Mercato (Lato 2015)
- Robaku
- Juventino
Jakku a co tam agresti podaje a Vrsaljko z Genui? Nowy obszar naszych zainteresowan? Mozliwe ze z Bergamo przerzuclismy sie na Genue 
diMarzio podaje, ze warunki przejscia Mirasa sa uzgodnione. W końcu Mirko - bye bye ! dobrej pogody
5mln + 1 bonusu.

diMarzio podaje, ze warunki przejscia Mirasa sa uzgodnione. W końcu Mirko - bye bye ! dobrej pogody
5mln + 1 bonusu.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2014, 20:56 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lypsky
- Juventino
25 to kupa kasa, a w tym przypadku nie powinniśmy dawać ani grosza więcej.
do czego to doszło by za małolata, który rozegrał jeden dobry sezon w serie a płacić taką kasę. Jeśli się uda, mam nadzieję, że nie będzie to kasa wyrzucona w błoto.
do czego to doszło by za małolata, który rozegrał jeden dobry sezon w serie a płacić taką kasę. Jeśli się uda, mam nadzieję, że nie będzie to kasa wyrzucona w błoto.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jakku1
- Juventino
Chorwat o dziwnym nazwisku to kolejny pomysl na bok obrony, ale za duzo powaznych informacji to ja ostatnio o nim nie widzialem. Sa jednak o nim plotki, owszem :).Robaku pisze:Jakku a co tam agresti podaje a Vrsaljko z Genui? Nowy obszar naszych zainteresowan? Mozliwe ze z Bergamo przerzuclismy sie na Genue :)
Aha, Morata podobno chce TYLKO do nas i odrzuca wszystkie inne propozycje. Marotta caly czas obstaje przy swojej ofercie (15 czy tam 18m).
Wyglada na to, ze Conte jednak dostanie te swoja mala rewolucje. Wymiana mniej wiecej 7-9 pilkarzy w jedno okienko to bardzo duzo.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Osgiliath
- Juventino
Jak już mówimy o bocznych obrońcach - czy chodzą jakies słuchy o Murru? gość jest w typie Marotty - bo chyba leci mu kontrakt, do tego młody i już wybiegany. Nie chce mi się wierzyć, że Beppe choć jednym okiem na niego nie rzuci w te mercato, kiedy LO akurat u nas potrzebuje wzmocnienia a możliwości do obsadzenia tej roli zbytnio nie ma... No chyba, ż jednak po to jesteśmy niby w Angliijakku1 pisze:Chorwat o dziwnym nazwisku to kolejny pomysl na bok obrony, ale za duzo powaznych informacji to ja ostatnio o nim nie widzialem. Sa jednak o nim plotki, owszem
- jakku1
- Juventino
Murru ma podobno kontrakt wazny jeszcze przez rok, wiec odpada. O Evrze znow bylo glosno ostatnio po tym jak MU kupilo jego nastepce. O Darmianie ostatnio ucichlo, o Adriano ostatnio starala sie Roma. Sprawa transferu Janmaata pewnie rozstrzygnie sie po MS. Lulicia z powodu zadan Lotito odpuscilismy. Ostatnio pojawilo sie info o Vrsaljko, chyba sprzedal je Laudisa, ale jakos strasznie duzo newsow na ten temat nie widzialem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
footbalitalia podaje jeszcze kilka newsow, ale pewnie ich zrodla w porownaniu do Jakku są słabe, ale warto je poznać:
- Lichy ma wrócic do Turynu tylko po to, zeby sie spakowac. Po niedojsciu do konsensusu ws. nowego konrtrkatu, coraz szerzej mowi sie o zainteresowaniu Arsenalu i Chelsea (może stad ten Vrsaljko ),
- z powodu kontuzji i operacji Barzy staramy sie o kogos z trojki: Ranocchia, Mustafi ( notabene rowneiz kontuzjowany), Balanta,
- Monitoruujemy sytuacje Diego Contento.
- Lichy ma wrócic do Turynu tylko po to, zeby sie spakowac. Po niedojsciu do konsensusu ws. nowego konrtrkatu, coraz szerzej mowi sie o zainteresowaniu Arsenalu i Chelsea (może stad ten Vrsaljko ),
- z powodu kontuzji i operacji Barzy staramy sie o kogos z trojki: Ranocchia, Mustafi ( notabene rowneiz kontuzjowany), Balanta,
- jakku1
- Juventino
Co do Lichego to od dawna sie mowi o tym, ze on moze odejsc. Ta sprawa sie ciagnie juz ponad rok. Teraz doszla sprawa jego kontraktu. Ta infarmacja nie jest wcale jakas oderwana od rzeczywistosci, wrecz przeciwnie :).Robaku pisze:footbalitalia podaje jeszcze kilka newsow, ale pewnie ich zrodla w porownaniu do Jakku są słabe, ale warto je poznać:
W sprawie Contento cos bylo ostatnio w mediach, ale to nie jest powazna kandydatura do pierwszego skladu Juve.
O alternatywach dla Barzy bylo to wszystko dobrze napisane na glownej JP :). Mustafim interesujemy sie juz od paru miesiecy, Balanta to ten Kolumbijczyk, Ranocchia musi sie ostatecznie zdecydowac gdzie chce grac i albo przedluzyc kontrakt z Interem albo zmienic klub. Dzisiaj czy wczwraj doszlo jeszcze nazwisko Nastasicia. Generalne jestem na 90% przekanany, ze kupimy jakiegos srodkowowo obronce. Conte juz od dawna podobno jeczy o nastepce starzajcego sie Barzagliego.
- Robaku
- Juventino
ja bym chyba nawet nie plakla po Lichym, wiadomo oddał serce Juve, ale możemy za niego z 10 mln w porywach przy zainteresowaniu Chelsea,12 mln wyciagnac co da nam ladny hajs,zeby jakiegos bocznego pozyskać.
Do tego Lichy lepszy juz nie bedzie. 30 lat na karku, w ostatnim sezonie grał juz coraz mniej i jego rola byla marginalizowana, wiec jakos sobie bez Ryska poradzimy.
Do tego Lichy lepszy juz nie bedzie. 30 lat na karku, w ostatnim sezonie grał juz coraz mniej i jego rola byla marginalizowana, wiec jakos sobie bez Ryska poradzimy.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
30 na karku czyli pogra jeszcze conajmniej 2 sezony na najwyzszym poziomie, a zastąpimy go Ibarbo lub innym Pelusopodobnym - naprawde w obliczu braku lewej i skrzydel trzeba wymieniac solidna prawa strone.Robaku pisze:ja bym chyba nawet nie plakla po Lichym, wiadomo oddał serce Juve, ale możemy za niego z 10 mln w porywach przy zainteresowaniu Chelsea,12 mln wyciagnac co da nam ladny hajs,zeby jakiegos bocznego pozyskać.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mnowo
- Qualità Juventino
...a tymczasem Mirko pakuje walizy i leci do Emiratow... 
Dostajemy 5+1 mln.
Ciekawe tez, ze Coman ma od razu trenowac z pierwsza druzyna, wiec dostanie chlopak spora szanse. Oby fajnie sie pokazal.

