Wszystko o Milanie
- zahor
- Juventino
Uwaga, bedzie megapompa z Interu!Bazyliszek pisze: Rozumiem ze Inter pałętający sie po srodku tabeli nie jest wcale zabawnym zjawiskiem dla kibica Juve, wręcz przeciwinie jest to powód do nostalgii i płakania, nie mozna sie z Interku smiac, nie wolno. :lol:
Dla większości fanow Juve, Inter na 9 miejscu był smiesznym zjawiskiem, no ale są na tej stronie też tzw kryptofani Juve, którzy reagują bardzo ostro na wszelkie podteksty i docinki w kierunku Interu, jakby co najmniej ktoś im krzywdził matkę, przykład? Ty.
- Mazzarri!
- Co?
- 3:1!!!!!!!!
Hahahaahh, huehuehuehue :rotfl: :rotfl:
Kto sie nie smieje do rozpuchu, ten kryptointerista ktory nie plakal po l'Avvocato.
Czy ktos wie jak wyglada w Milanie kwestia Robinho? Probuja sie go pozbyc chyba juz z poltora roku, caly czas nieskutecznie.
- Piti
- Juventino
Oho! Widze ze juvepoland wkracza na jakis inny wymiar? poziom? Nie mozna pocisnać lekkiej beki z Interu na forum Juve, bo od razu leci kontra od 'nie których' kibicow Juve
jeszcze mi tu wyskakują z jakims Mazzarim i 3:1, jak mowa o "następcy Mourinho"
łapcie cos na poprawe humoru i ostudzenie baniaków
/
Słyszałem, ze Berlu szykuje Inzaghiemu prezent w postaci Mandzukicia

łapcie cos na poprawe humoru i ostudzenie baniaków

Kod: Zaznacz cały
http://fcinter.pl/news/18024-uwaga-nadchodzq-mistrzowie
Słyszałem, ze Berlu szykuje Inzaghiemu prezent w postaci Mandzukicia
- Il Fenomeno
- Juventino
Robinho to faktycznie płotek i próbują go od 1,5 roku wywalić z klubu. Na boisku wygląda marnie, ale nie stawiaj przy nim Pazziniego. Dobry napastnik, który po prostu w tym sezonie cały czas leczył niestety kontuzje, tak samo jak Faraon. W poprzednim sezonie walnął 15 bramek. Postawiłbym Robinho przy Kace, mimo jego serca dla Milanu, woli grania i tych 7 bramek, to niestety jest już cieniem gracza który odchodził z Milanu, nie mówiąc jak mu daleko do tego piłkarza, którym był kilka lat przed odejściem z Mediolanu.zoff pisze:Smutne jest to, że w takim klubie będą pewnie jakieś płotki typu Pazzini, Robinho ale i tak trzeba będzie wybrać pomiędzy Kaką, a Taarabtem.
15Kowal pisze:A więc ten... no :rotfl:
http://4.bp.blogspot.com/-KuidAYLlLTo/U ... ay+Kit.jpg
(Podobno tylko na jeden sezon)
Oho.. Kolejny śmieszek. A teraz uważaj: http://www.footy-boots.com/files/2011/0 ... -shirt.jpg AhahhahaHAhAHha :rotfl: Jakie jaja.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No chyba nie...Il Fenomeno pisze:Oho.. Kolejny śmieszek. A teraz uważaj: http://www.footy-boots.com/files/2011/0 ... -shirt.jpg AhahhahaHAhAHha :rotfl: Jakie jaja.

