Juventus - Chievo
- Vimes
- Juventino
Nikt jeszcze nie założył teamtu o tym meczu, który przeciez już niedługo, czyżby zainteresowanie meczami Juve w Serie A zaczęło spadać
Przecież Chievo to dobry rywal, a Juve po remisie z Empoli nie może sobie pozwolić na jeszcze większą stratę punktową do Milanu i Romy.
Ja osobiście stawiam na 2:1 dla nas.

Przecież Chievo to dobry rywal, a Juve po remisie z Empoli nie może sobie pozwolić na jeszcze większą stratę punktową do Milanu i Romy.
Ja osobiście stawiam na 2:1 dla nas.
- hania
- Juventino
Musimy zdobyc 3 pkt. Roma wyprzedza nas o 3 pkt, Milan wygral zalegly mecz ze Siena i ma 45 pkt. Teraz nie mozna juz pozwolic sobie na 1 lub 0 pkt i liczyc na przegrane przede wszystkim Milanu....a 16.05 (moje urodziny) tuz tuz.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- fighter_juve
- Juventino
no Chievo to dobra druzyna. bedzie bardzo ciezko wywalczyc zwycienstwo, ale chyba damy sobie rade. Juventus 1:0 Chievo Verona
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mam nadzieje, że będzie dobrze i wygramy chociaż różnicą jednej bramki.
Ale trzeba sie mieć na baczności bo Chievo umie postraszyć zawsze jakimś groźnym kontratakiem.
A każdy wie, ze nasza obrona nie gra teraz za dobrze(mały kryzys(mam nadzieje)).
Ale jeżeli obrona sie troche poprawi to licze na mocne trzy punkty których tak pożdamy.
Miejmy nadzieje, że sprawdzą sie proroctwa.
Ale trzeba sie mieć na baczności bo Chievo umie postraszyć zawsze jakimś groźnym kontratakiem.
A każdy wie, ze nasza obrona nie gra teraz za dobrze(mały kryzys(mam nadzieje)).
Ale jeżeli obrona sie troche poprawi to licze na mocne trzy punkty których tak pożdamy.
Miejmy nadzieje, że sprawdzą sie proroctwa.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się z kolegami. Ten mecz koniecznie musimy wygrać. Już teraz nie możemy tracić żadnych punktów jeżeli chcemy dalej liczyć siew walce o Scudetto. Chievo to trudny rywal, lecz nie są już tak silni jak sezon czy dwa temu. Mimo to potrafią odebrać puknty faworytom. No cóż, liczą się tylko 3 pkt. Tak na marginesie to dziwi mnie naiwność niektórych, że wygramy do ,,0''...bądźmy szczerzy, tracenie przez nas goli, stało się praktycznie codziennością. Przyke ale prawdziwe :?

- Desperado---ALEX
- Juventino
Ten mecz z pewnościa nie bedzie nalezał do łatwych, Chievo to waleczna druzyna ktora sama nie złozy broni, ale musimy byc lepsi i zdobyc komplet punktów :!: :!: :!:
- juvek
- Juventino
Juve ten mecz wygra na 99% , bo chce odegrac sie za ostatnia porazke, obstawiam 2:0 dla Juve, a przy okazji mam nadzoieje że Milan przegra (jak zremisuje tez sie nie obraze)
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
na 99% to z Empoli mieli wygrac... a Chievo od trzech lat liczy się w lidze włoskiej i ja na waszym miejscu nie byłbym takim optymista. Sam napisałem wyżej że będzie 2-0, wy piszecie, że będzie 3-0juvek pisze:Juve ten mecz wygra na 99% , bo chce odegrac sie za ostatnia porazke, obstawiam 2:0 dla Juve, a przy okazji mam nadzoieje że Milan przegra (jak zremisuje tez sie nie obraze)
Oj mam nadzieje, że tym razem się nie zawiode... :?
- kouba
- Qualità Juventino
jeżeli w tej kolejce Roma i Milan Nam odskoczą na jeszcze więcej pkt. to nie boje sie stwierdzić, że bedziemy mieć marne sznase na odrobienie do obydwu klubów :evil: Wiec nie widze innej możliwości niz wygrana, może być nawet 6-5, ale zeby Juve miało jedną bramke więcej... Zwłaszcza, że gramy u siebie...
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja nie widzę tu innego wyjścia niż wygrana.JUVE musi wygrać by liczyć się w walce o scudetto.Ostatnia potyczka z Empoli pokazała że defensywa gra bardzo niepewnie i teraz może być podobny problem.Oby Juve wygralo i nie traciło już więcej bramek... Oby! Ja stawiam na 2:0 dla nas

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.