Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 14:40

Osgiliath pisze: Inna rzecz, 40 mln za Arturo? Chyba za autograf :lol: 8)
Dokładnie za autograf na pewnym papierku, ale to się zupełnie nie ma ( w sensie ta kwota) do żądanych przez Hellas 30 baniek za Iturbe. to dopiero jest śmiech.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 15:06

TWITTER: gucio_juve zdegradowany do www.fcinter.pl za sianie paniki.

Jeśli się to potwierdzi to :bravo:

Sprzedajmy Arturo, żeby mieć na Iturbe i Sturaro :)

PS: Dzięki bendzamin za szybkie sprostowanie, bo napędził stracha ;)

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 15:43

bendzamin pisze:Ja na Twitterze obserwuję konta, które podają informacje na temat Juventusu i nie zauważyłem, żeby cokolwiek huczało.
Rzeczywiście, ja korzystałem ze źródeł zbliżonych do Man Utd.
Szikit pisze:PS: Dzięki bendzamin za szybkie sprostowanie, bo napędził stracha
Gdybyś nie zauważył kolego, to napisałem więcej informacji na ten temat trzy posty dalej :wink: Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze?

Scelto

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 15:50

pablo1503 pisze:
gucio_juve pisze:[La Gazzetta Dello Sport] : Juventus zaakceptował ofertę Manchesteru United w wysokości 40 mln za Arturo Vidala!
A czy przypadkiem nie odrzuciliśmy jakiś czas temu 60 baniek do Bayernu? Jeżeli tak, to ten news nie trzyma się kupy.
A to zdanie nie powinno brzmieć następująco: 'Juventus zaakceptował ofertę Manchesteru United w wysokości 40 mln + Jones + Nani + Rafael+ De Gea za Arturo Vidala'... Teraz przynajmniej miałoby to jakiś sens. :whistle:
Poszukałem i według tego co znalazłem to bayern oferował jedynie 40 mln.

Z fcbayern.pl 2014-07-01 10:59:42

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 15:53

Mirko oficjalnie w Al Jazira za 6,3 miliona € płatne w ciągu tego roku finansowego. Ładnie zbieramy gotówkę, nie ma co.
#SięZgadza
Scelto pisze:Poszukałem i według tego co znalazłem to bayern oferował jedynie 40 mln.

O 60 też się kiedyś pisało, jeśli mnie pamięć nie myli to krzyczał o tym z okładki Tuttosport.

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 16:01

gucio_juve pisze:Gdybyś nie zauważył kolego, to napisałem więcej informacji na ten temat trzy posty dalej ;) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze?
Będzie dobrze :) Ale proponuję podejść bez stresu do mojego posta ;)

Miło, że kasa za Mirko w jednym roku. Rzadko się tak zdarza.

Teraz jeszcze Quag, Motta. Didżej zostaje przez kontuzje. Jeszcze Padoina gdzieś wywieźć i chyba sprzedaże zakończone?

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 16:10

Szikit pisze: Teraz jeszcze Quag, Motta. Didżej zostaje przez kontuzje. Jeszcze Padoina gdzieś wywieźć i chyba sprzedaże zakończone?
Ziegler, Rossi, Isla, Pasquato, Boyakye, Marrone, Soerensen? Osobiście odstrzeliłbym jeszcze gdzieś Giovinco, 10 baniek powinno za niego wpaść...

Obrazek
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 16:27

bendzamin pisze:
Scelto pisze:Poszukałem i według tego co znalazłem to bayern oferował jedynie 40 mln.

O 60 też się kiedyś pisało, jeśli mnie pamięć nie myli to krzyczał o tym z okładki Tuttosport.
60mln kiedyś było, ale za Vidala + Marchisio, jeżeli o to chodzi, mówił o tym nawet sam Marotta jeżeli mnie pamięć nie myli.

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 16:59

Hoffman pisze:
bendzamin pisze:

60mln kiedyś było, ale za Vidala + Marchisio, jeżeli o to chodzi, mówił o tym nawet sam Marotta jeżeli mnie pamięć nie myli.
Panowie była taka oferta według jednej z Włoskich gazet ( Ja osobiście widziałem na Tuttujuve) owszem, ale na te 60 mln skladało się 40 mln gotówki + Shaqiri wyceniony przez Bayern na 20 mln.

Dalej nic odnoście Iturbe??

