Mercato (Lato 2015)
- KondzioJuveFans
- Juventino
Ostatnio były jakieś tam plotki na temat transferu Rojo do Juve. Dobra opcja, Argentyńczyk może grać na lewej obronie jak i na stoperze. Przydałby się na pewno.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- *Birdman*
- Juventino
Bardzo ciekawy zawodnik, ale widziałem, że Chelsea mocno o niego zabiega, podobnie jak o innego zawodnika będącego w kręgu naszych zainteresowań-RabiotaKondzioJuveFans pisze:Ostatnio były jakieś tam plotki na temat transferu Rojo do Juve. Dobra opcja, Argentyńczyk może grać na lewej obronie jak i na stoperze. Przydałby się na pewno.
- Arbuzini
- Juventino
Środek pola Chelsea: Fabregas, Matic, Obi Mikel, Ramires + 3 jakieś młode talenty. Wydaje mi się, że szanse na grę miałby jeszcze mniejsze niż u nas. Nasza formacja jest też bardziej wiekowa, a u niebieskich nie ma starszego środkowego pomocnika niż 27 lat.
Ale ja widziałem, że tam se robią jaja od kilku dnijakku1 pisze:Fazzi tez sie wczesniej dal nabrac, ze sprzedaza Vidala w celu pozyskania Di Marii (post Salvo)Akshen pisze: Jeśli wziąłeś ten wywiad z juventuz.com, a konkretnie posta Alena, to wiedz, że to są jaja z kibiców MANU, którzy wchodzą na to forum, jak zresztą większość ostatnich postów w wątku Vidala..
Zreszta nie tylko Fazzi, bo Salvo nabral wielu.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jakku1
- Juventino
Ja sie prawie poplakalem czytajac ten temat, a to wszystko przez to, ze po tym jak kibice MU najechali forum juventuz.com z informacjami, ze Vidal jest juz prawie ich pilkarzem, kibice Juve zaczeli sobie robic jaja. No i zaczely powstawac newsy, ze Vidal za Di Marie, a potem, ze Vidal do City deal donefazzi pisze:Ale ja widziałem, że tam se robią jaja od kilku dnijakku1 pisze:Fazzi tez sie wczesniej dal nabrac, ze sprzedaza Vidala w celu pozyskania Di Marii (post Salvo)Akshen pisze: Jeśli wziąłeś ten wywiad z juventuz.com, a konkretnie posta Alena, to wiedz, że to są jaja z kibiców MANU, którzy wchodzą na to forum, jak zresztą większość ostatnich postów w wątku Vidala..
Mnie mimo wszystko zastanawia nasza sytaucja finansowa, dlatego nie zdziwię się jak ktoś odejdzie, niekoniecznie akurat Vidal.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- *Birdman*
- Juventino
Grube prowo tam jest, jak ludzie podaja 2 linię w przyszłym sezonie : Ramires-Paulinho-Andersonjakku1 pisze:Ja sie prawie poplakalem czytajac ten temat, a to wszystko przez to, ze po tym jak kibice MU najechali forum juventuz.com z informacjami, ze Vidal jest juz prawie ich pilkarzem, kibice Juve zaczeli sobie robic jaja. No i zaczely powstawac newsy, ze Vidal za Di Marie, a potem, ze Vidal do City deal donefazzi pisze:Ale ja widziałem, że tam se robią jaja od kilku dnijakku1 pisze:Fazzi tez sie wczesniej dal nabrac, ze sprzedaza Vidala w celu pozyskania Di Marii (post Salvo).
Mnie mimo wszystko zastanawia nasza sytaucja finansowa, dlatego nie zdziwię się jak ktoś odejdzie, niekoniecznie akurat Vidal.
.
- pumex
- Juventino
hmm...Akshen pisze:Jeśli wziąłeś ten wywiad z juventuz.com, a konkretnie posta Alena, to wiedz, że to są jaja z kibiców MANU, którzy wchodzą na to forum, jak zresztą większość ostatnich postów w wątku Vidala.

Zaraz? To znaczy, że co, bo już straciłem kontrolę.. :doh: Di Marzio o tym ćwierknął, czy nie ćwierknął? Bo ten screenshot wcale mnie nie uspokaja, wręcz przeciwniejakku1 pisze:

Ogólnie, sprzedaż Vidala za te 60-65mln ojro byłaby do przełknięcia, pod warunkiem, że zarząd pokaże ambicję sprowadzając kogoś sensownego w jego miejsce. Nie jakieś typy jak Enzo Perez, Paulinho czy Guarin, którzy przy klasie Vidala są zwykłymi leszczykami, a co gorsza nie mają perspektyw na rozwój.

- jakku1
- Juventino
To jest totalnie zmyslone info, Pumi
.
Vidal nigdzie nie idzie, nie czytaj tematu o Vidalu na stronie juventuz.com, bo jest on zasypany zmyslonymi informacjami. Po prostu uzytkownicy juventuz.com zaczeli trollowac fanow United, ostatnio rejestrujacych sie tam w szalonym tempie. Wszyscy mieli dosc ich glupawych wpisow i poczucia wyzszosci (750mln od adidosa!), wiec zaczelo sie trollowanie i zmyslanie informacji, vide: "Di Maria za Vidala" (i jednym i drugim rzekomo interesuje sie MU), "Vidal do City". Z tego wszystkiego fani United nawet zalozyli temat na redcafe na temat forum juventuz.com, z ktorego to powodu rowniez bylo wesolo
.

Vidal nigdzie nie idzie, nie czytaj tematu o Vidalu na stronie juventuz.com, bo jest on zasypany zmyslonymi informacjami. Po prostu uzytkownicy juventuz.com zaczeli trollowac fanow United, ostatnio rejestrujacych sie tam w szalonym tempie. Wszyscy mieli dosc ich glupawych wpisow i poczucia wyzszosci (750mln od adidosa!), wiec zaczelo sie trollowanie i zmyslanie informacji, vide: "Di Maria za Vidala" (i jednym i drugim rzekomo interesuje sie MU), "Vidal do City". Z tego wszystkiego fani United nawet zalozyli temat na redcafe na temat forum juventuz.com, z ktorego to powodu rowniez bylo wesolo

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Szczerze podziwiam ludzi czytających juventuz.com . Forum, na którym 9 na 10 postów zawiera jedno, nic nie wnoszące do tematu zdanie. Dotyczy to zwłaszcza tematu mercato "chciałbym Aguero, Peluso be (piętnaście emotek)".
Postawiłbym wam po piwie, albo nawet i po flaszce. Serio.
Szkoda, że temat Darmiana upadł tak szybko, jak się pojawił. Jak już oddawać Quaga za grosze, to lepiej się wymienić.
Postawiłbym wam po piwie, albo nawet i po flaszce. Serio.
Szkoda, że temat Darmiana upadł tak szybko, jak się pojawił. Jak już oddawać Quaga za grosze, to lepiej się wymienić.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Boze, wlasnie przesledzilem ten redcafe.
Nie spodziewalem sie ze aż taka rzeźnia sie rozpętała. Podrabianie nagłówków gazet etc.
To wszystko zasługa 'naszych' z juventuz?:D
Nie spodziewalem sie ze aż taka rzeźnia sie rozpętała. Podrabianie nagłówków gazet etc.
To wszystko zasługa 'naszych' z juventuz?:D
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.