Sezon 2013/2014
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Myślę, że grać będą i tak, jako że potem nie mają jak upchać tego spotkania w kalendarz.
EDIT:
Oficjalnie mecz się odbędzie. Ale w trakcie spotkania obie grupy kibiców mają przyglądać się w ciszy.
EDIT:
Oficjalnie mecz się odbędzie. Ale w trakcie spotkania obie grupy kibiców mają przyglądać się w ciszy.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2014, 21:32 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Viola nie gwizdała? Miałem wrażenie, że bardziej chodzi o sam fakt śpiewania (ciekawe wykonaniemrozzi pisze:Kibice Napoli wygwizdali hymn włoski... Klasyka.Czego się po nich jeszcze spodziewać

Te zadymy to były Napoli z Fiołkami czy z Romą?
- mrozzi
- Juventino
Koledzy, którzy siedzą na meczu i z którymi mam kontakt zapewniają, że to sektor neapolitańczyków.. Napoli od dawien dawna ma problem z tożsamością narodową.Siewier pisze:Viola nie gwizdała? Miałem wrażenie, że bardziej chodzi o sam fakt śpiewania (ciekawe wykonaniemrozzi pisze:Kibice Napoli wygwizdali hymn włoski... Klasyka.Czego się po nich jeszcze spodziewać
) w zestawieniu ze śmiercią kibica, niż samym hymnem Włoch.
Wcześniejsze zadymy Violi z Romą, ale te bezpośrednio sprzed meczu miały rzekomo miejsce między fanatykami Fiołków i Napoli. Padł ponoć jeden jedyny strzał (ten, który trafił leżącego teraz w szpitalu nieszczęśnika), ponoć ze strony kibica Niebieskich...
Ten koleś żyje i jego życiu już ponoć nic nie zagraża.
Miało być cicho, a tymczasem zdzieranie gardeł na całego.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Oglądam mecz i mówię sobie ,,noo Fiorentina w stylu Juve kopię sobię piłkę w środku boiska to zaraz Napoli wyprowadzi kontrę i będzie 1:0"
Minęło 10 minut a Insigne po 2 kontrach zasadził 2 siaty
Mam nadzieję, że Conte ogląda ten mecz i uczy się wyprowadzania kontry
Minęło 10 minut a Insigne po 2 kontrach zasadził 2 siaty

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Raczej jedna, bo ta druga to fart straszny po rikoszecie.Sila Spokoju pisze:Oglądam mecz i mówię sobie ,,noo Fiorentina w stylu Juve kopię sobię piłkę w środku boiska to zaraz Napoli wyprowadzi kontrę i będzie 1:0"
Minęło 10 minut a Insigne po 2 kontrach zasadził 2 siaty![]()
30 minuta meczu a tu 2:1 prowadzi Napoli. Zapowiada sie ciekawy meczyk.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
Dobry mecz. Nie jestem pewny czy Aqua był na spalonym przy nie zaliczonym golu, ale jeśli tak to musiały to być naprawde milimetry. Szkoda.
Licze, że Viola to wygra bo z dwojga złego wolę ich, a dodatkowo lepiej jest zagrac z nimi niż z Napoli o Superpuchar Włoch
Licze, że Viola to wygra bo z dwojga złego wolę ich, a dodatkowo lepiej jest zagrac z nimi niż z Napoli o Superpuchar Włoch

Ostatnio zmieniony 03 maja 2014, 22:33 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
W przerwie doszło do wywiadu z Hamsikiem, z którego można było wywnioskować, że to kibice z Neapolu nie dopingują (w przeciwieństwie do fanów Violi).
Szczerze wolałbym Superpuchar z Violką, bo jak sobie przypomnę, co przy okazji podobnego meczu wyprawiali koledzy z Południa...
Szczerze wolałbym Superpuchar z Violką, bo jak sobie przypomnę, co przy okazji podobnego meczu wyprawiali koledzy z Południa...
- Kruczenzo
- Juventino
Viola pod koniec połowy się już ostro do roboty i powinno być już 2:2, bo bym z duchem gry chyba puścił gola Aquilaniego.
Bardzo dobry mecz do oglądania
jednoczesne śpiewy "Lavali cuol fuoco" i "Viola colore che odio"

Bardzo dobry mecz do oglądania

- @D@$
- Juventino
Meczu nie oglądam, ale pamiętam że Neapolitańczycy z zasady gwiżdżą na hymn, jak choćby w finale 2012... (finale Coppa, nie euromrozzi pisze:Koledzy, którzy siedzą na meczu i z którymi mam kontakt zapewniają, że to sektor neapolitańczyków.. Napoli od dawien dawna ma problem z tożsamością narodową.Siewier pisze:Viola nie gwizdała? Miałem wrażenie, że bardziej chodzi o sam fakt śpiewania (ciekawe wykonaniemrozzi pisze:Kibice Napoli wygwizdali hymn włoski... Klasyka.Czego się po nich jeszcze spodziewać
) w zestawieniu ze śmiercią kibica, niż samym hymnem Włoch.

- bendzamin
- Redaktor
No, piłkarsko jest dzisiaj bardzo dobrze, nie ma co gadać. Gol Insigne na 1:0 piękny, ciasteczko
Jeśli w ostatniej minucie był spalony, to centymetrowy. Niezrozumiała też dla mnie żółta kartka dla Borjy. W sumie wolałbym, żebyśmy grali o Superpuchar z Violą niż z Napoli. Może jakaś dogrywka i mały dramacik?
Jakby ktoś przegapił:
przed meczem
1-0
2-0
2-1

Jakby ktoś przegapił:
przed meczem
1-0
2-0
2-1