Kuba Wojewodzki.........

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 14:57

Ja tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie oglądam. Wkurza mnie i tyle :twisted:

angel_of_love

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:44

Jak dla mnie to Wojewódzki nie jest taki najgorszy ale mógł się troszkę powstrzymać z tymi docinkami w "World Idol"... :?

Christina Aguilera 4ever !! 3majcie sie cieplutko i pozdrawiam =D
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 15:31

sznuje goscia jego program jest super artykuly tez sa spoko.uwielbiam jak gada fajne poczucie humoru jego program jest jednym z moich ulubionych.
FORZA KUBA!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Qazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 15:39

Wojewódzki jest wporządku, fakt ze jest bezczelny troszke ale nikt nie powie ze nigdy nie miał z niegfo zwały. A ten caly idol to w dużej mierze tylko dzięki niemu miał taką oglądalnośc. Trzecia edycja bez komentarzy wojewódzkiego była nudna. A co do swiatowego idola to Wojewódzki Ruuuuuuuules wrzucał tym inwalidom na scenie i nie patrzył na to co inni powiedzą

Black & White
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 15:46

Del Przemek pisze:Ja tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie oglądam. Wkurza mnie i tyle :twisted:
nie znasz go a nie mozesz go osadzic z powodu tego ja sie zachowuje w telewizji wiec slowo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jest nie na miejscu

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 16:44

djjuve pisze:
Del Przemek pisze:Ja tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie oglądam. Wkurza mnie i tyle :twisted:
nie znasz go a nie mozesz go osadzic z powodu tego ja sie zachowuje w telewizji wiec slowo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jest nie na miejscu
a Ty go znasz :?: sądze, że nie. To w taki razie z jakiej racji napisałeś tak o Nim tak:
djjuve pisze:sznuje goscia jego program jest super artykuly tez sa spoko.uwielbiam jak gada fajne poczucie humoru jego program jest jednym z moich ulubionych.
FORZA KUBA!!!
Jego zdanie, On tak twierdzi i nikt tego nie zmieni. Ty też masz swoje zdanie i je wyraziłeś. Del Przemek równie dobrze mógł napisać, ze Twoje słowa pochwały nie są na miejscu, bo Go nie znasz...

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 00:08

Odwracasz kota ogonem. Gdyby Del przemek napisał - "nie lubie go, nie podoba mi sie jego program" to nie było by w tym nic złego, ale nazywanie go <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bądź inne wyzwiska są rzeczywiscie nie na miejscu....

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 22:16

Kuba Wojewódzki jest bardzo mądrym i dobrze wykształconym człowiekiem, ale wg. mnie nie potrzebnie chce zrobić z siebie gwiazde i gwoździa programu w taki sposób jak zaprezentował w Londynie na World Idol... :wink:

ODPOWIEDZ