Mercato (Lato 2015)
- sebatiaen
- Juventino
Roma sprzedaje Benatie za ogromne pieniądze jednak tak czy inaczej wątpie w transfer Cuadrado do Rzymu, koleś wyjedzie poza włochy, byle plota i odrazu jakieś dziwne posty.
Cuadrado już w Barcelonie był a ty po jednym newsie przypisujesz do do romy.
Cuadrado już w Barcelonie był a ty po jednym newsie przypisujesz do do romy.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Oto takie newsy z dziś:
- Rabiot - Mama piłkarza wypowiedziała się, że nie ma porozumienia z Romą i jest otwarty na ofertę Juventusu.
- Iturbe - do wtorku ma być już wszystko jasne, porozumienie coraz bliżej, lecz jeszcze nie w 100% i właśnie najpóźniej we wtorek ma być dopięcie transakcji.
- Evra - Gracz Man Utd podobno jest już bardzo blisko Juve, z graczem doszliśmy do porozumienia 3.5 na sezon (2 letni kontrakt), Anglicy mają dostać 1/2 mln za niego.
- Rabiot - Mama piłkarza wypowiedziała się, że nie ma porozumienia z Romą i jest otwarty na ofertę Juventusu.
- Iturbe - do wtorku ma być już wszystko jasne, porozumienie coraz bliżej, lecz jeszcze nie w 100% i właśnie najpóźniej we wtorek ma być dopięcie transakcji.
- Evra - Gracz Man Utd podobno jest już bardzo blisko Juve, z graczem doszliśmy do porozumienia 3.5 na sezon (2 letni kontrakt), Anglicy mają dostać 1/2 mln za niego.
- *Birdman*
- Juventino
Co do Rabiota, to z tego co widziałem, to chcemy go wyjąć po sezonie za darmo, i skończy się to tak, że roma go zakontraktuje. Wiadomo lepiej bylo wydać hajs na Sturaro, który tylko zrobił fotke z Marottą i tyleśmy go widzieli
- Piti
- Juventino
Dokladnie, news o Rabiocie jest na asroma.pl i własnie jego mama pisała, że Juve to klub który interesowałby najbardziej syna. Musimy pozyskać mlodego Mozarta, bo Pirlo juz na bank nie będzie zasuwal w każdym meczu po 90 minut. PSG pewnie bedzie chcialo z 3, 4 mln za niego a więc nie wiele. Jeśli lekką ręka wydajemy 5 mln na jakiegoś Sturaro, drugie 5 na takiego Marrone to CHYBA Rabiot nie powinien być problemem.Mati1990 pisze:Oto takie newsy z dziś:
Iturbe? to chyba jeden z tych skrzydłowych, którzy trzymają poziom i na których mamy JESZCZE jakieś szanse. Oby się udało.
Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
- wagner
- Juventino
1. Na mistrzostwach tego kompletnie nie widać.Bazyliszek pisze:Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
2. Strony fanowskie ? Dobre kompendium wiedzy.. Bez komentarza.
- deszczowy
- Juventino
Zawsze w takich momentach przypomina się casus Pirlo. Niemłodego, niechcianego a potem... no, wiadomo.Bazyliszek pisze: Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
Umówmy się, mnie też nie podoba się zbytnio Evra. Ten gość to kłótliwiec i chyba zwykły półgłówek, aczkolwiek wolałbym chyba półgłówka i kłótliwca z umiejętnościami, niż Peluso.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Dokładnie, lepszy Evra, niż Peluso.deszczowy pisze:Zawsze w takich momentach przypomina się casus Pirlo. Niemłodego, niechcianego a potem... no, wiadomo.Bazyliszek pisze: Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
Umówmy się, mnie też nie podoba się zbytnio Evra. Ten gość to kłótliwiec i chyba zwykły półgłówek, aczkolwiek wolałbym chyba półgłówka i kłótliwca z umiejętnościami, niż Peluso.
- Piti
- Juventino
No jasne że dobre, bo chyba gość który ogląda ten Manchester w każdej kolejce i przy okazji Evre też wie lepiej co prezentuje w przeciągu sezonu niz kibic Juve, ktory to ogladnie Evre raz na ruski rok w barwach reprezentacji te 3 mecze. Nie widzi mi się ten transfer, może byłbym w stanie przeboleć gdybyśmy go pozyskali na 1 sezon, z w miare rozsądnymi zarobkami, natomiast my chcemy mu dać 2 letni kontrakt i 3,5 mln € za bycie zmiennikiem Asamoaha podczas gdy Lichtsteinerowi nie chcemy dać 3 milionów.wagner pisze:2. Strony fanowskie ? Dobre kompendium wiedzy.. Bez komentarza.Bazyliszek pisze:Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
- pumex
- Juventino
Podbijam. Choć ogólnie sam jestem bardziej przeciwnikiem niż zwolennikiem takich transferów jak Evra, to lepszy on, niż Peluso, czy nawet Adriano z Barcelony za +10mln i z kontraktem na 4 lata. A jak widzę jakichś chorwackich nołnejmów z Ukrainy za 5 baniek to mnie całkiem skręca.Mehehehe pisze:Dokładnie, lepszy Evra, niż Peluso.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2014, 11:23 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
No jasne ze NIE, bo zauwaz, ze Juve jest klubem dominujacym w lidze, a MU mial irracjonalnie slaby sezon i byl cisniety w meczach nawet ze Stoke City. Gdyby wepchnac takiego Vidala czy Pogbe do reprezentacji Portugalii, Manchesteru United, czy (wpisz dowolna nazwe klubu/repry ktory/a gral/a beznadziejnie ostatnio) to tez kopalby sie w czoło. Dlatego, uwazam, ze Evra jest bardziej prawdziwy we Francji, gdzie ma swobode, i moze sie pokazac, niz w nedznym MU.Bazyliszek pisze:No jasne że dobre, bo chyba gość który ogląda ten Manchester w każdej kolejce i przy okazji Evre też wie lepiej co prezentuje w przeciągu sezonu niz kibic Juve, ktory to ogladnie Evre raz na ruski rok w barwach reprezentacji te 3 mecze. Nie widzi mi się ten transfer, może byłbym w stanie przeboleć gdybyśmy go pozyskali na 1 sezon, z w miare rozsądnymi zarobkami, natomiast my chcemy mu dać 2 letni kontrakt i 3,5 mln € za bycie zmiennikiem Asamoaha podczas gdy Lichtsteinerowi nie chcemy dać 3 milionów.wagner pisze:2. Strony fanowskie ? Dobre kompendium wiedzy.. Bez komentarza.Bazyliszek pisze:Evra? jedni pewnie go chcą ze względu na nazwisko, ale prawda jest taka że ten gość gra jedną wielką kupę. Na stronach fanowskich Manchesteru otwierają szampany, bo Evra odchodzi a dla nas ma to być niby wzmocnienie :doh:
W Juve wrocilby do gry na b. dobrym poziomie, potwierdzone info.
BESTER MANN, BESTEEER !

