Empoli 3:3 Juve

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 20:37

:( :( :( tyle moge powiedzieć...poprostu szokda frajersko straconych bramek i punktów. Jeszcze jak była szansa zbiliżenia sie do Romy, teraz jak Milan wygra to juz będzie dość taka strata... :( :( :( Poprostu nie mam słów .....

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 20:44

Desperado---ALEX pisze:Co tu duzo pisac musimy poprawic sie w obronie :!: :!: :!: To powinien byc gółwny cel Lippiego bo ofensywa jest dobra :!: :!: :!:
zgadzam się :!: potrzebny jest nam obrońca, albo dużo pracy nad obecnymi defensorami

Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 22:02

Jedyne co ciesz mnie to hat-trick Davida :-D . A reszta to szkoda gadać :evil: :!:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 23:53

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Dionizos pisze:A tak apropo, widzieliscie przewrotke Conte :D ?
Ahhh jakżesz nie :D Chociaż ja mówie, że to były nożyce :wink:
To jest zawodnik, 35 lat na karku a gra jak za najlepszych lat! Gdyby podobnie było z Del Piero...

Oj !. Czyżby panowie tracili wiare w Alexa. Wiem ze miłość jest ślepa :wink: , ale Alex mimo że mecz mu nie wychodzi to i tak jest magikiem który potrafi w sekunde zmienic cały mecz. Conte to typowy pracuś , tak jak Nedved. Del Piero ma błysk o którym w żadnym meczu nie można zapominać. Ide o zakład że w meczu z Chievo pokaże klase :wink: . W końcu po świetnym meczu ze Sieną musi nadejść chwilowy spadek formy:).

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 23:58

a widziliscie ile conte mail jeszcze sil na koncu jak zasuwal na boisku, wszystkich dogonil.naiesamowity ten czlowiek on ma jeszcze ochote sobie troche pograc.niech zostanie natej pozycji i bedzie dobrze bo ez on asystuje przy bramkach i je tez strzela.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 13:48

Yari pisze: Oj !. Czyżby panowie tracili wiare w Alexa. Wiem ze miłość jest ślepa :wink: , ale Alex mimo że mecz mu nie wychodzi to i tak jest magikiem który potrafi w sekunde zmienic cały mecz. Conte to typowy pracuś , tak jak Nedved. Del Piero ma błysk o którym w żadnym meczu nie można zapominać. Ide o zakład że w meczu z Chievo pokaże klase :wink: . W końcu po świetnym meczu ze Sieną musi nadejść chwilowy spadek formy:).
Niechodzi tu o tracenia wiary w Del piero, bo zawsze w niego wierzyłem i beę wierzył, zresztą jak w każdego naszego zawodnika. Niemuszę tu prawić komplementów Alexowi, poprostu ze Sieną strzelił 3 gole, teraz nic. Nie mozę tak. Napastnik tej klasy co Alex powienien strzelać bramki regularnie.
W całości to chodziło mi o to, że Conte dziś potrafi prezentować formę, jak za swoich najlepszych lat. Zaś Del Piero nigdy juz chyba nie będzie grał tak jak w latach 96-98.... wtedy był poprostu nie do zatrzymania...

Obrazek
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 15:12

Wstyd i żenada. Nie można tracic punktów w takich meczach. A Treze to powinien dostac nawet wiecej niż chce

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 20:13

jasne.jesli chcemy miec mistrzostwo to nie mozemy odstawiac takich numerow.TREZE DO BOJU>mam nadzieje ze to bylostatni taki wystep......

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2004, 11:59

miałem okazje ogladać ten mecz obrona mnie zalamała ale Buffon też nie był święty przy 1 albo 2 bramce mógł ten strzał "wycianać" ze spokojem szkoda szkoda szkoda

Dawniej Virus[Mauro].
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2004, 12:38

MoszeUsz pisze:Wstyd i żenada. Nie można tracic punktów w takich meczach. A Treze to powinien dostac nawet wiecej niż chce
Jesteście smieszni powinien dostać więcej tylko dlatego że w jednym meczu strzelił 3 bramki.
I to jakie :P

Najpierw to oglądnijcie te gole.

Mam pytanie kto z was oglądał cały mecz - napewno nie wielu.
Więc mam pytanie jak możecie oceniac gre jakiegokolwiek zawodnika jak jej nie widzieliscie.
Może TREZE nie grał wcale dobrze poza tymi 3 bramkami a pozatym nic nie robił np siedział na murawie pół meczu(to był wymyslony przykład).

Z jednym sie zgodze nie możemy tracic 3 goli w takim meczu - jesli chcemy coś wygrać oczywiscie. Bo jesli niechcemy to możemy tracić więcej.
Ale mam nadzieje że mOgi kupi jakiegoś porżadnego obronce nie musi być wcale młody i wyda troche z tych milionów co mamy.
Albo niech Lippi pogoni naszych staruszków do porządnej pracy bo tak poprostu nie możem być.

Obrazek
Zablokowany