Roma dostala... =]
- nookie
- Juventino
Ja nie bede pisal ze wygramy dzisiaj bo nigdy nie wiadomo nic..i pisanie ze wygramy i ze juz zmniejszylismy strate jest bez sensu..Roma wtopila i my tez mozemy...troche pokory ludzie...Chievo to jest naprawde solidna druzyna i ktorej naprawde trzeba sie bac..ale mam nadzieje ze wygramy :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja jak nieliczni koledzy z radością sie wstrzyamam. Tydzień temu było podobnie i wiemy jak sie skończyło. Dlatego poczekam aż nasz mecz się skończy. Po cichu liczę też na stratę pkt. Milanu.
Tak na marginesie gola strzelił Jonathan Bachini, chyba pamięta dla kogo kiedyś grał 8)
Tak na marginesie gola strzelił Jonathan Bachini, chyba pamięta dla kogo kiedyś grał 8)

- BIANCONERI
- Juventino
Juz w meczu z Udinese widać było,że Rome dopadł lekki kryzys,a wczoraj to sie potwierdziło.Brescia zagrała bardzo ambitnie i zasłużyła na wygraną.Cieszy gol byłego piłkarza Juve Bachiniego :twisted:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- kouba
- Qualità Juventino
teraz to już musimy to wykorzystać. Już tydzień temu, aż sie prosiło, żeby odrobić część straty do Rzymskich. Mysle, że Milan w tej kolejce też nie będzie miał łatwego zadania, więc mozemy zgarnąc dwie pieczenie na jedym ogniu :!: Musimy to wygrac z Chievo....Nadszedł czas na atak o fotel lidera 

- Juverulez!
- Juventino