Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:10

Bazyliszek pisze:60 + Ramires to konkretna oferta bylaby za Pogbe, od razu dostalibyśmy w miejsce Pogby nowego murzynka i oprócz tego 60 kafli do wydania
Również pochyliłbym się nad ofertą. Wszelkie wątpliwości wyjaśnia agent Pogby

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:27

Pojawił się news, że wrócił pomysł Nastasic'a i Juventus może złożyć ofertę, ale zainteresowana jest także Roma.

Forza Juve!
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:33

Di Maria jest do wyciągnięcia z Realu!

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:36

Haris pisze:Di Maria jest do wyciągnięcia z Realu!
Naprawdę wierzysz, że stać nas na niego a co ważniejsze na jego pensje ?

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:37

Nie jestem wielkim entuzjastą Nastasicia, jak oglądałem mecze City z jego udziałem to zazwyczaj był najsłabszym ogniwem w obronie, zdarzały mu się też babole. Do tego w tym sezonie był dosyć długo kontuzjowany, wg danych z transfermarkt, w tamtym sezonie opuścił 29 meczów, kontuzjowany był przez 151 tygodni. Do tego myślę, że cena też była by stosunkowo wysoka.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:37

Kwota odstępnego - 50 milionów euro,
Kontrakt - 9 mln/rok,

Tyle daje ManU.

Świetny ruch. Wolę taktykę niesprzedawania kluczowych graczy
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2014, 12:38 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:38

Poprostu pisze:
On w Realu zarabia naprawdę grosze w porównaniu z resztą, i pewnie 5-6mln by go zadowoliło ale United da mu od razu 2x tyle.
Ciekawi mnie co Fifa zrobi z United bo skoro czepiali się PSG i City,ze za dużo wydają, a tu się okaże,ze United wyda pod 200mln a nie zarabia nawet połowy tego co wydadzą, ale pewnie,ze nie grają w LM to nawet Fifa nie rzuci okiem.

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:45

AdiJuve pisze:
Poprostu pisze:
On w Realu zarabia naprawdę grosze w porównaniu z resztą, i pewnie 5-6mln by go zadowoliło ale United da mu od razu 2x tyle.
Ciekawi mnie co Fifa zrobi z United bo skoro czepiali się PSG i City,ze za dużo wydają, a tu się okaże,ze United wyda pod 200mln a nie zarabia nawet połowy tego co wydadzą, ale pewnie,ze nie grają w LM to nawet Fifa nie rzuci okiem.
Właśnie to miałem na myśli, ale nie wiedziałem ile dają inni... Jest tylko taka możliwość, że Di Maria odrzuci tą ofertę chcąc grać w LM i wybrałby nas... Wiem mało realne, ale tylko w takim wypadku zgodziłbym się na sprzedaż Pogby

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 12:53

Odpadnięcie z super mocna Benfica to tez nic takiego, przegrana i remis z Galatea to nic takiego. W zeszłym sezonie też rewelacji nie było. Co do Borussi kloppa, to przypomne że oni jednak ta druga linia wzmacniali chociaż by reusem. Po drugie gdzie jest ten wyznacznik siły we Włoszech czy w Europie ? A tłumaczenie że , się zdarza' jest całkiem bez sensu. Ta niby sile trzeba udowodnić, a opowiadać jak science fiction.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:13

Bardzo możliwe, że Iturbe będzie graczem Bayernu. Po transferze Moraty Juve nie stać na Iturbe. I zapewne zarzucimy sieci na Bonaventure czy Ibarbo...
Standardowo, zawodnik, który mógłby wnieść coś do gry zespołu do nas nie przychodzi.

http://fcbayern.pl/news/30-milionow-za- ... oquot-4150

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:15

aras pisze:Bardzo możliwe, że Iturbe będzie graczem Bayernu. Po transferze Moraty Juve nie stać na Iturbe. I zapewne zarzucimy sieci na Bonaventure czy Ibarbo...Standardowo, zawodnik, który mógłby wnieść coś do gry zespołu do nas nie przychodzi.
Nie Argentyńczyk, to Shaqiri. Ponoć Bayern oczekuje 20 mln euro, póki co.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:21

aras pisze:........
Wcale mnie to nie zdziwi...ja jestem nastawiony na to, że przyjdzie do nas a jeśli stanie się inaczej to będę nieźle przybity...wiadomo, e nie mamy szans w walce z Bayernem ale dla mnie nieco budujące jest to, że niby gdzie miałby on tam grać ? Za Robbena ? Riberego ?
U nas ma większe szanse rozwoju a ma dopiero 21 lat...to mnie trochę podbudowuje bo jestem coraz bardziej zaniepokojony tym, że jeszcze go u nas nie ma...niby minione środy miał być a tu lipa i nikt nie wie co tak naprawdę się dzieje...
Jeśli naszym jedynym super transferem będzie Morata za taka kasę przez co wykluczone były inne transfery to nic tylko :angry:

Spełniają zachcianki Conte więc później niech nie będzie narzekania na Marottę a bronienia Conte przez którego znowu będzie jakaś klapa po której zwieje z klubu...cały czas nie zrozumiem tej jego ślepej miłości do Moraty ale wierzę, że wie co robi...

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:31

Póki co nie siałbym paniki, wydaje mi się, że Bayern najpierw musi się pozbyć Shaqirego, żeby kupić Iturbe. Myślę, że do tego czasu Juan będzie już naszym zawodnikiem.

Evra miał dzis podpisać kontrakt. Godziny mijąją, a tu żadnego newsa o tym, że choćby przybył do Turynu. Jeśli w godzinach wieczornych nie zobaczymy oficjalki, to włoscy "eksperci" zapewne nas powiadomią, że "Evra w poniedziałek" :smile:.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:45

Zobaczymy jeżeli an początku przyszłego tygodnia nie potwierdzimy Evry i Iturbe to może oznaczać,ze jednak nici z tego, bo te negocjacje trwają już sporo czasu i może się okazać,ze nic z tego nie będzie;/
Jakby tak jednak w sprawie Moraty coś poszło nie tak:)

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2014, 13:54

aras pisze:Bardzo możliwe, że Iturbe będzie graczem Bayernu.
Stwierdzasz to na podstawie newsa, którego źródłem jest Tuttosport? :prochno:
annihilator1988 pisze:Nie Argentyńczyk, to Shaqiri. Ponoć Bayern oczekuje 20 mln euro, póki co.
Wszystko wskazuje na to, że Shaqiri nam nie pasuje - Di Marzio pisał, że oferowali nam go już wiosną, ale nie chcieliśmy, a teraz też nikt nie informuje, żebyśmy próbowali się włączać w walkę o niego.

Jeśli chodzi o Moratę, to nie wiem ile jego spotkań widziały osoby, które już spisują go na straty. A może część z Was robi to, bo naczytała się opinii grona ekspertów z RM.pl :think: Ja, szczerze mówiąc, wolę kierować się zdaniem osób, które mają jednocześnie pojęcie o piłce nożnej i o piłce hiszpańskiej. Klik

Tymczasem Sky Sport poinformowało parędziesiąt minut temu, że dopinamy ostatnie szczegóły transferu Iturbe, a władze Hellasu wydają się gotowe zaakceptować naszą ofertę &#8364;27m + bonusy.

Obrazek
Zablokowany