Wzmocnienia Wisły Kraków
- Desperado---ALEX
- Juventino
Co wy myslicie o wzmocnieniach Wisły Kraków Wisła wzmocniła sie 3 reprezentantami Polaski obecni M.Kukiełka i T.Kłos i były reprezentant Madej czy myslicie ze to wzmocnienia pomaga Wiśle dostac sie do Ligi Mistrzow
W koncu teraz w Krakowie gra duzo piłkarzy ktorzy reprezentuja Polske w meczach narodowych i mysle ze sie tym bardziej zgraja 

- Olszan
- Juventino
Jest juz podobny temat ale w sumei to dotyczy jednego klubu
I tak myśle że Wisłą sie bardzo wzmocniła
Oto prawdodpodobny skład
Piekutowski (jak przyjdzie forma to świetny Majdan)
Głowacki Kukiełka Kłos Stolarczyk(Jop Paszulewicz Nawotczyński) nie wiem co z Baszczyńskim
Cantoro Szymkowiak Uche Strąk (Ouajda Gorawski Brożek)
Żurawski Frankowski (Brożek)
Jest jeszcze paru innych ale teraz sobei nei moge przypomnić nazwisk
Zapomniałem jest jeszcze jakiś Kowalczyk chyab Jacek z Dospelu Katowice nei wiem co to za gość moze mi ktos to powie
To na pewno będzie paka na Champions League 8)
Oto prawdodpodobny skład
Głowacki Kukiełka Kłos Stolarczyk(Jop Paszulewicz Nawotczyński) nie wiem co z Baszczyńskim
Jest jeszcze paru innych ale teraz sobei nei moge przypomnić nazwisk
Zapomniałem jest jeszcze jakiś Kowalczyk chyab Jacek z Dospelu Katowice nei wiem co to za gość moze mi ktos to powie
Zawsze Wierni ! ! !
- beavis
- Juventino
Kukielka,Klos tak ale Madej raczej nie bardzo w WisleDesperado---ALEX pisze:Co wy myslicie o wzmocnieniach Wisły Kraków Wisła wzmocniła sie 3 reprezentantami Polaski obecni M.Kukiełka i T.Kłos i były reprezentant Madej czy myslicie ze to wzmocnienia pomaga Wiśle dostac sie do Ligi MistrzowW koncu teraz w Krakowie gra duzo piłkarzy ktorzy reprezentuja Polske w meczach narodowych i mysle ze sie tym bardziej zgraja
- beavis
- Juventino
Olszan pisze:Jest juz podobny temat ale w sumei to dotyczy jednego klubu
Oto prawdodpodobny skład
Jest jeszcze paru innych ale teraz sobei nei moge przypomnić nazwisk![]()
Troche bym inaczej ustawil ten sklad
br:Majdan(jak przyjdzie oczywiscie,bo nie jestem zwolennikiem Piekutowskiego)
Obr od pr:Baszczynski,Klos,Glowacki,Stolarczyk(i do tego sa Kowalczyk i Mijajlovic mysle ze bardzo mocna obrona a i jeszcze Jop)
pom od pr:Uche,Kukielka,Szymkowiak i lewa pomoc jest dziura zostaje Brozek(sa jeszzce Cantoro,Strak,Gorawski)
nap:Zurawski,Frankowski(jeszcze bym wzmocnil napad jednym gosciem i wtedy sklad jest ekstra)
- Olszan
- Juventino
beavis pisze:A tą pomocą przecież Cantoro klasą dorównuje Uche tylko że miał kontuzje i jak dojdzie do pełni dyspozycji to bedzei grał kapitalnie gdy weszedł w pierwszym meczu od razu walnął potężnei w poprzeczke on jest świetny zobaczysz 8)Olszan pisze:Jest juz podobny temat ale w sumei to dotyczy jednego klubu
Oto prawdodpodobny skład
Jest jeszcze paru innych ale teraz sobei nei moge przypomnić nazwisk![]()
Troche bym inaczej ustawil ten sklad:
br:Majdan(jak przyjdzie oczywiscie,bo nie jestem zwolennikiem Piekutowskiego)
Obr od pr:Baszczynski,Klos,Glowacki,Stolarczyk(i do tego sa Kowalczyk i Mijajlovic mysle ze bardzo mocna obrona a i jeszcze Jop)
pom od pr:Uche,Kukielka,Szymkowiak i lewa pomoc jest dziura zostaje Brozek(sa jeszzce Cantoro,Strak,Gorawski)
nap:Zurawski,Frankowski(jeszcze bym wzmocnil napad jednym gosciem i wtedy sklad jest ekstra)
Zawsze Wierni ! ! !
- fighter_juve
- Juventino
no dobrze ze takie transfery dokonli, bo brakowalo im troche rutyny. mamnadzieje ze jakas polska druzyna dojdzie do fazy grupowej w nastepnym roku.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Lypsky
- Juventino
Wisle to nic nie da bo mistrzem i tak bedzie Legia
wiec nie wiem po co ci z Wisly wydaja pieniadze tym bardziej ze kupuja odrzuconych np:Majdan
Mistrzem Legia!!!

Mistrzem Legia!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
człowieku zajdź na ziemie.... Legia po tym sezonie będzie najwyżej na 3 lub 4 miejscu...djjuve pisze:Wisle to nic nie da bo mistrzem i tak bedzie Legiawiec nie wiem po co ci z Wisly wydaja pieniadze tym bardziej ze kupuja odrzuconych np:Majdan
Mistrzem Legia!!!
- fighter_juve
- Juventino
ma racje, ty chyba jeszcze nie zrealizowales ze Wisla juz jest mistrzem, i nikt im to nie wezmie.UlTrAs pisze:człowieku zajdź na ziemie.... Legia po tym sezonie będzie najwyżej na 3 lub 4 miejscu...djjuve pisze:Wisle to nic nie da bo mistrzem i tak bedzie Legiawiec nie wiem po co ci z Wisly wydaja pieniadze tym bardziej ze kupuja odrzuconych np:Majdan
Mistrzem Legia!!!
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !