Sezon 2013/2014
- Zbigniewek
- Juventino
Trzeba Wam pogratulować licząc na to, że za rok to z Milanem będziecie walczyć o majstra.
Ja z całego serca kocham AC Milan!
- PlanetJuve
- Juventino
Dziękuje w imieniu kolegów Juventinich i też liczę na to, że Milan w przyszłym sezonie będzie bardzie konkurencyjny. Pewne jest to, że wykupicie Ramy'ego i Taarabta?Zbigniewek pisze:Trzeba Wam pogratulować licząc na to, że za rok to z Milanem będziecie walczyć o majstra.
Dasz rade rzucić foto gdyż jestem w tym wąskim gronie, które nie posiada fbmrozzi pisze:
Tevez zdążył już wrzucić na swoim profilu FB foto nowego tatuażu. 8)
- whitesignus
- Juventino
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- wojczech7
- Juventino
A czy przypadkiem ta liczba (32) nie towarzyszyła Tevezowi wcześniej? Z takim numerem na koszulce grał w obu Manchesterach... Na moje po prostu teraz wrzucił fotę, bo akurat spasowało, a nie że się wydziarał godzinę po porażce Romy...
Liczę na fajny mecz jutro, niech mi (nam) osłodzą czwartkową Benfikę.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- ewerthon
- Juventino
Przyjmujemy gratulacje za zdobycie 32-ego scudetto. A Milan przy dobrej przebudowie powalczy w przyszłym sezonie chyba na razie tylko o podium.Zbigniewek pisze:Trzeba Wam pogratulować licząc na to, że za rok to z Milanem będziecie walczyć o majstra.
- pablo1503
- Juventino
To nie jest przypadkiem lewa ręka? Carlitos ma przecież rękaw na prawej... Znów mnie pewnie oczy zawodzą.
Zresztą kolega nade mną dobrze skojarzył, że w Manchesterach Argentyńczyk grał z numerem - stąd też pewnie ten napis. Nie pozostaje nic innego, jak szukać po necie zdjęć sprzed tego tygodnia i porównywać łapy
Edytka. Prawa ręka od wewnątrz. :oops:
Edytka 2. Sam rozwiałem wątpliwości tym zdjęciem :click!:
Jak widać od dłuższego czasu ma te liczby na swoim bicepsie, ale mimo wszystko fajnie to wygląda. 8)
Ostatnio zmieniony 04 maja 2014, 18:59 przez pablo1503, łącznie zmieniany 3 razy.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- PlanetJuve
- Juventino
Coś pięknego!!! W końcu mamy cieszącego się z resztą Antonionaros pisze:
Łzy szczęścia..
TI AMO JUVE PER SEMPRE!! GRAZIE RAGAZZI!
EDIT:
jeszcze Vucinić na jakiejś dziwnej fazie![]()

Już się nie mogę doczekać przejazdu przez Turyn

Po raz trzeci z rzędu

- Ein
- Juventino
Przysłowie włoskie :
http://it.wikipedia.org/wiki/Non_c'%C3%A8_due_senza_tre
W skrócie, jeżeli coś wydarzy się więcej niż dwa razy, to nie jest to jakiś fenomen i może wydarzyć się ponownie
http://it.wikipedia.org/wiki/Non_c'%C3%A8_due_senza_tre
W skrócie, jeżeli coś wydarzy się więcej niż dwa razy, to nie jest to jakiś fenomen i może wydarzyć się ponownie

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Kruczenzo
- Juventino
Ogląda ktoś derby Mediolanu?
Porównując wczorajszy mecz a dzisiejszy to jest ... przepaść. Chyba te 2 mecze najlepiej unaoczniają i wyjaśniają czemu poszczególne drużyny zdobyły tyle punktów i co osiągnęły w tym sezonie.
Już poprzednie były żenujące, to starają się im dorównać. Tamte uratował Palacio, tu mógł to zrobić Kaka, zobaczymy co 2 połowa pokaże, oby zaczęli cokolwiek grać :roll:
Porównując wczorajszy mecz a dzisiejszy to jest ... przepaść. Chyba te 2 mecze najlepiej unaoczniają i wyjaśniają czemu poszczególne drużyny zdobyły tyle punktów i co osiągnęły w tym sezonie.
Już poprzednie były żenujące, to starają się im dorównać. Tamte uratował Palacio, tu mógł to zrobić Kaka, zobaczymy co 2 połowa pokaże, oby zaczęli cokolwiek grać :roll:
- PlanetJuve
- Juventino
Do jakiego wczorajszego meczu porównujesz te derby Mediolanu??Ardjan pisze:Ogląda ktoś derby Mediolanu?