Mercato (Lato 2015)
- Tobor
- Juventino
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... HP_TN_QL_3
na tej stronce jest napisane że wykupiliśmy gracza o nazwisku Troisi z Atalanty :evil:
Ktoś coś wie?
Angielska i Włoska Wikipedia też uznaje go za naszego
Czyżby tradycyjnie jeden kopacz z Atalanty na mercato?
Szukałem na forum, ale chyba nikt o nim nic nie pisał
na tej stronce jest napisane że wykupiliśmy gracza o nazwisku Troisi z Atalanty :evil:
Ktoś coś wie?
- YaSq
- Juventino
Mógł byś jakoś uzasadnić tą opinie, lub jakoś racjonalnie zdefiniować to słowo ?Gotti pisze:Kupujemy za 18 mln drewniakaJak się okazuje bierzemy go na znośnych warunkach, a i kwota odkupu brzmi sensownie. Brawa dla Marotty.
Bo w mojej opinii słowo drewniak, oznacza piłkarza nie posiadającego techniki, któremu piłka przeszkadza. Co przy filmikach wrzuconych przez Don Paolo brzmi dość absurdalnie. Można by się pokusić o stwierdzenie że postanowiłeś wygłosić bardzo krytyczna opinie o tym transferze bazując tylko na opinii fanów Realu

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Kucharius1
- Juventino
Jeśli ktoś uważa opinie userów strony Realu za miarodajne, niech lepiej przeczyta komenty pod newsem "Pierwokup Moraty - 35 milionów"
Ciekaw jestem kto zastąpi Isle.
Ciekaw jestem kto zastąpi Isle.
- Don Paolo
- Juventino
On już dawno temu został przez nas kupiony i to nie z Atalanty tylko z Turcji. Potem Atalanta odkupiła od nas grającą połówkę jego karty. Tam się nie przebił. Wypożyczyliśmy go wespół z Atalantą do jego rodzimej ligi, gdzie należał do najlepszych piłkarzy A-League. No i teraz wrócił z wypożyczenia. Rozwiązanie współwłasności wyszła na naszą korzyść i zapewne albo go sprzedamy, albo znowu wypożyczymy, albo wykorzystamy jako kartę przetargową.Tobor pisze:http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... HP_TN_QL_3
Ktoś coś wie?
Chłopak nie jest taki słaby. Na mundialu rozegrał w sumie nieco ponad 40 minut (dwa razy wchodził z ławki), no i wciąż jest dość młody. 25 lat... można na nim jeszcze spokojnie zarobić. Doświadczenie międzynarodowe jakieś ma. Jest reprezentantem swojego kraju. W Turcji pokazał się z naprawdę dobrej strony. No i tak jak pisałem wcześniej, w Australii wymiatał...
- sebatiaen
- Juventino
Verona jest bardzo bliska wykupu Romulo z Fiory.
Około 3,5 mln ich to będzie kosztowało, on tam nie zostanie, ciekaw jestem czy nasi powalczą.
Mamy Evre 33 letniego wydaje mi się że nasi myślą o brazolu jako alternatywie na oba boki obrony.
Ktoś mnie poprawiał że Romulo gra w pomocy lub na prawej obronie, nie znam dokładnie tematu ale ztego co pamiętam to jego nominalną pozycją była lewa strona obrony, chyba w fiorze tak grał.
Isla odchodzi więc brazylijczyk może być poprostu zastępstwem i dla Evry i dla Lichego
Roma kupiła Emanuelsona, to boczny obrońca, może odpuszczą Romulo.
Oni pozatym złożyli propozycje 18 mln euro za Yarmolenke, sprzedają Benatie więc troche zaszaleją.
Około 3,5 mln ich to będzie kosztowało, on tam nie zostanie, ciekaw jestem czy nasi powalczą.
Mamy Evre 33 letniego wydaje mi się że nasi myślą o brazolu jako alternatywie na oba boki obrony.
Ktoś mnie poprawiał że Romulo gra w pomocy lub na prawej obronie, nie znam dokładnie tematu ale ztego co pamiętam to jego nominalną pozycją była lewa strona obrony, chyba w fiorze tak grał.
Isla odchodzi więc brazylijczyk może być poprostu zastępstwem i dla Evry i dla Lichego
Roma kupiła Emanuelsona, to boczny obrońca, może odpuszczą Romulo.
Oni pozatym złożyli propozycje 18 mln euro za Yarmolenke, sprzedają Benatie więc troche zaszaleją.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Romulo? Brac ! Nareszcie jakies odciazenie dla Pirlo !
BESTER MANN, BESTEEER !