O to chodziło. Taki twór (logo Casa Milan) będzie na wyjazdowych koszulkach Milanu w przyszłym sezonie.
- 15Kowal
- Juventino
Rozumiem, że na forum Juve nie można krytycznie podchodzić do działań innych klubów z Serie A, szczególnie do tych z Mediolanu...Il Fenomeno pisze: Oho.. Kolejny śmieszek. A teraz uważaj: http://www.footy-boots.com/files/2011/0 ... -shirt.jpg AhahhahaHAhAHha :rotfl: Jakie jaja.
Jestem ciekawy czy Twoi przyjaciele, sympatyzujący z milanem, oszczędziliby Ci docinek i naśmiewania gdyby Juventus zamiast herbu na koszulkach miał logo stadionu lub nowego biurowca.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Daj spokoj, jest grupa ktora rzyga juz mistrzostwami i marzy o powrocie na szczyt druzyn z Mediolanu tak aby toczyc z nimi wyrownana walke. Serie A znowu bylaby mocarna, dzieci na placach zabaw nosilyby koszulki wloskich zespolow a fakt, ze wygrywamy scudetto raz na trzy lata jakos by sie przezylo.Bazyliszek pisze:Oho! Widze ze juvepoland wkracza na jakis inny wymiar? poziom? Nie mozna pocisnać lekkiej beki z Interu na forum Juve, bo od razu leci kontra od 'nie których' kibicow Juve
Milan potrzebuje Ligi Mistrzow jak tlenu ale sa powazne perspektywy, ze wypadnie z niej na lata a gen LM zmutuje w CI i bedziemy mieli beztlenowego, ligowego sredniaka. Trzymam kciuki za ewolucje.
- ewerthon
- Juventino
Daj sobie spokój, przecież od dawna wiadomo, że Il Fenomeno to brat bliźniak De Rossiego. Fanboye włoskiej piłki, a nie Juventusu. Wolą oglądać mecz Italii U-14 czy Serie C zamiast finału Ligi Mistrzów15Kowal pisze:Rozumiem, że na forum Juve nie można krytycznie podchodzić do działań innych klubów z Serie A, szczególnie do tych z Mediolanu...Il Fenomeno pisze: Oho.. Kolejny śmieszek. A teraz uważaj: http://www.footy-boots.com/files/2011/0 ... -shirt.jpg AhahhahaHAhAHha :rotfl: Jakie jaja.
Jestem ciekaw co wyjdzie z Inzaghiego w Milanie. Brak europejskich pucharów będzie w przyszłym sezonie dla nich sporym atutem.
- Il Fenomeno
- Juventino
Moi przyjaciele sympatyzujący z Wisła Kraków mają więcej niż 15 lat i nie zajmują się takimi pierdołami. Chociaż i tak podejrzewam, że gdyby mieli te 15 lat mniej, to bardziej zainteresowałaby ich różowa koszulka, aniżeli logo na niej.15Kowal pisze:Jestem ciekawy czy Twoi przyjaciele, sympatyzujący z milanem, oszczędziliby Ci docinek i naśmiewania gdyby Juventus zamiast herbu na koszulkach miał logo stadionu lub nowego biurowca.
Nie. Po prostu jest grupa, która w temacie o Milanie, Napoli, Interze czy Romie chciałaby porozmawiać o tych drużynach, a nie obserwować tę całą dziecinadę - "beka" z komentarzy kibiców innych drużyn, "beka" z koszulek, "beka" z wypowiedzi piłkarzy, "beka" z rzekomych wypowiedzi, itd. Jedna wielka wątpliwa "beka". Załóżcie sobie odpowiedni temat o nazwie piaskownica i tam się pobawcie, niektórzy mają więcej lat i już z tego wyrośli.Pluto pisze:Daj spokoj, jest grupa ktora rzyga juz mistrzostwami i marzy o powrocie na szczyt druzyn z Mediolanu tak aby toczyc z nimi wyrownana walke. Serie A znowu bylaby mocarna, dzieci na placach zabaw nosilyby koszulki wloskich zespolow a fakt, ze wygrywamy scudetto raz na trzy lata jakos by sie przezylo.
Nie bliźniak, ale masz rację - bratewerthon pisze:Daj sobie spokój, przecież od dawna wiadomo, że Il Fenomeno to brat bliźniak De Rossiego.

