Serie A 13/14 (38): JUVENTUS 3-0 Cagliari
- Wojtek
- Juventino
Szikit pisze:Co do rekordu Celtiku to nie jest on uznawany za oficjalny z powodu specyficznego systemu rozgrywek w Szkocji. Oficjalny to bodajze Realu i Barcy-100pkt.

Także jak narazie rekord należy do Benfici

Oficjalny;) Ciesze się, że nie będe musiał patrzeć dzisiaj na Osvaldo czy Vucinicia (no przyjamniej nie przez 90 minut). Conte pokazał, że mu zależy na tym rekordzie‪#‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Ogbonna, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

- Kamex22
- Juventino
Wojtek pisze:Szikit pisze:Co do rekordu Celtiku to nie jest on uznawany za oficjalny z powodu specyficznego systemu rozgrywek w Szkocji. Oficjalny to bodajze Realu i Barcy-100pkt.
Także jak narazie rekord należy do BenficiAle tylko do 16:45
Może chociaż raz w ciągu tego sezonu pokonamy Benficę

To już za chwilę, ostatni mecz później wręczenie pucharu a potem przejazd

- Mate.G
- Juventino
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Kapitalne zawody z naszej strony i kapitalny gol Marchisio
Cieszę się, że nasi nie odpuścili tego meczu i serwują nam piękne widowisko na zakończenie sezonu. Mam nadzieje, że nie odpuścimy również II połowy i wlezie jakiś wyniczek 5:0
Jest dobrze, 102 punkty już za niecałą godzinę

Cieszę się, że nasi nie odpuścili tego meczu i serwują nam piękne widowisko na zakończenie sezonu. Mam nadzieje, że nie odpuścimy również II połowy i wlezie jakiś wyniczek 5:0
Jest dobrze, 102 punkty już za niecałą godzinę

Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 15:52 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Teraz? Naprawdę?
Akurat w ostatnim meczu sezonu przestali grać śmierdzącymi schematami i zauważyli, że po zdobyciu pierwszej bramki można pójść za ciosem.
Przyjemnie się to ogląda. Tevez za dużo kombinuje, powinien już mieć co najmniej dwie bramki.
Akurat w ostatnim meczu sezonu przestali grać śmierdzącymi schematami i zauważyli, że po zdobyciu pierwszej bramki można pójść za ciosem.
Przyjemnie się to ogląda. Tevez za dużo kombinuje, powinien już mieć co najmniej dwie bramki.

- Tom_my
- Juventino
Ogromną satysfakcję sprawia dzisiaj oglądanie gry Juve
Trudno nawet kogoś wyszczególniać, cała drużyna gra koncert. Piękne bramki, a do tego jeszcze strzały Asamoaha, parady Buffona...Szkoda jedynie, że w pewnym momencie po odegranie Llorente Tevez zamotał się w dryblingu w polu karnym, bo to była na prawdę fantastyczna akcja. Co do Hiszpana - gra dzisiaj fantastycznie, mam nadzieję, że pojedzie na Mundial (dodatkowo wywalczył ewidentnego karnego).
Jeszcze jedna sprawa - Ibarbo. Cagliari oglądam właściwie tylko wtedy kiedy gra z nami, i zawsze mam wrażenie, że to taki nieooszlifowany Drogba. Bardzo jestem ciekaw jakby sprawdził się w silniejszym klubie, ucieszyłbym się jakby trafił do nas.

Jeszcze jedna sprawa - Ibarbo. Cagliari oglądam właściwie tylko wtedy kiedy gra z nami, i zawsze mam wrażenie, że to taki nieooszlifowany Drogba. Bardzo jestem ciekaw jakby sprawdził się w silniejszym klubie, ucieszyłbym się jakby trafił do nas.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 15:56 przez Tom_my, łącznie zmieniany 1 raz.