- wagner
- Juventino
Uważam, że słabe. Ale oczywiście możemy być innego zdania. Zakładając, że długość kontraktu jest taka jak podałeś i zarobki są takie jak podałeś, znaczy to że możemy sobie na taką fanaberię pozwolić.Bazyliszek pisze:No jasne że dobre, bo chyba gość który ogląda ten Manchester w każdej kolejce i przy okazji Evre też wie lepiej co prezentuje w przeciągu sezonu niz kibic Juve, ktory to ogladnie Evre raz na ruski rok w barwach reprezentacji te 3 mecze. Nie widzi mi się ten transfer, może byłbym w stanie przeboleć gdybyśmy go pozyskali na 1 sezon, z w miare rozsądnymi zarobkami, natomiast my chcemy mu dać 2 letni kontrakt i 3,5 mln € za bycie zmiennikiem Asamoaha podczas gdy Lichtsteinerowi nie chcemy dać 3 milionów.
PS: Wielkim zwolennikiem Evry nie jestem, ale przeciwnikiem też nie. Biorąc pod uwagę że początkiem roku Puchar Narodów Afryki musimy mieć kogoś doświadczonego na lewą obronę/pomoc. Wole mieć Francuza początkiem lipca, niż wynalazek typu plan C końcem sierpnia. Ave.
Evra z racji wieku słabo mi się widzi, ale do przełknięcia. Dorzucić do nich zapewne Morate i jakiegoś środkowego obrońca i byłoby całkiem sympatyczne mercato. Co z plotami o Nastasicu ?? Są jakieś szanse rzeczywiście czy to tylo fantazja pismaków ?Mati1990 pisze:Oto takie newsy z dziś:
Coman, Iturbe, Rabiot, Evra, Morata, Nastasic

Choć przyznam szczerze, że jeśli chodzi o Rabiota to mam mieszane uczucia. Fenomen, nawet na filmikach na YT d...y nie urywa

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Piti
- Juventino
Jak już trzymamy się tematu bocznych obrońców, to Marotta mógłby rzucić okiem na Yedlina z USA, 93 rocznik, prawy obrońca a w meczach z Ghaną, Portugalią, Niemcami a nawet z Belgią prezentował się bardzo dobrze.
- pumex
- Juventino
Za dużo źródeł o nim pisało, by informacje te traktować tylko w kategoriach zwykłej plotki. Ponoć Nastasić naprawdę podoba się naszym i ponoć City rzeczywiście byłoby skłonne się go pozbyć, by trochę zrównoważyć swój budżet (FFP), ale nie ma mowy o wypożyczeniu, a niestety tylko taka forma jest do przyjęcia przez Juve, więc pewnie nici wyjdą z Serba, a szkoda.fazzi pisze:Co z plotami o Nastasicu ?? Są jakieś szanse rzeczywiście czy to tylo fantazja pismaków ?
Naszym głównym celem do obrony ma być Mustafi. Marotta już nawet spotkał się w tej sprawie z Ariedo Briadą (gdzieś zdjęcia widziałem), który opuścił Milan i jest nowym dyrektorem generalnym w Sampie.