Serie A 13/14 (37): Roma 0-1 JUVENTUS
- Robaku
- Juventino
Możliwe, że to ma związek ze zmianą godziny w ostatnich dniach, cięzko przestawić całą ramówke. Jeśli było to zapowiadane o zupelnie innej godzinie.pablo1503 pisze:To było do przewidzenia. C+ ma jako pierwsza prawo do wyboru dwóch meczów w kolejce, więc raczej logiczne, że wybiorę te ciekawsze, a dla Oragesport zostaną same średniawki. Chociaż Torino - Parma? Fajny mecz może być.Lucas87 pisze:A niestety na orange sport wolą transmitować Parmę i Torinoquentin pisze:Transmisja będzie na "Kanale 37" w C+
Zastanawia mnie tylko dlaczego taki mecz, jak Roma - Juventus będzie transmitowany na 'doczepianym' kanale, a nie na jednym z premium.
Poza tym co ten mecz znaczy w obliczu rozstrzygnięć Premier League no i Primiera Division? Niewiele. Najwięcej jednak osób oglada ligę polską, wiec ciężko coś sensowengo zrobic.
Mecze w Anglii od 16 - wiec nie skończą sie do momentu rozpoczecia Juve, mecze w Hiszpanii glownie od 19, polska od 15.30 do ok.20. Wybrali coś najbardziej sensownego w obliczu zmian grafiku.
- bendzamin
- Redaktor
Zapewne dlatego, że początkowo miał się odbyć o 20:45 i pewnie o tej godzinie by poleciał na którymś z 'normalnych' kanałów. I tak dobrze, że po tej zmianie w ogóle puszczają.pablo1503 pisze: Zastanawia mnie tylko dlaczego taki mecz, jak Roma - Juventus będzie transmitowany na 'doczepianym' kanale, a nie na jednym z premium.
Skorupski ma grać, bo De Sanctis jest poobijany po Catanii (a może ból pleców od schylania się?

Fajny mecz - jak wygramy to będzie, że nam zależało i pokazaliśmy Romie jej miejsce, jak nie wygramy - eee tam, nie zależało nam, mistrzostwo już zdobyte.
- Barnabhinio
- Juventino
Mam nadzieje ze nie odpuszcza i ugramy co najmniej remis, gdyz perspektywa co najmniej 100 punktow jest badzo kuszaca 
Podzieli sie ktos linkiem do meczu? Bo na wszystkich stronach jak szukam jest jeszcze stara godzina czyt. 20.45
@Vonhardecki
Dzieki bardzo

Podzieli sie ktos linkiem do meczu? Bo na wszystkich stronach jak szukam jest jeszcze stara godzina czyt. 20.45

@Vonhardecki
Dzieki bardzo

Ostatnio zmieniony 11 maja 2014, 17:46 przez Barnabhinio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vonhardecki
- Juventino
Tylko tutaj ale po angielsku.Barnabhinio pisze:Mam nadzieje ze nie odpuszcza i ugramy co najmniej remis, gdyz perspektywa co najmniej 100 punktow jest badzo kuszaca
http://goodcast.tv/e/bein-3.html
- Kucharius1
- Juventino
Fajnie się Ll obraca z tą piłą, szkoda że nie było z tego gola. Bravo Storari!
Kielon chyba najgorszy u nas w pierwszej połowie.
Kielon chyba najgorszy u nas w pierwszej połowie.