Mercato (Lato 2015)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Dementuję bo CdS.Bazyliszek pisze:niech to ktoś zdementujeCorriere dello Sport: "Juventus midfielder Arturo Vidal has agreed to join ManUtd but the clubs are yet to find an agreement"
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2014, 19:01 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sam zdementowałeś CdS:)Bazyliszek pisze:niech to ktoś zdementujeCorriere dello Sport: "Juventus midfielder Arturo Vidal has agreed to join ManUtd but the clubs are yet to find an agreement"
Nie ma co ufać gazetą:) Np. taki Rolando wg jednej gazety w Romie wg drugiej w Interze:)
Ani u DiMarzio na stronie anie na Sky Sport nie znalazłem nawet wzmianki o Vidalu w dniu dzisiejszym, więc albo nic się nie dzieję, albo stracili kompletnie wiarygodność.
- Zizou_1989
- Juventino
jak sypna za niego 70 mln to nie będę płakał pod warunkiem że kupią jakiegoś młodego gniewnego
tylko nie bardzo wiem kogo. 

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
źródło: Meheheheszczypek pisze:Źródło?Mehehehe pisze:Jutro ponoć Arturo dołączy do swojego agenta w Manchasterze.
Żegnaj Arturo
Tyle w temacie. Byłbym ogromnie zaskoczony sprzedażą Arturo. Ale w jego miejsce to tylko i wyłącznie Yeltsin Tejeda!

- X_ray
- Juventino
Dziwna sytuacja, cisza ze strony włoskich mediów a z drugiej strony takie informacje od wyspiarzy. Osobiście uważam że coś na rzeczy jest, za dużo tych pogłosek. Cóż jeśli pójdzie za ponad 60 mln w gotówce to jakoś to przeżyję. 

- jakku1
- Juventino
Przestancie trollowac, bo jeszcze ktos faktycznie uwierzy ;d
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Wojtek
- Juventino
Dużo, ale niema żadnego konkretnego źródła, albo to angielskie i chilijskie szmatłatwe albo rzymskie dzienniki, które chcą nam uprzykrzyć życie z wiadomych względów.X_ray pisze:Dziwna sytuacja, cisza ze strony włoskich mediów a z drugiej strony takie informacje od wyspiarzy. Osobiście uważam że coś na rzeczy jest, za dużo tych pogłosek.
Tez jestem spokojny

Ja tam bardzo lubię czytać juventuz.com, niezła beka czasem tam jest :lol: I często różne ciekawe newsy też można znaleźć.Ouh_yeah pisze:Szczerze podziwiam ludzi czytających juventuz.com . Forum, na którym 9 na 10 postów zawiera jedno, nic nie wnoszące do tematu zdanie. Dotyczy to zwłaszcza tematu mercato "chciałbym Aguero, Peluso be (piętnaście emotek)".
Postawiłbym wam po piwie, albo nawet i po flaszce. Serio.
Apropo Vidala, tekst z redcafe:
The Arturo Vidal thread on the Juventuz forum is awesome! :lol: Great sense of humour.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2014, 21:03 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
- Di Marzio twierdzi, że dziś był kontakt telefoniczny, a jutro strony mają się spotkać face to face.*Birdman* pisze:Są może jakieś nowe informacje o Iturbe ? Bo jakoś dziwnie cicho.
- Agresti potwierdza to co zapodaje Di Marzio
- Sky twierdzi, że najbliższe spotkanie pomiędzy Juve i Hellasem nie będzie decydujące, co sprzyja Atletico, które ciągle jest mocno zainteresowane Iturbe
Racja, tylko trzeba być na bieżąco, bo jak człowiek przyśpi i zacznie wyrywkowo wyłapywać to i owo, to się nie zorientuje czy ktoś kręci bekę, czy nie. Ja właśnie dałem się nadziać przez weekendfazzi pisze:Ja tam bardzo lubię czytać juventuz.com, niezła beka czasem tam jest :lol: I często różne ciekawe newsy też można znaleźć.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2014, 21:00 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dajcie se siana panowie bo człowiek wraca po całym dniu z pracy i wpada w irytację i niepokój przez Was...nie ma wiarygodnego źródła a gimbusy rodem z devilpage.pl jarają się na całego - Wy w to wierzycie...
I nie rozumiem, po co jakiś mądry z naszych loguje się tam i pitoli swoje mądrości co tylko utwierdza tych gimbusów w przekonaniu, że coś musi być na rzeczy...
Mam nadzieję, że im kopary z rozpaczy poopadają kiedy przekonają się zupełnie, że to było zwykłe pompowanie balonika przez angielskie szmatławce...w to, że to nam poopadają szczeny nie wierzę :!:
I nie rozumiem, po co jakiś mądry z naszych loguje się tam i pitoli swoje mądrości co tylko utwierdza tych gimbusów w przekonaniu, że coś musi być na rzeczy...
Mam nadzieję, że im kopary z rozpaczy poopadają kiedy przekonają się zupełnie, że to było zwykłe pompowanie balonika przez angielskie szmatławce...w to, że to nam poopadają szczeny nie wierzę :!:

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Ja tam sobie lubię potrolować trochę incognito na devilpage, ale tam naprawdę niektórzy to jeszcze większe gimbusy niż na seriea.pl:)
Nieraz taka beka jest,że ho,ho:)
Dowiedziałem się,że Young zarabia ok 10mln euro rocznie netto, to ciekawe ile mają Persie czy Ronney:) Rozumiem,ze mają kasę, ale takie żarty to już przesada:)
Nieraz taka beka jest,że ho,ho:)
Dowiedziałem się,że Young zarabia ok 10mln euro rocznie netto, to ciekawe ile mają Persie czy Ronney:) Rozumiem,ze mają kasę, ale takie żarty to już przesada:)