W reprezentacji Chorwacji nie ma miejsca dla gejów:)
- Nunez
- Juventino
kurde jakby homoseksualiści byli normalni to byśmy ich nazywali HETERO :!: również uważam, że powinno sie ich tępić... :evil:[/quote]
smieszny jestes..... troche chyba masz wiesz... zastanow sie wogule co mowisz...tepic kogo tepic? ludzi ktorych ty z pewnoscia niie stworzyles?? jezu co wogule ty gadasz...,bog im dal zycie i on im odbierze.. aty tepic wiesz co mozesz??
smieszny jestes..... troche chyba masz wiesz... zastanow sie wogule co mowisz...tepic kogo tepic? ludzi ktorych ty z pewnoscia niie stworzyles?? jezu co wogule ty gadasz...,bog im dal zycie i on im odbierze.. aty tepic wiesz co mozesz??
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- dawidpln
- Juventino
Gdybym był piłkarzem i wiedziałbym że na boisku jest pedał starał bym się go jak najbrutalniej sfaulować. Gejów nie powinno się tolerować; Bóg powiedział że mężczyźni i kobiety mają łączyć się w pary i tak powinno być.
Forza Juventus
- beavis
- Juventino
Taaa,ja bym omijal go z daleka,jeszcze przez przypadek by mnie zmacal...Nie chical bym zadnego kontaktu z nim.dawidpln pisze:Gdybym był piłkarzem i wiedziałbym że na boisku jest pedał starał bym się go jak najbrutalniej sfaulować. Gejów nie powinno się tolerować; Bóg powiedział że mężczyźni i kobiety mają łączyć się w pary i tak powinno być.
Heh widze ze moj temat cieszy sie popularnoscia

- dawidpln
- Juventino
Gdyby każdy miałgo omijać to w jednym meczu strzeliłby conajmniej 20 bramek. Jeden porządny faul i (coprawda nie pojawiam się na boiskach przez rok przez dyskwalifikacje), ale on do końca życia już nie grabeavis pisze:Taaa,ja bym omijal go z daleka,jeszcze przez przypadek by mnie zmacal...Nie chical bym zadnego kontaktu z nim.dawidpln pisze:Gdybym był piłkarzem i wiedziałbym że na boisku jest pedał starał bym się go jak najbrutalniej sfaulować. Gejów nie powinno się tolerować; Bóg powiedział że mężczyźni i kobiety mają łączyć się w pary i tak powinno być.
Heh widze ze moj temat cieszy sie popularnoscia

Forza Juventus
- swiergot
- Juventino
I by się od Ciebie już nigdy nie odczepił, bo pewnie lubi takich brurali :lol:dawidpln pisze:Gdyby każdy miałgo omijać to w jednym meczu strzeliłby conajmniej 20 bramek. Jeden porządny faul i (coprawda nie pojawiam się na boiskach przez rok przez dyskwalifikacje), ale on do końca życia już nie grabeavis pisze:Taaa,ja bym omijal go z daleka,jeszcze przez przypadek by mnie zmacal...Nie chical bym zadnego kontaktu z nim.dawidpln pisze:Gdybym był piłkarzem i wiedziałbym że na boisku jest pedał starał bym się go jak najbrutalniej sfaulować. Gejów nie powinno się tolerować; Bóg powiedział że mężczyźni i kobiety mają łączyć się w pary i tak powinno być.
Heh widze ze moj temat cieszy sie popularnoscia![]()
![]()

- Dionizos
- Juventino
Ja osobiscie uważam homoseksualizm za chorobe. Zgadzam sie ze zdaniem Swiergota, że 'pedały' za bardzo obnosza sie ze swoja innoscia. Kiedy jest sie w towarzystwie z kims wyznajacym inna religie trudno to poznac, natomiast kiedy ma sie do czynienia z osobami innej orientacji, od razu rzuca sie to w oczy.
- FOJM
- Juventino
smieszny jestes..... troche chyba masz wiesz... zastanow sie wogule co mowisz...tepic kogo tepic? ludzi ktorych ty z pewnoscia niie stworzyles?? jezu co wogule ty gadasz...,bog im dal zycie i on im odbierze.. aty tepic wiesz co mozesz??[/quote]FaN_7Becksa86CT pisze:kurde jakby homoseksualiści byli normalni to byśmy ich nazywali HETERO :!: również uważam, że powinno sie ich tępić... :evil:
------------------------------------------------------------------------------------
to ty jesteś śmieszny, pewnie masz 11 lat i mówisz to co Ci na religii w podstawówce gadają, albo to mamusia powiedziała przy wigilijnym stole... człowieku zastanów sie, jakby to Bóg ich strworzył to musiałby popełnić harakiri (o ile wiesz co to jest... jak nie to napisz to Ci wyjasnie) to są ludzie spaczeni na psychice, zazwyczaj nieodwracalnie i po prostu są "chorzy na gejostwo" jeśli możn to tak ująć a chorych siepowinno albo leczyć albo (jak za czasów pierwotnych ludzi - eliminować) i nie rób mi wykładów bo wątpie, żebys miał do tego stosowną wiedzę...
P.S.
móc to se moge.... --- mieć swoje zdanie (konstytucja) :!:

