Stroje na sezon 2014/15
- Edgar Hesh
- Juventino
Jakaś dziwna, spodziewałem się czegoś lepszego. Dobrze że adaś będzie już niedługo, odmiana się przyda bo nike trochę tandeta.
- rydwadydwa
- Juventino
Przeciętna, ale nie jest aż tak zła, jak się obawiałem. Dla mnie większą tandetą była ta panorama Turynu nad którą tutaj wszyscy się zachwycali.
- Mateuszello
- Juventino
Słabiutka. Pewniak, Athletic ma taką samą.15Kowal pisze:

Wątpię w to, że będziemy mieli alternatywną. Zakładam, że bez niej wyjazdówka będzie użyta max 5 razy.
Cos oficjalnego będzie w przyszłym tygodniu.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Myzarel
- Juventino
Było do przewidzenia że na ostatni rok kontraktu Nike szału nam nie zaproponuje.
Ale serio wolałbym abyśmy zostali z tym co mamy, ta niebieska zła nie jest ale nie ma startu do żółtej z tego sezonu.
Ale serio wolałbym abyśmy zostali z tym co mamy, ta niebieska zła nie jest ale nie ma startu do żółtej z tego sezonu.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- mibor
- Juventino
Nie wiem na ile prawdziwe te informacje, ale niby ma wyglądać to tak: http://www.footyheadlines.com/2014/04/n ... -kits.html
3 komplet jak koszulka dla bramkarza.
3 komplet jak koszulka dla bramkarza.
Juve, storia di un grande amore
- 15Kowal
- Juventino
Domowa na 95 % będzie taka jak z przecieków. Wyjazdowa, jak już wcześniej wspomniałem przy zdjęciu, nie wiem, a ta 3, zielona... inter dostanie 3, właściwie identyczną więc raczej też pewne.
- mibor
- Juventino
Imo 1 i 2 są ok. Troche przy niebieskiej te gwiazdki kują, ale sam design jest ok.
Naprawde boje się Adidasa, patrząc co zrobil w zeszłym sezonie w BPL to moze byc mizernie, tam jechal na jednym wzorze zmieniajac tylko kolory w zaleznosci od klubu
Naprawde boje się Adidasa, patrząc co zrobil w zeszłym sezonie w BPL to moze byc mizernie, tam jechal na jednym wzorze zmieniajac tylko kolory w zaleznosci od klubu

Juve, storia di un grande amore
- 15Kowal
- Juventino
Jest nowe zdjęcie niebieskiej koszulki
I wyciekło coś... nie wiem co to jest
Wygląda na jakiś formularz zamówieniowy. Nie jest ważne co to jest. Ważne, że wygląda na oficjalne.
Podane są na nim kolory koszulek wraz z kolorem czcionki i wzorem (?). Wychodzi na to, że przecieki się potwierdzają.

I wyciekło coś... nie wiem co to jest

Podane są na nim kolory koszulek wraz z kolorem czcionki i wzorem (?). Wychodzi na to, że przecieki się potwierdzają.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Taka o. Mnie nie powala... herb Scudetto jeszcze ją uszlachetni wizualnie ale nic poza tym. Mi najbardziej brakuje gwiazdek. Rozumiem, że nazwiska i nr. na żółto?
Nie rozumiem natomiast co to za pomysł z trzecim, zielonym kompletem o ile się potwierdzi. Co do czego?
Nie rozumiem natomiast co to za pomysł z trzecim, zielonym kompletem o ile się potwierdzi. Co do czego?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
He, faktycznie przeoczyłem. Biały w sumie też daje radę.15Kowal pisze:No właśnie to by było logiczne, ale zobacz na tą kartę- na niebieskim i zielonym jest biała czcionka...Dragon pisze:Rozumiem, że nazwiska i nr. na żółto?

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pogba i Vidal na liscie. Spac spokojnie mozemy bo ich nie sprzedamy?
Niebieskie sa super, ale jestem ciekaw jak oficjalka.
Niebieskie sa super, ale jestem ciekaw jak oficjalka.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.