Wszystko o Interze
- Osgiliath
- Juventino
Całkiem fajny ten ich trykot. Wydaje mi się, że u nas Nike albo nie chce kombinować ze zmianami i wprowadza koszulki bez rewolucji, albo ma to już gdzieś. Ciekawe co nam sprezentuje Adidas w następnym roku 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czyli ma pewnie dobrą wrzutkę i przy okazji jednak ma problem z powrotami do obrony co potwierdza inna statystyka - 12 żółtych kartekpumex pisze:ponoć blisko Interu jest nijaki Caner Erkin, lewy obrońca Fenerbahce, który wpakował w tym sezonie 14 asyst :shock:

w ogóle ciekawy zawodnik bo biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki:
2013/14: 16 asyst / 14 żółtych
2012/13: 14 / 19
2011/12: 6 / 9
EDIT:
@Juras_Senat: wypatrzyłem to - pisząc, że ma dobrą wrzutkę

Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 13:22 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Jest jeszcze coś czego w statystyce nie wypatrzysz, a ma to wpływ na liczbę tychże asyst. Chłopak wykonuje wszystkie stałe fragmenty i robi to rewelacyjnie.Maly pisze:czyli ma pewnie dobrą wrzutkę i przy okazji jednak ma problem z powrotami do obrony co potwierdza inna statystyka - 12 żółtych kartekpumex pisze:ponoć blisko Interu jest nijaki Caner Erkin, lewy obrońca Fenerbahce, który wpakował w tym sezonie 14 asyst :shock:
w ogóle ciekawy zawodnik bo biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki:
2013/14: 16 asyst / 14 żółtych
2012/13: 14 / 19
2011/12: 6 / 9
- pumex
- Juventino
Chyba nie widziałem ani jednego meczu M'Vili w barwach Rubina, ale pamiętam go z Ligue1 - wówczas wyglądał na kawał zawodnika. Silny ale nienaganny technicznie, dobry w odbiorze, niezły w rozegraniu. Kojarzę go również z meczów w rep. Francji, serio ciekawy zawodnik, jednak z tego co pamiętam, gdy było o nim głośno czytałem o jego paskudnym charakterze, o tym, że nie identyfikuje się ani z drużyną, ani ze swoimi kompanami. Jak będzie... zobaczymy, ale młody jest, ma być wypożyczony i opcją wykupu za dyszkę. Według mnie bardzo ciekawy ruch Interu.Bazyliszek pisze:M'Vila jedną nogą w Interze, co myślicie o tym transferze?
Powiem szczerze, że jeśli Nerazzurri nie planują jakiejś totalnej rewolucji w środku pola, to mogą mieć ciekawy skład - trio M'Vila, Kovacić, Hernanes teoretycznie wygląda dość imponująco. Nie wiadomo co z Guarinem, który byłby niezłym dopełnieniem, ale nawet jak odejdzie, to przyjdzie może Behrami, może Casemiro, a może ten M'Bia co ostatnio był na wypożyczeniu w Sevilli - każdym z nich ponoć Inter mocno się interesuje. Nie są to może jacyś giganci światowej piłki, ale mogą mieć potencjał w tym sektorze boiska.

- Maly
- Juventino
chyba nikt nie wstawiał info, że zmienili herb 
http://www.weszlo.com/2014/07/08/niech- ... o-poradni/

http://www.weszlo.com/2014/07/08/niech- ... o-poradni/
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marian.
- Juventino
Gwiazdki, gwiazdkami, ale strój domowy interu na nowy sezon to jakaś parodia :lol:, która nie ukrywam - bardzo mnie cieszy :lol:
Ja na miejscu kibicow interu nieziemsko bym sie wkurzyl za taka kaszane jaką odwalilo im nike, a najwazniejsi ludzie w klubie sie na taka zenade zgodzili :lol:
Ja na miejscu kibicow interu nieziemsko bym sie wkurzyl za taka kaszane jaką odwalilo im nike, a najwazniejsi ludzie w klubie sie na taka zenade zgodzili :lol:

- Dybala 4ever
- Juventino
Dodam od siebie, że warunki transferu Dodo to sam Branca by się nie powstydził :lol: . 1,8 mln płacicie Romie, a jak zagra 1 oficjalny mecz to musicie płacić 7,8 mln. 

- orzeu
- Interista
a zakład, że ten rebranding + odważne wzory strojów* zaowocują wysoką sprzedażą? Sorry, ale my nie mamy nowego stadionuMarian. pisze:Gwiazdki, gwiazdkami, ale strój domowy interu na nowy sezon to jakaś parodia :lol:, która nie ukrywam - bardzo mnie cieszy :lol:

*2 komplet [*] http://2.bp.blogspot.com/-BtFGJgaeby0/U ... ay-Kit.jpg
3 komplet http://4.bp.blogspot.com/-21Z8HbJ4Yxs/U ... rd-Kit.jpg
- Maly
- Juventino
ale na strojach jest jeszcze stary herb... Nike nie będzie zadowolona 
EDIT: racja, nie wiem jak ja patrzyłem

EDIT: racja, nie wiem jak ja patrzyłem
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2014, 12:24 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Bo zbytni ból dupy był w Italii, że Juventus odskakuje. ;]orzeu pisze:Wy będziecie grać bez trzech 8)Bazyliszek pisze:ruszyło ich sumienie i usuneli te nie zasłużoną gwiazdkę :lol: