AS Roma-Juventus
- Desperado---ALEX
- Juventino
Nastepnym meczu Juventus zmierzy sie z wiceliderem serie A AS Romą.Juve i Roma maja po tyle samo punktów tyle ze lepszy bilans bramkowy ma Roma.Mecz bedzie bardzo trudny gdyz gramy na ich boisku a jak wiemy Roma w tym sezonie spisuje sie znakomicie i napewno bedzie bardzo ciezko wygrac Juventusowi te spotkanie.W ostatniej kolejce Roma głupio straciła 3 punkty przegrywając z Brescią 1:0
Myśle ze w tym spotkaniu pokonamy Rome po zacietym meczu 2:1
Myśle ze w tym spotkaniu pokonamy Rome po zacietym meczu 2:1
- kouba
- Qualità Juventino
własciwie to oba zespoły są w słabszej formie (choć niekoniecznie dołku) ale Roma w ostatnich kolejkach rzeczywiscie dała ciała. Myśle, ze to podtrzymają i mecz będzie z przewagą Juve. Stawiam na wymęczone 1-2
P.S jeszcze przed tym meczem jest mecz z Interem

P.S jeszcze przed tym meczem jest mecz z Interem
- DeeJay
- Juventino
Jak już w kilku postach podkreślałem, ten mecz może być jednym z najbardziej kluczowych meczy w Serie A dla Juve, w tym sezonie. Jeśli nie wygramy, może być po ptokach... Nawet remis nas nie będzie satysfakcjonował, bo wtedy Milan daleko odskoczy. A wtedy będzie można liczyć co najwyżej na cudowną umiejętność tracenia wysokiej przewagi punktowej przez Ancelottiego... Co gorsza, na ogół Juventus takich meczy nie wygrywa. Nad Turynem nagromadziły się czarne chmury... Jednak mecz jest w Rzymie, więc może Juve sprawi nam niespodzinkę? A może będzie podwójna niespodzianka i pewnemu siebie Milanowi też powinie się noga?
- Johnny777
- Juventino
No cóż...mecz arcyważny dla układu w tabeli... Porażka to własciwie koniec marzeń o Scudetto, remis baaardzo go oddali, a zwycięstwo...no cóż...mam nadzieję że da coś więcej niż tylko utrzymanie dystansu do Milanu... Liczę na 2:0 dla Juve - i porażkę ACM.. :twisted:
- fighter_juve
- Juventino
chyba nie wiem ale Roma przegrala i odbuduje sie psychologicznie i nie chce mowic ale chyba wygra z nami. jak widzialem jak Juventus dzis gral jak Di vaio nie wykorzystal szanse. nieweim jak to bedzie z roma.aby tak sie nie stalo.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- BIANCONERI
- Juventino
Jak juz pisałem mecz z Roma będzie jednym z najwazniejszych w tym sezonie.Rzymianie po wpadkach z Udinese i Brescią bedą chcieli za wszelka cene wygrać,zwłaszcza,że mecze z Juve sa dla nich bardzo prestizowe.Juve musi gonic Milan i każda strata punktowa oddala nas od Scudetto.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- nookie
- Juventino
znowu pisze posta pod Olszanem
tak wyszlo..i znowu nie podzielam jego optymizmu..i nie wiem czy tak na pewno wygramy..mam wielka nadzieje..ale rozsdek mowi ze bedzie remis..juz raz byl u nas..wiec u nich tez tak czuje..poza tym w meczach na szczycie remis pada dosc czesto.. 1:1 tak obstawiam..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- juvek
- Juventino
To bedzie cieżki mecz i obstawiać mozna każdy wynik bo wszystko moze sie stac. Ale biorąc pod uwage że jeżeli nie zdobedziemy 3 punktów, a Milan wygra swój mecz to strata będzie ogromna i można się powoli rozstawac ze scudetto. Musimy mieć wszyscy nadzieje ,że Juve pokaże klasę jaką posiada, Roma to trudny przeciwnik ale musimy wygrać ten mecz mysląc o zdobyciu mistrzostwa kraju.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Danielpiero
- Juventino
Mysle że to może być najważniejszy mecz dla JUVE. Nasi piłkarze muszą przywieśc 3 pkt. na Dell Alpi 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "