Stroje na sezon 2014/15
- Sorek21
- Juventino
Oby się to nie potwierdziło. Nowe stroje dla MU oraz Milanu to masakra
http://www.tsmplug.com/football-shirts/
- filippo
- Juventino
A co ci sie nie podoba w strojach Milanu? Według mnie są całkiem fajne, a trzeci komplet - ten żółty wygląda elegancko. Drugi też spokoSorek21 pisze:Oby się to nie potwierdziło. Nowe stroje dla MU oraz Milanu to masakra
Masakra to można powiedzieć o naszych strojach, bo Nike nie potrafi wkomponować nazwy sponsora w paski (mamy obrzydliwą nalepę). Na koszulkach Milanu Adidas jakoś nie mial z tym problemu i wygląda to ładnie
forumowy ujadacz
- Osgiliath
- Juventino
Zgadzam się, że Nike odwala chałę z nazwa sponsora, dlatego ciesze się, że Adidas przejmuje naszą ekipę.filippo pisze:A co ci sie nie podoba w strojach Milanu? Według mnie są całkiem fajne, a trzeci komplet - ten żółty wygląda elegancko. Drugi też spokoSorek21 pisze:Oby się to nie potwierdziło. Nowe stroje dla MU oraz Milanu to masakra
Masakra to można powiedzieć o naszych strojach, bo Nike nie potrafi wkomponować nazwy sponsora w paski (mamy obrzydliwą nalepę). Na koszulkach Milanu Adidas jakoś nie mial z tym problemu i wygląda to ładnie
Domówka Milanu jakaś taka niepoukładana, a MU ma sponsorować Chevi od następnego sezonu?

Koszulki Romy, wg tej strony, też całkiem zacnie się prezentują. Wyjazdówka podobna do mniej więcej do naszej wyjazdówki z mało chlubnego sezonu...

- 15Kowal
- Juventino
Martwi mnie to, że na footyheadlines.com w opisie tej koszulki jest:bendzamin pisze:
Twitter mi mówi, że w przyszłym sezonie zagramy w czymś takim.
Juve i zielony?The Juventus 2014-2015 Away Kit will be blue with golden details, while the Juve 14-15 Third Shirt will be green with a polo collar based on the same design as the PSG 14-15 Third Kit.

Poza tym, do tej pory, 3 koszulka była koszulką wyjazdową z poprzedniego sezonu, a w tym (o ile się nie mylę) czarnej nie użyliśmy ani razu.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ładnie jak Nike pożegna się wyjazdówką niebieską z - być może - złotymi/żółtymi gwiazdkami jak w pamiętnym sezonie LM
Moja ulubiona wyjazdówka ever.
Co do Adidasa, oby nie odwalili kaszany z cienkimi paskami na pasach. Liczę od nich na coś w stylu retro, również z kołnierzykiem.
Co do Adidasa, oby nie odwalili kaszany z cienkimi paskami na pasach. Liczę od nich na coś w stylu retro, również z kołnierzykiem.
- PrzemasJuve
- Juventino
"wylała się" 3 koszulka.. takiego czegoś jeszcze nie grali...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- filippo
- Juventino
15Kowal pisze: Juve i zielony?Mam nadzieję, że to tylko plotka.
Poza tym, do tej pory, 3 koszulka była koszulką wyjazdową z poprzedniego sezonu, a w tym (o ile się nie mylę) czarnej nie użyliśmy ani razu.
Ludzie, dajcie spokój. To jest 3. koszulka i jej zamierzeniem jest to aby w krytycznych sytuacjach można było zagrać w takim kolorze, żeby dało sie odroznic Juve od przeciwnika. 3. komplety sa rzadko uzywane, a wg mnie to jest calkiem fajna sprawa zobaczyc Juve w kompletnie innych kolorach

Mi sie podoba
forumowy ujadacz
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
chyba są na nas źli, że przechodzimy pod skrzydła adidasa 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma takiej możliwości. Agnelli w trakcie ostatniej konferencji podkreślił, że gwiazdek w żadnej postaci u nas nie będzie - taka została podjęta decyzja. Może być ona zmieniona, gdy np. Milan/inter dorobią się 20 tytułów (wówczas możemy wrzucić swoje gwiazdki, by odróżnić się od innych).Sorek21 pisze:
Proponuję aby i tak wyszło na nasze
- aroninho11
- Juventino
Trzeci komplet jest faktycznie rzadko używany. Jest to coś nowego, co przyjdzie i odejdzie i miejmy nadzieję więcej nie powróci, ale nie ma szczerze mówiąc o co się spinać. Najważniejsze żeby domowa była bez niepotrzebnych pierdół, osobiście chciałbym koszulki z sezonu 2003/2004 ale to odległe czasy i moda się zmieniła, niczego podobnego prawdopodobnie nie będzie. Wyjazdowa mogłaby zostać z tego roku