Serie A 13/14 (38): JUVENTUS 3-0 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:44

Najlepsze było wyjście Conte i łzy jego żony, piękny obrazek. Antek tu jest kochany i musi z nami zostać!!

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:45

wrzuccie jakiegos linka - canal + przestal nadawac

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:46

Link poproszę.

Putin odłączył telewizję :?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:47

Sky Sport, jakość nie powala.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:47

Jak Conte szedł to mi się płakać chciało... No koleś jest synonimem słowa zwycięzca, nie może odejść.....
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 17:49 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:49

fazzi pisze:Jak Conte szedł to mi się płakać chciało... No koleś jest synonimem słowa zwycięzca, nie możę odejść.....
Mi sie nie chciało. Po prostu sie popłakałem..

Campioni!

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:50

Lepszy rydz, niż nic. Dzięki Wojtek :)

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:51

sFieSu pisze:W sumie Conte nie wyglądał, jakby miał się żegnać z kibicami. Myślę, że zostanie.
...za to jego żonka wyglądała, jakby było jej żal, że lada chwila musi się wyprowadzać z miasta, ale mam nadzieję, że to nie tak...

Obrazek
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:55

pumex pisze:
sFieSu pisze:W sumie Conte nie wyglądał, jakby miał się żegnać z kibicami. Myślę, że zostanie.
...za to jego żonka wyglądała, jakby było jej żal, że lada chwila musi się wyprowadzać z miasta, ale mam nadzieję, że to nie tak...
Też się nad tym zastanawiałem, ale wydaję mi się, że chodziło o to jak dumna jest ze swojego męża, z jego charakteru i ile ludzi go kocha.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 17:58

Isla sprzedany? Spakował walizki i wyjechał a nawet medalu nie odebrał :smile:

A leniwemu Mirko się nawet pucharu nie chciało podnieść...

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:02

Mecz git, zwłaszcza 1 połowa dużo sytuacji i gra do przodu. Zależało chłopakom żeby przekroczyć te 100 pkt i udało się :bravo:

Podczas ceremonii przyznam że łezka m się zakręciła, oby w następnym sezonie więcej było podobnych, szczęśliwych momentów no i więcej koronacji ma się rozumieć. :-D

Co do Isli to faktyczynie nie podszedł wywołany, trochę dziwne bo nie było komunikatów że wyjedzie wcześniej.

Z Juve na dobre i złe!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:06

pumex pisze:...za to jego żonka wyglądała, jakby było jej żal, że lada chwila musi się wyprowadzać z miasta, ale mam nadzieję, że to nie tak...
:doh: Po prostu się kobiecina wzruszyła.. Też byś się wzruszył, gdyby bliska Ci osoba była tak przyjmowana na stadionie - owacjom nie było końca. Mi też łzy popłynęły, a co dopiero żonie. :wink:

Po takim święcie Conte nie odejdzie. Wzruszył się na samym początku, gdy kibice co chwilę go wychwalali itd. Nie pożegnał się z kibicami, a to jest dobry znak.

Fajny mecz. Bardzo dobra połowa w naszym wykonaniu, potem spacer. Mamy 102 pkt, mamy 19/19 w domu.. :ok:

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:10

Obrazek

Czujecie mieć taka pomoc: Pogba, Pogba i... Pogba :prochno:

Sprzedajmy do PSG jego bliźniaka, a oryginał zostanie u Nas :smile:

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:11

annihilator1988 pisze: Drogi nie może być, bo Cagilari się samo nie ceni :D
Tja. Najlepiej świadczy o tym 17,5 miliona za Matriego i cena wywoławcza 30 milionów za Nainggolana po najlepszym sezonie tegoż. Prezes Sardyńczyków ma tak cenowo posrane we łbie (czyt. broni sportowego poziomu swojego klubu) jak De Laurentiis. Podobno cena za Ibarbo to 18 milionów.

Choć może jest szansa, nie tak dawno temu stwierdził, że w związku z problemem klubu ze stadionem nie będzie nikogo trzymał na siłę w klubie. Że sam by nie chciał grać w takich warunkach.
pablo1503 pisze: Akurat w ostatnim meczu sezonu przestali grać śmierdzącymi schematami i zauważyli, że po zdobyciu pierwszej bramki można pójść za ciosem.
Gadanie. Gramy tymi "śmierdzącymi schematami" od 2,5 roku, dały nam 3 mistrzostwa, półfinał LE i ćwierćfinał LM.
Schematy są widoczne dla laickiego oka wtedy, kiedy nie działają. Jeśli piły idą w tempo, przyjęcie działa, a drużyna się poprawnie porusza po boisku, to wtedy wszystko jest płynne. Ale to, że samochód ci czasem gaśnie, to nie znaczy, że masz zasuwać na piechotę.

Bardziej, niż grą w tym półroczu, Osvaldo rozczarował mnie brakiem Sparrowa z medalem na środku stadionu :(

Isla z Vidalem już w Chile?

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:14

mrozzi pisze:
pumex pisze:...za to jego żonka wyglądała, jakby było jej żal, że lada chwila musi się wyprowadzać z miasta, ale mam nadzieję, że to nie tak...
:doh: Po prostu się kobiecina wzruszyła.. Też byś się wzruszył, gdyby bliska Ci osoba była tak przyjmowana na stadionie - owacjom nie było końca. Mi też łzy popłynęły, a co dopiero żonie. :wink:
:ok:
Jak ja się wzruszyłem i pewnie większość z Was, to co dopiero powiedzieć o jego żonie. Zapewne każda żona piłkarza, który szedł po medal był wzruszona, ale tylko Panią Contową( :prochno: ) pokazali.
Nie wierze, że miałby odejść właśnie teraz. Po prostu nie wierzę.
-----------------------------------------------
Sezon ligowy był wybitny. Wątpię, że jakakolwiek drużyna chociaż zbliżyła się do naszych rekordów. 102pkt, WSZYSTKIE mecze na własnym stadionie wygrane. :bravo: A sama Serie A w tym sezonie nie była aż tak żenująca, jak większość mówi. Poziom w porównaniu do ostatnich lat był moim zdaniem wyższy i liczę, że ten progres będzie ciągle kontynuowany.
SKAr7 pisze:Gadanie. Gramy tymi "śmierdzącymi schematami" od 2,5 roku, dały nam 3 mistrzostwa, półfinał LE i ćwierćfinał LM.
Schematy są widoczne dla laickiego oka wtedy, kiedy nie działają. Jeśli piły idą w tempo, przyjęcie działa, a drużyna się poprawnie porusza po boisku, to wtedy wszystko jest płynne. Ale to, że samochód ci czasem gaśnie, to nie znaczy, że masz zasuwać na piechotę.
Ja nie mówię, że te schematy wychodzą Nam bokiem. Wręcz przeciwnie są bardo efektywne, ale nie do końca efektowne. Dziś w pierwszej połowie stworzyliśmy kilka naprawdę ładnych akcji, jakich nie widywaliśmy zbyt często w tym sezonie.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 18:18 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zablokowany