Juventus - Inter (PW)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 21:13

ten mecz jest jeszcze przed meczem z Romą :wink:
Jest raczej pewne, że Lippi wystawi w tym meczu rezerwy, chcąc sie skupić na ważniejszym meczu ligowym z Romą, który będzie chyba meczem w wyszystko w pewnym znaczeniu :wink:
Ja stawim na 1-1, licząc, że w rewanżu na San Siro pokażą na co Juve stać :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 21:17

Ciężki mecz, ale nie ma co marnować sił najlepszych zawodników przed meczem z Romą. A i w rezerwowym składzie Juventus jest w stanie pokonać Inter. Najważniejsze to nie stracić bramki na własnym boisku. Ja stawiam na 1-0

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 21:22

szkoda ze kalendarz tak zle sie ulozyl w innym wpadku Lippi wystawil by 1 sklad a tak niestety zagraja rezerwy

...
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 22:03

Co do tego meczu mam ogromne obawy. Mecz z Romą może się okazać jednym z najbardziej kluczowych spotkań Juventusu w Serie A w tym sezonie. Dlatego też uważam iż Lippi niestety, ale chyba odpuści Puchar Włoch. Właściwie to złośliwość losu, który tak ustawił nam terminarz. Do tego wszystkiego jeszcze pierwszy mecz gramy na Delle Alpi... Lippi nie zaryzykuje zdrowia żadnego piłkarza, który może przycznić się do pokonania Romy. Natomiast Inter ten mecz powinien potraktować bardziej poważnie, bo PW może być dla nich jednyną szansą na jakikolwiek sukces w tym sezonie. Często mówi się o naszej silnej ławce rezerwowych. Teraz będzie miała okazję sprawdzić się na naprawdę wysokim szczeblu. Nie ma już w Juve asa Coppa Italia Marcelo Zalayety. Tak więc atak powinniśmy mieć i tak silny: Miccoli - Di Vaio. Na pewno nie zobaczymy Buffona. Problem może byc z rozstawieniem reszy składu. Mimo wszystko trzeba wierzyć, że Lippi nie olał do końca Pucharu Włoch, a ma na niego specjalny plan i koncepcje.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 22:53

No atak Miccoli-Di Vaio jest dobry i taki zapewne wyjdzie na boisko tylko niewiem co bedzie z resztą składu w bramce zapewna Chimentia obrona i pomoc to pewnie wie sam Lippi.Szkoda ze Davids odeszedł po pewnie bardzo by nam sie teraz przydał :!:

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 23:55

no masz racje,lippi wystawi rezerwe,i to dobrze chyba mecz z Roma jednak jest wazniejszy niz z interem. ale ja wierze ze wygramy.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 00:03

To będzie prawdziwy test przydatności w Juve zawodników z ławki. Pierwszy skład raczej na pewno nie wyjdzie bo ważniejszy mecz jest z Romą... Może to się nawet skończyć odpuszczeniem sobie Pucharu Włoch.

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 00:33

Puchar włoch akurat najmniej mnie obchodzi,ale jezeli jestesmy juz w półfinale to mozna pokusic sie o zwycięstwo w całych rozgrywkach 8) W meczach z Interem szanse na pokazanie sie będa mieli Miccoli i Di Vaio,którzy w ostatnim czasie w lidze grali nieco mniej.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2004, 18:08 przez BIANCONERI, łącznie zmieniany 1 raz.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 07:05

Jakieś 2-0 dla Juve 8)

Zawsze Wierni ! ! !
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 11:43

Watpie zeby byla to wygrana roznica wiecej niz jednej bramki..ale kto wie..ja stawiam 2:1 albo 3:2 dla JUVE....mam nadzieje ze Di Vaio i Miccoli naprawde sie postaraja w tym meczu..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 17:34

BIANCONERI pisze:Puchar łoch
:D :D

Mam obawy co do tego meczu. Jak wspomniał DDJ, terminarz fatalnie nam się ułożył... chciałbym wkońcu wygrać PW. jużnie udało nam się to od 1995r... jest szans powinniśmy ją wykorzystać co łatwe nie będzie. Inter ma większą motywację od nas jeśli chodzi o rozgrywki PW. Boję się, że Di Vaio znów będzie chrzanił ,,100''. Mimo to liczę, że nasze rezerwy potraktują mecz bardzo powaznie i zagrają nie na 100% tylko na 200%. Szkoda, że pierwszy mecz u siebie, ale co zrobić...trzeba grać!

Obrazek
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:33

Będzie ciężko, ale Juve stać na zwycięstwo.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:48

Junentus-Inter...Ciekawa konfrontacja.
ALe jeżeli Miccoli i Di Vaio wyjdą z odpowiednią motywacją, to moga nam wpaść do kieszeni trzy punkty, a znając Inter, zagra w najlepszym składzie, jak to zawsze oni.Chociaż w Interze jeden zawodnik pokrywa drugiego, więc nie ma tam słabego sładu.
ALe można to wykorzystać i chociaż na sam koniec wpuściś Alexa i Trezegueta, wprowadzą troche zamieszania i jeżeli szczęście dopisze to strzelimy jakąś bramke.

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 20:02

Hmmmmmm........Sam nie wiem???Mecz z Interem jest ważny....ale z Romą ważniejszy.Jak Juve nie wygra we środę w Turynie na San Siro będzie ciężko....ALe nie ma co się martwić!!!!!! 8) DAMY RADĘ!!!!!!FORZA JUVE!!!!!!

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 20:09

Ja nie jestem za odpuszczaniem meczy, wystawianiem rezerwowego skladu. Ale Juve gra w CI, lidze, CL. Tego jest zbyt duzo. Coppa Italia jest chyba najmniej wazna a w lidze Juve musi gonic Milan wiec chyba zgadzam sie z Lippim.Tymbardziej ze z Interem moze byc ciezki mecz, bo raczej nie bedzie sie on liczyl w walce o Scudetto i skupi na innych rozgrwkach. Tym bardziej nie nalezy za wszelka cene chciec wygrac z Interem

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Zablokowany