Najgorsze chwile związane z Azzurrimi
- RuTeK
- Juventino
Nie w ogole ze soba nie grali!!!! A z kim Wlosci odpadli w cwiercfinale po rzutach KARNYCH!!!!!!kouba pisze:ME 2000 to jeszcze można wybaczyć, ale porażka z koreańcami to nie :!: to były takie przekręty w tej Korei że szok :!: Włosi powinny wygrać :!: A MŚ to wjącu przegrali z samą Brazylią![]()
P.S mój także pierwszy post w tym rokuAle mi sie w głowie kręciii
o ile pamietam to Oni na MŚ 98' nie grali ze sobą, chyba, że sie myle. a to jest wielce prawdopodobneFanJuventusu pisze: Francja - Wlochy MS1998![]()
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kouba
- Qualità Juventino
spokojnie! Przecież napisałem, że moge sie mylić. Zobacz kiedy ja tego posta pisałem, a potem przeczytaj w "innych tematch" jak spedziłem sylwkaFanJuventusu pisze:Nie w ogole ze soba nie grali!!!! A z kim Wlosci odpadli w cwiercfinale po rzutach KARNYCH!!!!!!kouba pisze:ME 2000 to jeszcze można wybaczyć, ale porażka z koreańcami to nie :!: to były takie przekręty w tej Korei że szok :!: Włosi powinny wygrać :!: A MŚ to wjącu przegrali z samą Brazylią![]()
o ile pamietam to Oni na MŚ 98' nie grali ze sobą, chyba, że sie myle. a to jest wielce prawdopodobneFanJuventusu pisze: Francja - Wlochy MS1998![]()

BARDZO DZIĘKUJE ZA PRZYPOMNIENIE HISTORII TWEGO MECZU!
- Peja48
- Juventino
Grali bo to właśnie z tymi żabojadami odpadliśmy :evil: :evil: :evil: :evil:kouba pisze:ME 2000 to jeszcze można wybaczyć, ale porażka z koreańcami to nie :!: to były takie przekręty w tej Korei że szok :!: Włosi powinny wygrać :!: A MŚ to wjącu przegrali z samą Brazylią![]()
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Tomusmc
- Juventino
1. Korea - Włochy (najwieksze oszustwo w MŚ 2002 - nieuznany gol dla Włochów)
2. Francja - Włochy (ME 2000 - kto nas pogrążył? nasz Trezeguet
3. Francja - Włochy ( MŚ 1998 - to jeszcze nie bylo takie straszne
)
2. Francja - Włochy (ME 2000 - kto nas pogrążył? nasz Trezeguet

3. Francja - Włochy ( MŚ 1998 - to jeszcze nie bylo takie straszne

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Korea - Włochy
Tylko ten mecz, w meczu o mistrzostwo Europy był z Francją, ale wtedy to kibicowałem tytlko tej reprezentacji, nawet za Juve nie byłem. Ale po meczu z Koreą to płakałem.
Tylko ten mecz, w meczu o mistrzostwo Europy był z Francją, ale wtedy to kibicowałem tytlko tej reprezentacji, nawet za Juve nie byłem. Ale po meczu z Koreą to płakałem.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Dwa mecze. Pierwszy to finał ME, kiedy to już prawie pewny byłem, że Włosi zdobędą mistrza a tym czasem... Wiltord, później Treze :?
Drugi mecz to oczywiście ostatnie MŚ. Spotkanie z Koreą przeżywałem ponad dwa tygodnie, bo jeżeli Włosi rzeczywiście sprawiedliwie przegrali no to mówi się trudno, ale w ten sposób... :evil: nie mogłem patrzeć na skośnookich po tym spotkaniu
Drugi mecz to oczywiście ostatnie MŚ. Spotkanie z Koreą przeżywałem ponad dwa tygodnie, bo jeżeli Włosi rzeczywiście sprawiedliwie przegrali no to mówi się trudno, ale w ten sposób... :evil: nie mogłem patrzeć na skośnookich po tym spotkaniu
- fighter_juve
- Juventino
te dwa pierwsze ale nie do zapomnienia karny Roberto Baggio w Finale MS 94 w Ameryce przeciw Brazyli. to chyba najgorze.ale przebaczam Roberto bo zawsze byl moim ulubionym pilkarzem.Wajron pisze:Jakie są wasze najgorsze wspomnienia z meczy Squadra Azzurra ?
1) Oczywiście finał EURO 2000 fra 2:1 ita - 14 sekund do końca a tu bach Wiltord... Rewanż w lipcu !
2) Korea-Italia - Niech no tylko spotkam jakiegos koreańczyka :twisted: ...
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- KowalFromStolica
- Juventino
1. Mecz Włochów z Francuzami w finale ME.. i gol Wiltorda :x :x
2.Mecz Włochów przeciwko Koreii, jak można odpaść z tak słabą drużyną!!!
3.Mecz którego na żywo nie oglądałem bo byłem odrobinę za młody ale kilkanaście razy oglądałem później jest to finał MŚ z Brazylią i wcześniej wspomniany karny... :evil:
2.Mecz Włochów przeciwko Koreii, jak można odpaść z tak słabą drużyną!!!
3.Mecz którego na żywo nie oglądałem bo byłem odrobinę za młody ale kilkanaście razy oglądałem później jest to finał MŚ z Brazylią i wcześniej wspomniany karny... :evil:
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Najbardziej w pamięci zapadł mi mecz z Koreą w MŚ.
Sędziowie pomagali jak mogli.Tak na prawde wszyustko przemawiało za Włochami, a tu co sie stało.To był przykład jak pomagać swoim.
Sędziowie pomagali jak mogli.Tak na prawde wszyustko przemawiało za Włochami, a tu co sie stało.To był przykład jak pomagać swoim.