ". Po wakacjach zaczynamy ponownie na nowe wyzwanie Mam nadzieję, że jest tak, jak zawsze chciałem.Songo37 pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... a+sfida%22 co to oznacza ?
Czyli ze chyba chce nowych wyzwan, i chce do nas?

BESTER MANN, BESTEEER !

- ironhider
- Juventino
To było bardzo dobre:-D :rotfl:fazzi pisze:No powiedz, że to nie było dobre :lol:pan Zambrotta pisze:Ludzie przestancie pokazywać jakie to beki wciśnięcie z gimnazjalistów z devilpage, realmadrid.pl i innych juventuz'ow, bo wcale lepsi nie jesteście. Posty takich aparatów jak anihilator, Antek, mrozzi, czy dobry mudzyn muszą niezłą korbe kręcić u innych zagladajacych tu od czasu do czasu.
Done dealio
Może by im tak padoina wcisnać w "dealio"

- bendzamin
- Redaktor
Angielskie Daily Express Evening Maily Faily wycofują się okrakiem z newsów o Vidalu
W przeciągu jakiejś godziny trzy dzienniki podały, że Manchester zrezygnował z walki o Vidala.
Jeśli chodzi o Iturbe, to Di Marzio informował, że działacze Juventusu i Hellasu umówili się na jutro* na rozmowy. Mirko Graziano (LGDS, co najwyżej średnio wiarygodny) podał przed chwilą na twitterze, że do transferu brakuje tylko porozumienia na tle ekonomicznym z agentami gracza (nie wiem, czy któryś z nich nie posiada praw do części jego karty, choć teoretycznie takie coś jest chyba niedozwolone we Włoszech, ale gdzieś mi mignęło niedawno) i jutro* mają być toczone rozmowy.
* - no, już dzisiaj

Jeśli chodzi o Iturbe, to Di Marzio informował, że działacze Juventusu i Hellasu umówili się na jutro* na rozmowy. Mirko Graziano (LGDS, co najwyżej średnio wiarygodny) podał przed chwilą na twitterze, że do transferu brakuje tylko porozumienia na tle ekonomicznym z agentami gracza (nie wiem, czy któryś z nich nie posiada praw do części jego karty, choć teoretycznie takie coś jest chyba niedozwolone we Włoszech, ale gdzieś mi mignęło niedawno) i jutro* mają być toczone rozmowy.
* - no, już dzisiaj
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dość częsta przypadłość...bendzamin pisze: "(...)do transferu brakuje tylko porozumienia na tle ekonomicznym (...)"

Mam nadzieję, że dzisiaj skończą się brednie o Vidalu. Mój ulubiony grajek w obecnym Juventusie.
Bardzo żałuję, że nie udało się ściągnąć Sancheza. Dałby nam zapewne więcej niż obecnie może zagwarantować dwójka Morata-Iturbe. Wiem, że ta dwójka ma mega potencjał i pewnie w przyszłości na nich zarobimy, ale skoku jakościowego naszej gry (przynajmniej pozytywnego) raczej nie uświadczymy.
Wyraźnie odmładzamy skład i to cieszy.
Jakaś masakryczna stopa dyskontowa jest przyjęta w tych wyliczeniach. No ale generalnie wiadomo, że im dłuższy okres rozpatrujemy, tym korzystniejszy (ekonomicznie) wydaje się transfer Morata/Iturbe.bartekoo2 pisze:Dlaczego bardziej nam się opłaca kupić Iturbe i Morate (z finansowego pkt widzenia) za 47mln euro w sumie niż płacić 38mln euro za Alexisa? Odpowiedź poniżej.
X