Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 17:02

-10- pisze:Roma 3 Scudetti = Padoin 3 Scudetti!
Skończcie już te wyliczanki, bo się tego czytać nie da. Wyzywacie kibiców Romy od prostaków, a jaki sam reprezentujesz poziom?
Ja powiem tak:
Bonera 1 Liga Mistrzów - Buffon 0.

Obrazek
selby

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 17:17

pablo1503 pisze: Ja powiem tak:
Bonera 1 Liga Mistrzów - Buffon 0.
Co tam Bonera, lepszy jest Brocchi ... 2 LM :D

Ale Roma dzisiaj żenadę zagrała :)

selbynator!!!
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 18:06

Byli zmuszeni zagrać w dniu dzisiejszym z eksperymentalnym zestawieniem defensywy, ponadto Catania na swoim stadionie jest zupełnie innym zespołem (nam też ciężko było jak cholera na ich stadionie). Ważne jest, że przeciwko Juve - nie zagra Pjanic.

@Paweljuve2006 - Taki napis wyskoczył, podczas transmisji po angielsku.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2014, 18:17 przez Lucas87, łącznie zmieniany 2 razy.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 18:09

Lucas87 pisze: Ważne jest, że przeciwko Juve - nie zagra Pjanic.
A niby czemu miałby nie zagrać?? to była jego 6 kartka.. Romagnoli się tylko wykartkował.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 18:15

Paweljuve2006 pisze: A niby czemu miałby nie zagrać?? to była jego 6 kartka.. Romagnoli się tylko wykartkował.
Wydaje mi się, że komentatorzy na Pomarańczy Sport mówili, że będzie wisiał. Jeśli dobrze mi się wydaje, to się pomylili, bo zagrożeni byli Romagnoli, Taddei i Castan.

Dzisiejsze 4 gole Catanii (jak to brzmi :prochno:) sprawiają, że obrona Romy na pewno nie pobije osiągnięcia defensywy Juve z sezonu 2011/2012.

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 18:26

bendzamin pisze:
Paweljuve2006 pisze: A niby czemu miałby nie zagrać?? to była jego 6 kartka.. Romagnoli się tylko wykartkował.
Wydaje mi się, że komentatorzy na Pomarańczy Sport mówili, że będzie wisiał. Jeśli dobrze mi się wydaje, to się pomylili, bo zagrożeni byli Romagnoli, Taddei i Castan.
Dokładnie tak. tak samo jak mówili, że Benatia kosztował Rome 13,5 mln ale prawa do niego nadal ma Udinese :prochno:
bendzamin pisze: Dzisiejsze 4 gole Catanii (jak to brzmi :prochno:) sprawiają, że obrona Romy na pewno nie pobije osiągnięcia defensywy Juve z sezonu 2011/2012.
I to daje Nam szansę na zakończenie sezonu z najlepszymi statami w lidze :whistle:

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 19:15

pawełek89 pisze:Ogarnijcie się ile razy można pisać,że komentarze na AsRoma.pl w 95% piszą dzieci,ludzie co nigdy nie byli na meczu(wyjeździe) a ich kibicowanie oparte jest jedynie na tv,internecie.. ale jeśli to Was bawi i uważacie ich za kibiców to bawcie się w dalej w ta grę ,,wyśmiewania pikników".

W każdej grupie znajdują się barany czyż nie?

Prawdziwi kibice aktywni AS Romie mają swoją oddzielną stronę internetową.
Nie wiedziałem że Fanpage Macierewicza jest tak popularny..

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 12:06

Mam nadzieję,że w przyszłym roku o majstra będziemy walczyć z kimś innym niż Romą, bo mają zdecydowanie najgorszych kibiców tutaj w kraju, zresztą we Włoszech to chyba tylko Napoli ma gorszych. Oby jak najszybciej wróciły stare dobre czasy we Włoszech Juve-Milan-Inter, najlepiej w takiej kolejności :D

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 12:17

AdiJuve pisze:Mam nadzieję,że w przyszłym roku o majstra będziemy walczyć z kimś innym niż Romą...
Żeby nie było tak, że w przyszłym roku Roma będzie walczyć o scudetto z kimś innym niż Juventus... :evil:

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 18:52

Kimi pisze:
AdiJuve pisze:Mam nadzieję,że w przyszłym roku o majstra będziemy walczyć z kimś innym niż Romą...
Żeby nie było tak, że w przyszłym roku Roma będzie walczyć o scudetto z kimś innym niż Juventus... :evil:
Juventus jest i będzie głównym kandydatem do zdobycia mistrzostwa. Dziwne że ludzie zaczynają się o to bać, gdy AS Roma rozegrała sezon życia i zakończy swoje "potęgowanie" na drugim miejscu. Niech rzymianie klepią paciorki żeby "dwójka" nie wróciła do Neapolu.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 21:07

wagner pisze:Juventus jest i będzie głównym kandydatem do zdobycia mistrzostwa. Dziwne że ludzie zaczynają się o to bać, gdy AS Roma rozegrała sezon życia i zakończy swoje "potęgowanie" na drugim miejscu. Niech rzymianie klepią paciorki żeby "dwójka" nie wróciła do Neapolu.
Miałem na myśli raczej chaos związany z obsadzeniem stanowiska trenera Juventusu na przyszły sezon :whistle:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 21:31

Wielu z Was najwyraźniej zapomina, że Romie dojdą puchary, a to jest zupełnie inna sytuacja. Szczerze bardziej obawiałbym się Milanu, który dokona pewnie jakichś ciekawych roszad i będzie się mógł w 100% skoncentrować na lidze.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Roma powtórzy tak dobry sezon (to był najlepszy w ich wykonaniu w historii!). My rekordy bijemy cały czas.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2014, 21:38

mrozzi pisze:Wielu z Was najwyraźniej zapomina, że Romie dojdą puchary, a to jest zupełnie inna sytuacja. Szczerze bardziej obawiałbym się Milanu, który dokona pewnie jakichś ciekawych roszad i będzie się mógł w 100% skoncentrować na lidze.
Oj, nie byłbym taki pewien. Za kilka dni mają sprawę w sądzie odnośnie kontraktu Seedorfa. Mało tego, najprawdopodobniej nie wykupią Ramiego, bo po prostu nie mają tych 7 baniek na Niego. Taarabt też niekoniecznie musi być ich piłkarzem. Mają pewnie prawo do pierwokupu, ale wiele bogatszych drużyn zobaczyło, że Marokańczyk bardzo dobrze sobie radzi w Milanie i mogą im go podkupić. Jak dla mnie, to tam może być tylko gorzej. Chociaż liczę, że wrócą na właściwą ścieżkę, bo rywalizacja z Romą czy Napoli, to nie to samo, co z lepszą częścią Mediolanu.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2014, 12:25

Ból dupki u sympatyków romy wiecznie żywy: "Tym samym w kadrze znalazł się również Giorgio Chellini, który w lidze został zawieszony na 3 kolejki. Selekcjoner Reprezentacji Włoch mówił, że nie uważa iż to uderzenie było spowodowane z niewłaściwych pobudek" - uwaga autorów newsu dotyczącego powołań do kadry narodowej Włoch :smile:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2014, 18:18

Roma chciała zmniejszyć posezonowy ból dupy gromadząc mniej punktów na koniec? :rotfl:

ODPOWIEDZ