Jak radzą sobie byli Juventini
- Robaku
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
Giaccherini staję się ostatnio niezłym jokerem. Dwie asysty z Chelsea, teraz bramka i asysta z Cardiff. Być może Sunderland zdoła się utrzymać.
- Brutalo
- Juventino
Tiago "Pralka" z opaską kapitana w pierwszej jedenastce półfinału CL... heh, fajnie że znalazł miejsce. Nigdy nie zapomnę motywu z zamknięciem w kiblu Gigliego xD
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I koleś może mieć zwycięstwo w CL....Brutalo pisze:Tiago "Pralka" z opaską kapitana w pierwszej jedenastce półfinału CL... heh, fajnie że znalazł miejsce. Nigdy nie zapomnę motywu z zamknięciem w kiblu Gigliego xD

- Kamex22
- Juventino
Nie wiem czy dobry temat, ale czy ktoś ogląda mecz legend z Realem?
Po 25 minutach 0-0 a mecz dość wyrównany. Real ma trochę więcej okazji, głownie dzięki Seedorfowi (co się dziwić jeszcze pół roku temu grał regularnie). W Juve póki co Ciro Ferrara pokazuje, że byłby wartościowszym zmiennikiem niż Ogbonna
Edit: Dwie wspaniałe okazje Amoruso. Niestety wynik dalej 0-0
Edit: 2-1 dla Realu po pierwszej połowie. Dla Realu nie wiem kto strzelił pierwszego, bo nie zauważyłem, ale drugi to dzieło Zidane. U nas gola strzelił Tacchinardi.
Szczerze mówiąc, to niektórzy zawodnicy z powodzeniem mogliby wchodzić na ostatnie minuty w zespołach z np dołu tabeli Serie A, już nie mówiąc o górnej tabeli Ekstraklasy
Po 25 minutach 0-0 a mecz dość wyrównany. Real ma trochę więcej okazji, głownie dzięki Seedorfowi (co się dziwić jeszcze pół roku temu grał regularnie). W Juve póki co Ciro Ferrara pokazuje, że byłby wartościowszym zmiennikiem niż Ogbonna

Edit: Dwie wspaniałe okazje Amoruso. Niestety wynik dalej 0-0
Edit: 2-1 dla Realu po pierwszej połowie. Dla Realu nie wiem kto strzelił pierwszego, bo nie zauważyłem, ale drugi to dzieło Zidane. U nas gola strzelił Tacchinardi.
Szczerze mówiąc, to niektórzy zawodnicy z powodzeniem mogliby wchodzić na ostatnie minuty w zespołach z np dołu tabeli Serie A, już nie mówiąc o górnej tabeli Ekstraklasy

Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2014, 19:52 przez Kamex22, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kruczenzo
- Juventino
Kamex22 pisze:Po 25 minutach 0-0 a mecz dość wyrównany. Real ma trochę więcej okazji, głownie dzięki Seedorfowi (co się dziwić jeszcze pół roku temu grał regularnie). W Juve póki co Ciro Ferrara pokazuje, że byłby wartościowszym zmiennikiem niż Ogbonna
Bez kitu Ferrarze Ogbonna mógłby buty czyścić, wybicie przewrotką

- PrzemasJuve
- Juventino
Fernando El Moro, El Paco MorientesKamex22 pisze:Edit: 2-1 dla Realu po pierwszej połowie. Dla Realu nie wiem kto strzelił pierwszego, bo nie zauważyłem, ale drugi to dzieło Zidane. U nas gola strzelił Tacchinardi.
fajnie zobaczyć dawnych hmm idoli.. taki Davids to by w ekstraklasie z 3 lata jeszcze pograł, Di Livio jakby trenował cały czas heh, szkoda, że nie ma Conte i ten Camor w krótkich włosach jakiś dziwny

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- PlanetJuve
- Juventino