AS Roma-Juventus
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No cóż, mecz ARYWAŻNY, jak to podkręslił DJJ. Już w 1 rundzie potraciliśmy pkt. ze wszystkimi faworytami do Scudetto! Z Milanem i Romą remis, z Lazio i Interem porażki... jesli chemy poważnie myślał o trzecim pod rząd tytule musimy to zmienić! I to od zaraz! To co, że Roma jest 2 i to silny klub, my musimy zwyciężać! To jest naszym celem, a kto stanie nam na drodze to juzrzecz drugorzędna. Mamy tak silny zespół , że mozemy rywalizować z każym, szkoda, że nie zawsze to potrafimy udekumentować. Wierzę, że uda nam się z Rzymu wywieźć wymęczone jednobramkowe zwycięstwo, choć w tym meczu pachnie mi remisem...co dla Milanu będzie najkorzystniejsze... :? Z Romą w Rzymie nie wygraliśmy przez 2 ostanie sezony... czas to zmienić i to szybko :twisted:

- Juverulez!
- Juventino
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nic tylko wygrać z Romą i zainkasować piękne, błyszczące swoją kulistością trzy punkty.
Trzeba tylko wyjść i podać kilka piłek i po sprawie.Dla mnie to niby takie proste, ale mam nadzieje, ze Juve pokaże sie z dobrej strony.
Trzeba tylko wyjść i podać kilka piłek i po sprawie.Dla mnie to niby takie proste, ale mam nadzieje, ze Juve pokaże sie z dobrej strony.
- hania
- Juventino
Musimy pokonac ROme bo musimy gonic Milan. ALe przedewszystkim musimy wygrac bo przeciwnikiem jest Roma! :twisted:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Juve musi wygrać!!!! 8) Roma musi przegrać!!!!Ja idę do baru na ten mecz i będę kibicować Juventusowi!!!I będzie ciekawie bo idę z kumplem który kocha Romę!!!!FORZA JUVE!!!!!!!!!! 

- Vimes
- Juventino
Ciężko się przyznać, ale nie wierzę w zwycięstwo w tym meczu
W tej chwili najwyższym wynikiem na jaki nas stać jest remis, ale coś mi się wydaje, że to będzie porażka. Stawiam na 2:1 dla Romy - ale bardzo chciałbym się pomylić...

W tej chwili najwyższym wynikiem na jaki nas stać jest remis, ale coś mi się wydaje, że to będzie porażka. Stawiam na 2:1 dla Romy - ale bardzo chciałbym się pomylić...
- Seiru
- Juventino
:shock:madmo pisze:Ciężko się przyznać, ale nie wierzę w zwycięstwo w tym meczu![]()
Cza wierzyć!!!!
To bedzie jeden z tych meczy o wszystko!!!!
Roma dała ciała z Brescią, to da i znami!!!!
Wygramy tylko trzeba wierzyć
non mollare mai
- Juverulez!
- Juventino
Chyba 5 pkt! Bo teraz mają 5 więcej..... Mój typ to 2-1 dla Juve lub 3-1BIGGI pisze:Mam nadzieje ze Roma podtrzyma swoją słabą forme i wywalczymy 3 punkty. Boje sie jednak że bedzie remis i Milan odskoczy nam na 7 punktów :? :? Trzeba wierzyć....wygramy

- BIGGI
- Qualità Juventino
No teraz mają 5 więcej, a jak wygrają a my zremisujemy to bedzie 7 więcej. Wiec dobrze napisałem.Juverulez! pisze:Chyba 5 pkt! Bo teraz mają 5 więcej..... Mój typ to 2-1 dla Juve lub 3-1BIGGI pisze:Mam nadzieje ze Roma podtrzyma swoją słabą forme i wywalczymy 3 punkty. Boje sie jednak że bedzie remis i Milan odskoczy nam na 7 punktów :? :? Trzeba wierzyć....wygramyBramka Niedźwiedzia, Pierona i Camora/ jakiegoś obrońcy.
UWAGA : MECZ NA CANAL + NIEBIESKI 8)
PS. LIVE