Dostajemy 5+1 mln.
Ciekawe tez, ze Coman ma od razu trenowac z pierwsza druzyna, wiec dostanie chlopak spora szanse. Oby fajnie sie pokazal.
- Wojtek
- Juventino
5 mln za Mirko to brać z pocałowaniem ręki, to adekwatna cena do jego umiejętności, wieku i "chcenia się".
Wreszcie coś się zaczyna dziać w mercato Juve, dobrze zaczynamy. Sprzedaż Mikro i Pelsuo
Kupno Comana i Iturbe (oby), no no, jak narazie jestem zadowolony 
Wreszcie coś się zaczyna dziać w mercato Juve, dobrze zaczynamy. Sprzedaż Mikro i Pelsuo

- Robaku
- Juventino
Ja bym dodal jeszcze zakontraktowanie Moraty, czuje ze bedzie nasz. Jesli taka postawe wykazuje Real jest po prostu w kropce. Moze go albo zostawić albo pozwoli mu sie rozwijac pod okiem Conte. W ogole takie czteroosobwy atak w postaci LLorente - Tevez - Morata i Gio wyglada fajnie.
Teraz jeszcze wypchnac Fabio za Darminana do Toro i praktycznie ze szrotu zostana nam jeszcze - mordercze skrzydła, ale tutaj to pewnie DJ zostanie do zimy. A Motte moze się umiesci w jakims Palermo czy Cesenie ( notabene pojawila sie info, ze ta ostatnia chce Lealiego i Magnussona).
Teraz jeszcze wypchnac Fabio za Darminana do Toro i praktycznie ze szrotu zostana nam jeszcze - mordercze skrzydła, ale tutaj to pewnie DJ zostanie do zimy. A Motte moze się umiesci w jakims Palermo czy Cesenie ( notabene pojawila sie info, ze ta ostatnia chce Lealiego i Magnussona).
- Osgiliath
- Juventino
W takim wieku może i pograć jeszcze na jakimś poziomie, ale raczej będzie to równia pochyła a ekonomicznie na nim nie zyskamy nic. Zasadnym byłoby go opchnąć teraz, przy całej wielkiej sympatii dla Stefka, i w zamian zainwestować w jakiś PO. Może własnie ten Chorwat z Genui by się nadawał. .Adrian27th pisze:30 na karku czyli pogra jeszcze conajmniej 2 sezony na najwyzszym poziomie, a zastąpimy go Ibarbo lub innym Pelusopodobnym - naprawde w obliczu braku lewej i skrzydel trzeba wymieniac solidna prawa strone.Robaku pisze:ja bym chyba nawet nie plakla po Lichym, wiadomo oddał serce Juve, ale możemy za niego z 10 mln w porywach przy zainteresowaniu Chelsea,12 mln wyciagnac co da nam ladny hajs,zeby jakiegos bocznego pozyskać.