- fighter_juve
- Juventino
Otto Baric respekt mam orzed toba bo jednak taki powazny aspekt powiedziales w publicznosci, a wiadomo ze jest duzo gejow na swiecie i teraz napewno sie wkurza.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- KowalFromStolica
- Juventino
Homoseksualiści to też są ludzie ale... nie mam nic do nich jednak w drużynie narodowej czy klubowej nie sadze by zostali zaakceptowani... napewno nie w Polsce.Współczuje tym ludziom i to wszystko.Zgadzam się ze zdaniem Baricia

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Dionizos
- Juventino
To nie Bóg stworzyl pedalów? To kto? ''Spaczenie na psychice''? Ty stary cos o spaczeniach wiesz...FOJM pisze: to ty jesteś śmieszny, pewnie masz 11 lat i mówisz to co Ci na religii w podstawówce gadają, albo to mamusia powiedziała przy wigilijnym stole... człowieku zastanów sie, jakby to Bóg ich strworzył to musiałby popełnić harakiri (o ile wiesz co to jest... jak nie to napisz to Ci wyjasnie) to są ludzie spaczeni na psychice, zazwyczaj nieodwracalnie i po prostu są "chorzy na gejostwo" jeśli możn to tak ująć a chorych siepowinno albo leczyć albo (jak za czasów pierwotnych ludzi - eliminować) i nie rób mi wykładów bo wątpie, żebys miał do tego stosowną wiedzę...
- FOJM
- Juventino
może uznasz (uznacie) mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale nie wierzę w Boga (żadnego), a uważam, ze każdego człowieka, także geja stworzyli rodzice (HETERO :!:) w stosunku płciowym, lub invitro (probówka)...Dionizos pisze:To nie Bóg stworzyl pedalów? To kto? ''Spaczenie na psychice''? Ty stary cos o spaczeniach wiesz...FOJM pisze: to ty jesteś śmieszny, pewnie masz 11 lat i mówisz to co Ci na religii w podstawówce gadają, albo to mamusia powiedziała przy wigilijnym stole... człowieku zastanów sie, jakby to Bóg ich strworzył to musiałby popełnić harakiri (o ile wiesz co to jest... jak nie to napisz to Ci wyjasnie) to są ludzie spaczeni na psychice, zazwyczaj nieodwracalnie i po prostu są "chorzy na gejostwo" jeśli możn to tak ująć a chorych siepowinno albo leczyć albo (jak za czasów pierwotnych ludzi - eliminować) i nie rób mi wykładów bo wątpie, żebys miał do tego stosowną wiedzę...
P.S.
chciałbyś mieć dwóch tatusiów?

- nookie
- Juventino
Dionizos pisze:To nie Bóg stworzyl pedalów? To kto? ''Spaczenie na psychice''? Ty stary cos o spaczeniach wiesz...
Jak Bog stworzyl gejow to Ty jestes jakiejs innej religii..bo Bog Jachwe (czyli ten nasz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- FOJM
- Juventino
no nareszcie ktoś kto rozumie swoją (ogólnopolską) religię...nookie pisze:Jak Bog stworzyl gejow to Ty jestes jakiejs innej religii..bo Bog Jachwe (czyli ten nasz)wyraznie powiedzial ze tworzy dwie plcie i ze tw dwie plcie maja ze soba zyc w zwiazkach..a homoseksualizm to choroba nic wiecej...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Bóg też nie pozwoli pic, palić, klnąć, sypiać z panienkami przed ślubem itp itd... a jednak wszyscy to robimydawidpln pisze:Gdybym był piłkarzem i wiedziałbym że na boisku jest pedał starał bym się go jak najbrutalniej sfaulować. Gejów nie powinno się tolerować; Bóg powiedział że mężczyźni i kobiety mają łączyć się w pary i tak powinno być.