LUBLIN || wspólne wypady na mecze
- JaPs
- Juventino
Czy w związku ze zbliżającym się nieuchronnie 32. mistrzostwem planujemy jakąś zrzutkę na "ruskiego szampana"? Prawdopodobnie po Sassuolo (poniedziałek niestety) będziemy już po sezonie ligowym.
Dodatkowo kontaktował się ze mną Czarny i skusiłby się na wspólne opijanie w terminie majówkowym, chociaż większość pewnie ma już rezerwacje na ten termin. Całość możemy obgadać w czwartek kto chętny.
Dodatkowo kontaktował się ze mną Czarny i skusiłby się na wspólne opijanie w terminie majówkowym, chociaż większość pewnie ma już rezerwacje na ten termin. Całość możemy obgadać w czwartek kto chętny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy

CZWARTEK 21.05
1. Dragon
2. romek
3. matej
4. JaPs
5. STAN
6. DYZIO
7. luzny86
8. nerinka
9. Kimal
10. Franek205
Kto będzie pierwszy niech ogarnie jakiś vip/ ameryke.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak wiadomo, roma zmusza nas dłuższego chłodzenia szampanów. W tym wypadku w pon. nie bedzie Scudetto. Czy w takim razie jest sens się spotykać w 4 os.? Nie sądzę czy więcej chętnych się znajdzie, cyz skupiamy już wszystkie siły na rewanż w LE?
W sumie to trzeba się dowiedzieć czy w czwartek mają otwarte i... zrobić rezerwację, bo ludzie pewnie mają wolne w pt. i zwalą się do barów na picie.
Jeśli o mnie chodzi to w pon. mogę być jak zbierze się konkretna ekipa.
Czwartek obowiązkowy dla wszystkich! Mam nawet pomysł żeby się spotkać może od 19, 20? Kto? co? jak? kiedy?
W sumie to trzeba się dowiedzieć czy w czwartek mają otwarte i... zrobić rezerwację, bo ludzie pewnie mają wolne w pt. i zwalą się do barów na picie.
Jeśli o mnie chodzi to w pon. mogę być jak zbierze się konkretna ekipa.
Czwartek obowiązkowy dla wszystkich! Mam nawet pomysł żeby się spotkać może od 19, 20? Kto? co? jak? kiedy?

- romek20.20
- Juventino
też mam zamiar się pojawić
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero