Wszystko o Squadra Azzurra
- StaryDobryNedved
- Juventino
Rossiemu to ja współczuję po ludzku. Człowiek z takim talentem nie zagrał jeszcze ani razu na wielkiej imprezie międzynarodowej pomimo 27 lat na karku. Co ja mówię, on nawet w klubowych rozgrywkach nie ugrał wiele. Wszystko przez kontuzje, a mógł być drugim Del Piero. Różnie to bywa w życiu ale ten ewidentnie nie ma szczęścia. Na miejscu Prandelliego wcisnąłbym go za Cassano.
- delarudii
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Romulo wykluczyła kontuzja a jak mówi - Prandelli chciał na niego postawić
wychodzi więc chyba, że Aqua pojechał bo dwóch jego kolegów wypadło z powodów zdrowotnych...
Prandelli wyjaśnia też out Rossiego i Destro
http://forzaitalianfootball.com/2014/06 ... aly-squad/Prandelli had included me in the 23, I told him that I was at 70 per cent
wychodzi więc chyba, że Aqua pojechał bo dwóch jego kolegów wypadło z powodów zdrowotnych...
Prandelli wyjaśnia też out Rossiego i Destro
http://www.fifa.com/worldcup/news/y=201 ... 54285.htmlI said several times -- Beppe, you're not in the 23. I wanted to see a striker's performance, but I didn't see what I wanted to see.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
Pewnie z perspektywy czasu i tego powstałego zamieszania Prandelli wolałby nie włączać Rossiego w ogóle do '30', bo ostatecznie nikomu to na dobre nie wyszło. Zachowanie Destro trochę niefajne, ale już w trakcie zgrupowania pisało się, że na treningach Immobile pokazuje większą wolę walki i chęć pokazania się. Być może chłopak nie jest gotów poświęcać się dla kadry, w sumie wychował się w klubie internacjonalnym, a nie włoskim
. Dzisiaj ogłoszono, że drugim rezerwowym będzie Mirante, bo stan zdrowia (chyba żeber) Sirigu pozostawia znaki zapytania.
Dzisiaj z napastników ma grać tylko Balotelli. Część mediów przedstawia to jako choinkę z Marchisio i Candrevą za Mario i jeśli tak będzie to wyglądało, to chyba zasłona dymna żeby namieszać w głowach Angolom. Gazzetta widzi to jednak jako 4-1(DDR)-3(Verratti-Pirlo-Marchisio)-1(Candreva)-1(Balo).

Dzisiaj z napastników ma grać tylko Balotelli. Część mediów przedstawia to jako choinkę z Marchisio i Candrevą za Mario i jeśli tak będzie to wyglądało, to chyba zasłona dymna żeby namieszać w głowach Angolom. Gazzetta widzi to jednak jako 4-1(DDR)-3(Verratti-Pirlo-Marchisio)-1(Candreva)-1(Balo).
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
booyak pisze:Do tego Pirlo i Verratti razem na boisku co nie mieściło się w głowach naszym taktykom. Ktoś śledzi jak to wygląda w rzeczywistości?Buffalo pisze:4-5-1 z Balo na szpicy
Pirlo w cieniu Marco. I De Sciglio pokazuje, że potrafi dośrodkować lewą nogą. Jak dla mnie optymalny skład i ustawienie na mundial.
Nie tyle 451 co klasyczna włoska choinka (bo tak cały Puchar Konfederacji Italia grała). Candreva-Marchisio za Balotellim. Na lewym b2b De Rossi, na prawym Veratti, i na środku Pirlo.
- Dydux666
- Juventino
Pirlo do tej pory cienko, Verratti też nie najlepiej. Obydwoje zdecydowanie bez szału.booyak pisze:Do tego Pirlo i Verratti razem na boisku co nie mieściło się w głowach naszym taktykom. Ktoś śledzi jak to wygląda w rzeczywistości?Buffalo pisze:4-5-1 z Balo na szpicy
- Buffalo
- Juventino
Sledzi, sledzi. Głownie gra polega na wrzutach do Balo i ten cos probuje robic:) a jak to nie wychodzi to gramy głownie lewa strona z De Sciglio i Marchisio. Bramka strzelona po pierwszym z wymienionych sposobow. Balo dostal pile, wrzucil ze skraju pola karnego, a CM8 ladna głowka pakuje do bramki. A tak to nudy.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Il Fenomeno
- Juventino
Mehehehe pisze:Na lewym b2b De Rossi, na prawym Veratti, i na środku Pirlo.
Ja widzę coś innego. Coś o czym pisała LGDS, czyli De Rossim na środku, najbardziej cofniętym i wchodzącym często między 2 stoperów. Stamtąd też zabierającym piłki i będącym pierwszym "wyprowadzającym". Pirlo gra właśnie z lewej strony, ale też pojawia się w środku.
Nie cały, bo z Hiszpanią grali 3 z tyłu.Mehehehe pisze:(bo tak cały Puchar Konfederacji Italia grała)
Mecz w piknikowym tempie, widać, że Włosi nawet nie próbują spocić koszulek. Było kilka ładnych zagrań, Pirlo kilka razy łądnym podaniem uruchomił boki obrony, a ja najbardziej zapamiętam "klasyczny" zwód Verrattiego i wypuszczenie Balotellego.

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Balotelli ma beznadziejną skuteczność, takie sety marnuje ze szkoda gadać... ale Forza Italia i do przodu 

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- filippo
- Juventino
Ja mówie, mecz towarzyski, raczej sparing, rozbieganie, ale...
remis z Luxemburgiem najmocniejszą 11 chwały nie przynosi...
mówiąc delikatnie
@DOWN
remis z Luxemburgiem najmocniejszą 11 chwały nie przynosi...
mówiąc delikatnie
@DOWN
otóż śledzę wyniki rep. Włoch w sparingach, ale Luxmemburg, Luxemburg....Luxemburg?! Na litość boską....Skibil pisze:No to chyba od niedawna śledzisz wyniki reprezentacji Włoch, bo sparingi w ich wykonaniu zawsze tak wyglądają
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2014, 22:47 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowy ujadacz