Ja aż tak zafiksowany nie jestem, ale wolę obejrzeć mecz Włochów U21, niż finał Ligi Mistrzów, gdy nie ma włoskiej drużyny.ewerthon pisze:Wolą oglądać mecz Italii U-14 czy Serie C zamiast finału Ligi Mistrzów![]()
A tak w ogóle:

- Vimes
- Juventino
Milanowi marzy się zamiana Balotellego na Falcao
. Ciekawe z jaką dopłatą? Kolumbijczyk to zawodnik o klasę lepszy, ale o cztery lata starszy. Jednak to kolejna plotka sugerująca, że w Mediolanie trwają poszukiwania nowego frajera, który kupi Balotellego.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie jestem tego taki pewien. Falcao jest 4 lata starszy i jest bezpośrednio po takim urazie, że nie wiadomo czy kiedykolwiek wróci do formy jaką prezentował w Madrycie. A Monaco potrzebuje napadziora natychmiast. Balotelli ma niesamowity potencjał, ale ma pecha do trenerów. Żaden z nich - może nie licząc Prandellego - nie potrafi mu włożyć do głowy tego czegoś co brakuje mu, że zostać napadziorem tapmadl.Vimes pisze:Milanowi marzy się zamiana Balotellego na Falcao. Ciekawe z jaką dopłatą? Kolumbijczyk to zawodnik o klasę lepszy, ale o cztery lata starszy. Jednak to kolejna plotka sugerująca, że w Mediolanie trwają poszukiwania nowego frajera, który kupi Balotellego.
- Vimes
- Juventino
Pisałem o tym, co sądzę o Balotellim, ale powtórzę jeszcze raz. Dla mnie jest to najbardziej przereklamowany piłkarz od czasów Denislona. Wiecznie się o nim mówi, że ma "niesamowity talent" tak jak o uczniu w szkole, który jest "zdolny, ale leniwy", więc ma same pały. Pech do trenerów? Chyba żartujesz. Prowadził go Mourinho, jeden z najlepszych w tym zawodzie, potem Mancini, który miał do niego taką słabość, że nawet zabrał go do Manchesteru, więc o czym mowa? Tworzenie jakiegoś mitu o biednym czarnym chłopcu, którego nikt nie rozumie to bzdura. Balotelli do tej pory nie potrafił strzelić nawet 15 goli w jednym sezonie ligowym, a jego niemający wielkiego potencjału rówieśnik Immobile w Serie B i w Serie A potrafi trafiać regularnie, co zostało docenione poprzez transfer do czołowego klubu Europy.zoff pisze:Nie jestem tego taki pewien. Falcao jest 4 lata starszy i jest bezpośrednio po takim urazie, że nie wiadomo czy kiedykolwiek wróci do formy jaką prezentował w Madrycie. A Monaco potrzebuje napadziora natychmiast. Balotelli ma niesamowity potencjał, ale ma pecha do trenerów. Żaden z nich - może nie licząc Prandellego - nie potrafi mu włożyć do głowy tego czegoś co brakuje mu, że zostać napadziorem tapmadl.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiesz Vimes Balo miał 19 lat kiedy Mou wygrywał wszystko z Interem. W napadzie byli Eto'o, Milito, Pandev, ale mimo tego Mario zaliczył kilka ciekawych wejść. Zresztą o czym przekonał się sam Juventus. Etap w Manchesterze to też miejsce gdzie musiał rywalizować z Tevezem, Aguero, Dzeko.Vimes pisze:Pech do trenerów? Chyba żartujesz. Prowadził go Mourinho, jeden z najlepszych w tym zawodzie, potem Mancini, który miał do niego taką słabość, że nawet zabrał go do Manchesteru, więc o czym mowa? Tworzenie jakiegoś mitu o biednym czarnym chłopcu, którego nikt nie rozumie to bzdura. Balotelli do tej pory nie potrafił strzelić nawet 15 goli w jednym sezonie ligowym, a jego niemający wielkiego potencjału rówieśnik Immobile w Serie B i w Serie A potrafi trafiać regularnie, co zostało docenione poprzez transfer do czołowego klubu Europy.
Fajnie, że Immobile strzelił tyle bramek w Serie A i Serie B, ale jak widzisz wyżej Balotelli poprzeczkę zawieszoną miał znacznie wyżej. Nie chcę krytykować Ciro, bo wygląda na to, że dzięki właśnie spokojnej głowie może osiągnąć więcej niż Balo, ale nie można mówić o Bario o jakimś chłopcu, który jest beztalenciem. Trochę przypomina mi Cassano. Liczę, że za rok, dwa się ogarnie. I wszyscy będą mieli z tego pożytek.