jak myslicie jak by sie potoczyly losy juve gdyby Alex...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 13:24

Del Piero wybralby 10 lat temu oferte milanu a nie Juve?

Forza Grande Juve
Obrazek
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 14:26

Nigdy o tym nie myślałem ale... wtedy sam byłbym innym człowiekiem. Wszystkie te chwile gdy patrzyłem na jego akcje, gdy kompletowałem kolejne materiały z nim związane.Alex stał się symbolem Juve i nie wyobrażam sobie tego klubu bez Del Piero.Nie wyobrażam sobie też Alexa w koszulce Milanu... Kurcze takie dziwne uczucie, jak by mógł wyglądać Juventus bez Alexa... :?

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 14:33

To nie byłby ten juventus który jest obecnnie. Del piero jest ojcem duchowym naszego zespołu i jest nam potrzebny jak woda studni :lol: .Ale nawet gdyby wybrał ich ofertę (pierwsze słysze o tym) może juve kupiło by go po kilku latach już wyszlifowanego.

Forza Juventus
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 16:12

To sie nazywa przeznaczenie. Del Piero po prostu wiedział kogo wybiera. Juve już w obecnych czasach było najlepszym zaspołem włoskim i gdy pozwolono Alexowi wybierać wybrał zespół bardzej klasowy niz Milan i na pewno zrobił dobrze. Gdyby wtenczs nie przeszedł do Juve, dzis nie ogladalibysmy tego samego zaspołu, Juve miałiby także na pewno mniej kibiców, bo Alex swoja osobą i swoją grą wręcz przyciąga fanów jak magnes. Nie chce myśleć co by było gdybym oglądał macze Juve i nie widział Del Piero. Mysl że w tym samym czasie biega po innyn stadianie i pracuje dle inniej dróżuny chyba by mnie dobiła.
Mam nadzieje że Alex pozostanie w Juve do końca swojej długiej i owocnej kariery piłkaskiej. Póżniej będę czekał na niego jeko wspaniałego trenera, tak wspaniałego jao Lippi.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 16:38

Juventus by miał innego klasowego piłkarza my byśmy tak nie przepadali za Alexem i mówili że wcale nei jest taki dobry za jakiego go uważają wtedy kibice Milanu a Juve by grało moze lepiej moze gorzej co by było gdyby go nie było to by było tak jak by musialo byc Juve i tak by było najlepsze ale Alex jest i cieszmy się i zachwycajmy jego grą 8)

Zawsze Wierni ! ! !
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 17:52

nie dobrze by teraz wygladalo dla juve. del Piero tao jednka bardzo wazny zawodnik.nawet niechce wiedziec co by sie stalo.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 18:01

KowalFromStolica pisze:Nie wyobrażam sobie też Alexa w koszulce Milanu...
HEhe proszę, moze teraz poszerzysz nieco swoją wyobraźnię :wink:
http://www.alexsite.awacom.net/obrazki/ ... nne/29.jpg

A co do tematu. Nigdy się nie zastanawiałem, nie zastanawiam i nie będę zastanawiał co by było gdyby....ważne co jest a nie co by było...

Obrazek
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 18:44

Gdyby Alex qwybral by oferte milanu to juventus nie mial by tylu "kibicow" bo wiekszosc kibicuje juve tylko dla Alexa tacy kibice to stali czytelnicy bravo sportu

...
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:31

nie wyobrażam sobie Juve bez Alexa i Alexa w Milanie.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:40

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
KowalFromStolica pisze:Nie wyobrażam sobie też Alexa w koszulce Milanu...
HEhe proszę, moze teraz poszerzysz nieco swoją wyobraźnię :wink:
http://www.alexsite.awacom.net/obrazki/ ... nne/29.jpg

A co do tematu. Nigdy się nie zastanawiałem, nie zastanawiam i nie będę zastanawiał co by było gdyby....ważne co jest a nie co by było...
Rzeczywiście ja poszerzyłem swoją wyobraźnie, też go sobie nie wyobrażałem w koszulcemMilanu.I moge teraz powiedzie, źle mu w czerwonym. :wink: :wink:

A co do Alexa, to on bez Juve(lbo na odwrót) to jak tenisista bez rakiety, imie Alex samo pasuje do świętej nazy: Juventus

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:56

Nie mam zielonego pojęcia!!!!Ale pewnie by byl takim drugim Shewczenko !!!!!!!!Ale Bogu dzieki jest w Juve!!!!! 8) FORZA JUVE!!!!!

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 20:22

Po pierwsze Alex nie mógłby trafic do Milanu bo dobry zawodnik wart jest dobrego klubu. W Turynie Alexa wszyscy kochaja, on jest symbolem Turynu. Ale nie zawsze wiodlo mu sie dobrze , mial wiele slabych okresow. W Juve wszyscy to rozumieja. W Milanie pewne juz dawno zostalby wywalony. Po za tym jego technika, wirtuozeria nie pasuja do tej druzyny. Do ich prostego stylu gry pasuja Schevchenko, Inzaghi a szczegolnie Gattuso..... Boje sie nawet myslec co by bylo gdyby Alex tam trfil...pewnie mialby juz po karierze..

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 20:44

naszczęście gra w Juve, no ale gdyby wtedy przeszedł do Milanu to pewnie nie lubiłbym go teraz zbyt bardzo :D :D :D
dzięki Bogu gra u nas...

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 22:19

prawde powiedziawszy to ja też sie nie zastanawiałem nad tym :? aż boje sie pomyśleć...
Moze byłby jeszcze większą gwiazdą, która brylowała by na europejskich boiskach nichym lis, a może zszedłby na psy, tak jak Ancelotti zrobił to z Rivaldo :lol: Ale w Juve na pewno znalazłby sie ktoś inny który godnie by, moze nie zastępował, ale grał na przyzwoitym poziomie. Dobrze, że tak sie stało, jak sie stało :D

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2004, 07:57

Najwazniejsze ze Alex gra u nas.Bardzo podoba mi sie jego gra i gdyby on grał dla Milanu to masakra nie wyobrazam soebie tego :!:

ODPOWIEDZ