Serie A 13/14 (38): JUVENTUS 3-0 Cagliari
- PlanetJuve
- Juventino
- Ein
- Juventino
Roma to jednak frajerski klub
ale przynajmniej dajo się punktować na koniec.
Po wypowiedzi Marotty i koszulce Conte - ja jestem spokojny co do trenera.
Póki co tutaj Channel - 143157

ale przynajmniej dajo się punktować na koniec.
Po wypowiedzi Marotty i koszulce Conte - ja jestem spokojny co do trenera.
Póki co tutaj Channel - 143157
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- grande amore
- Juventino
Czy ktos moglby sie podzielic linkiem gdzie bedzie mozna obejrzec transmisje z dalszego swietowania? ^^
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- PlanetJuve
- Juventino
W tamtym roku oglądałem cały przejazd autokarembendzamin pisze:Wygląda na to, że C+ Family pokaże ceremonię, dalsze celebracje pewnie tylko we włoskiej TV.Paweljuve2006 pisze:Jakaś transmisja z ceremonii i dalszej balangi????
:lol:

Na tym zdjęciu Antek wygląda jak Travolta :shock:
- pumex
- Juventino
No i brawo! Dla takich chwil warto żyć. Może trzecie scudetto z rzędu nie cieszy aż tak bardzo jak to pierwsze z sezonu 11/12, ale emocje ciągle są ogromne i mega pozytywne, nawet pomimo kompromitacji w LM.
W lidze zdobyliśmy coś, co wydało się nieosiągalne nawet dla nas i to napawa wielką dumą!
Bardzo ładne zachowanie kibiców względem Conte. Liczę, że to nakłoni go do podjęcia jedynej słusznej decyzji
W lidze zdobyliśmy coś, co wydało się nieosiągalne nawet dla nas i to napawa wielką dumą!
Bardzo ładne zachowanie kibiców względem Conte. Liczę, że to nakłoni go do podjęcia jedynej słusznej decyzji

- pablo1503
- Juventino
Ale to i tak dzięki sędziomjarmel pisze:17 punktów więcej od Romy
Conte wyglądał zdecydowanie lepiej, niż w poprzedniej kolejce. Denerwował mnie w ostatnich tygodniach, ale patrząc na niego, jak zakłada te koszulki, albo cały żyje meczem przy linii bocznej, jak nawołuje kibiców do wsparcia... nie da się gościa nie kochać.
Zostanie, musi zostać. :!: :!:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 17:14 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Maku
- Juventino
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Pytanie prawie na temat: co to za piosenka Muse leciała, gdy wprowadzano puchar?
ED1: Chyba Markix nie lubi dzieci
ED2: Zauważyliście, że chłopaczek w koszulce Milanu ma najwięcej do powiedzenie piłkarzom?
ED1: Chyba Markix nie lubi dzieci

ED2: Zauważyliście, że chłopaczek w koszulce Milanu ma najwięcej do powiedzenie piłkarzom?

Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 17:35 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ein
- Juventino
Marchisio MINUS 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- bendzamin
- Redaktor