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 19:16

juverm pisze:
Szikit pisze: Teraz jeszcze Quag, Motta. Didżej zostaje przez kontuzje. Jeszcze Padoina gdzieś wywieźć i chyba sprzedaże zakończone?
Ziegler, Rossi, Isla, Pasquato, Boyakye, Marrone, Soerensen? Osobiście odstrzeliłbym jeszcze gdzieś Giovinco, 10 baniek powinno za niego wpaść...
Powinni jeszcze odejść Quagliarella, Isla i Padoin, choć ten trzeci czasami okazuje się przydatnym zmiennikiem. De Ceglie, Ziegler, Rossi, Pasquato, Fiorillo - przepadną gdzieś, ale Leali, Marrone, Boakye i Sorensen mogliby zostać na wakacje, żeby przyjrzał im się Conte. Generalnie na razie sprzedaże cieszą, zwłaszcza, że zawsze mieliśmy z tym problemy. Martwi to, że choć zebraliśmy 17,6 mln, to wydaliśmy 12,8, tak naprawdę nie pozyskując nikogo.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 19:17

Paweljuve2006 pisze:Dalej nic odnoście Iturbe??
Nic pozytywnego dla nas. Minimalna kwota którą jest w stanie zaakceptować Hellas to 27mln euro, natomiast Criscitello podał, że Mascardi - ten koleś od części praw do Iturbe - spotkał się z władzami Atletico, żeby przedyskutować ewentualny transfer. Dodam tylko, że to niepierwsze plotki łączące Iturbe z ekipą Simeone.

Obrazek
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 19:55

http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=283108

Tak daleko nam finansowo do najlepszych w Europie, a nawet nie jesteśmy potentatami na krajowym podwórku. Roma gra grubiej

#bieda#nędza#bród#smród#ubóstwo#niejestkolorowo#defetyzm

forumowy ujadacz
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 19:56

pumex pisze:
Paweljuve2006 pisze:Dalej nic odnoście Iturbe??
Nic pozytywnego dla nas. Minimalna kwota którą jest w stanie zaakceptować Hellas to 27mln euro, natomiast Criscitello podał, że Mascardi - ten koleś od części praw do Iturbe - spotkał się z władzami Atletico, żeby przedyskutować ewentualny transfer. Dodam tylko, że to niepierwsze plotki łączące Iturbe z ekipą Simeone.
Innymi słowy Atletico wysupła 27-30 baniek, Iturbe rozegra 2-3 bardzo dobre/świetne sezony po czym pójdzie do City, PSG, Chelsea czy innego Monaco za 50-60 baniek. Także ten...

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 04 lipca 2014, 20:56

Zauważcie jedno Iturbe nie przebił się w Porto, gdzie stawiają na młodych bardzo często, Veronie błysnął bo tam miał luz, mógł robić co chciał. Nikt po złym zagraniu nie miał żadnych pretensji, jak coś mu się udało to super jak nie wyszło to trudno. W Juve jest zupełnie inna bajka, jak zagra 2-3 mecze słabiej to od razu zaczną się głosy,ze przepłacony itd. Iturbe może wytrzyma presje, a może jak Gio nie da rady błysnąć w lepszej drużynie. Także trzeba też spojrzeć nieco szerzej na ten transfer. Sam osobiście chciałbym żeby zarząd w końcu zaryzykował. Aczkolwiek ok 30mln za Argentyńczyka to stanowczo za dużo, jeżeli udałoby się za mniej niż 25, a najlepiej coś koło 20 i jakiś zbędny gracz to byłoby całkiem nieźle.
Jednakże jeżeli Verona będzie obstawał przy swoim to niech Marotta spojrzy poza Włochy: Lacazette,Dapay,Valbuena czy zaskakująco dobry na MŚ Musa to wcale nie gorsi gracze od Iturbe, a oprócz Valbueny reszta też 21-22 lata.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2014, 00:04

filippo pisze:http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=283108

Tak daleko nam finansowo do najlepszych w Europie, a nawet nie jesteśmy potentatami na krajowym podwórku. Roma gra grubiej

#bieda#nędza#bród#smród#ubóstwo#niejestkolorowo#defetyzm
No i? Nie wiem, mamy z tego powodu czuć się gorsi jakoś czy co, bo nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz? Poczekaj z łaski swojej do końca mercato z wystawianiem oceny za nie. I trzymaj się ramy, to się nie posramy.

Zablokowany