- pumex
- Juventino
Mudżyn, po robieniu z Paletty pomocnika a z Darmiana centralnego defensora, dalej błyszczy znajomością zawodników z Serie A. Tak trzymajcouec pisze:Dobry Mudżyn pisze:Romulo? Brac ! Nareszcie jakies odciazenie dla Pirlo !Jak miałoby to wyglądać?

- Antek666
- Juventino
Moment.pumex pisze:Mudżyn, po robieniu z Paletty pomocnika a z Darmiana centralnego defensora, dalej błyszczy znajomością zawodników z Serie A. Tak trzymajcouec pisze:Dobry Mudżyn pisze:Romulo? Brac ! Nareszcie jakies odciazenie dla Pirlo !Jak miałoby to wyglądać?
To nie było czasem tak, że robił z Poliego środkowego obrońcę?

Parafrazując dawne hasło wyborcze Platformersów aż chcę się napisać- zabierz Mudżynowi klawiaturę przed pisaniem.
- Ein
- Juventino
Ktoś może mi powiedzieć co z tą plotką dotyczącą Balo w Juve ? Coś dalej się podziało, czy czysty wymysł dziennikarzy ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Wojtek
- Juventino
http://manutd.pl/aktualnosci/20997/chil ... j-man-utd/
Na forum JP cicho, we włoskich mediach cisza, a kibice United już wiedzą, że Vidal jest ich
i to za 32 mln funtów :rotfl:
Na forum JP cicho, we włoskich mediach cisza, a kibice United już wiedzą, że Vidal jest ich

- @D@$
- Juventino
To od początku śmierdziało ściemą. Bardziej mnie ciekawi co z tym gościem z Lazio (Lulić czy jak mu tam), bo już miał być miesiąc temu i zupełnie ucichło. Rozumiem, że skoro przychodzi Evra to ten temat olewamy?Ein pisze:Ktoś może mi powiedzieć co z tą plotką dotyczącą Balo w Juve ? Coś dalej się podziało, czy czysty wymysł dziennikarzy ?
Swoją drogą jeśli sprzedajemy Islę to pomysł z Darmianem nie byłby może zły, ogarnia obie flanki zdaje się.
Jak już zacząłem o Lazio, to nie pogardziłbym Candrevą, tylko czy jak kupimy napastników to jeszcze będzie jakaś kasa?

Z tym Iturbe to sam nie wiem, faktem jest, że jakiś kreatywny napastnik sie przyda skoro nie ma już Mirko.
Tak sobie myślę, że skoro inwestujemy w młodszych zawodników (Coman, Morata, ew. Iturbe) to może Conte zostanie na dłużej niż rok.
@jakku - dosyć osobliwe, że zarobki Sancheza niewiele większe niż Evry...
- Gotti
- Juventino
Absurdalne to jest sugerowanie się filmikami z YT na których Giovinco kiedyś wyglądał jak Messi tak dla przykładu.YaSq pisze:Mógł byś jakoś uzasadnić tą opinie, lub jakoś racjonalnie zdefiniować to słowo ?Gotti pisze:Kupujemy za 18 mln drewniakaJak się okazuje bierzemy go na znośnych warunkach, a i kwota odkupu brzmi sensownie. Brawa dla Marotty.
Bo w mojej opinii słowo drewniak, oznacza piłkarza nie posiadającego techniki, któremu piłka przeszkadza. Co przy filmikach wrzuconych przez Don Paolo brzmi dość absurdalnie. Można by się pokusić o stwierdzenie że postanowiłeś wygłosić bardzo krytyczna opinie o tym transferze bazując tylko na opinii fanów Realu
Skręcić filmik, który robi wrażenie można z każdym piłkarzem.
Jestem po prostu przeciwnikiem tego transferu i jest to moja opinia do której mam prawo. Nie skreślam go, bo szanse dostać każdy powinien, ale kto ma racje okażę się za kilka miesięcy jeśli Morata u nas zagra.