Powołania na Słowenię i WO

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 15:43

miccoli pisze:P.S.JANAS gdzie DELURA i PODOLSKI??? stuknij się człowieku w łeb !!!
Jak oni nie będą grać dla Polski to powiesze Janasa za j... :evil:
Podolski nie ma polskiego paszportu i dlatego nie moze jeszczxe polskiego pasportu i dlatego Janas go niepowolal[/quote]

Podolski poweidzial ze nie chce grac da Polski. albo tylko bardzo ciezko bedzie mogl sie zdecydowac.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 15:45

Marcin-IRONEK pisze:Nie jestem przekonany, że Polska by zdobyła odrazu mistrzostwo świata. Ale my tak tracimy każdego zawodnika który ma talent, a DELURA jest dobry. HEYKENS to jest dobry trener i jego słowa coś znaczą a powiedzial ze to jest największy talent w Niemczech.
Widzialem go w 1 meczu i mi się podobała jego gra, ma świetne przyspieszenie, b.dobrą technikę, HAJTO mówi ze swietnie gra głową i ma świetny strzał z dystansu.
Po 3 Heykens powiedział ze w nastepnym sezonie bedzie gral w 1 składzie, a teraz nie gra tylko dlatego że trenuje 2 razy w tygodniu, bo zdaje w tym roku maturę.
a Ty człowieku wbij sobie do tej Twojej głowy, że to jest moje zdanie.
A tak:
Marcin-IRONEK pisze:I pomyśl zanim coś napiszesz
to sobie mów do kogo innego.... nie do mnie :!:

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 19:52

Zgadzam sie z wami, w tak głupi sposub tracimy najlepszych zawodników :!: :!: :!: Bo teraz se powołał tego Kryszałowicza wiem ze jest dobry i ma talent ale on ma juz swoje lata :!: Za 2-3lata ten zawodnik nie bedzie juz grał w reprezentacji a przez ten czas Delura moze zmienic zdanie i grac dla Niemiec i cio w tedy............NIC :!:

ODPOWIEDZ