Wszystko o AS Roma
- MichałJuve124
- Juventino
W Romie na ławce siedzi Vlad Marin od nas z primavery.
Matri jak wejdzie to coś strzeli
Matri jak wejdzie to coś strzeli

- Tom_my
- Juventino
bez kitu, Totti wyskakuje do piłki, jakoś dziwnie się wykręca, wystawia łokcie i blokuje nimi piłkę. Jak dla kogoś tak wygląda naturalne zachowanie zawodnika w murze to nie mam pytań. Niedługo chyba trzeba będzie złapać piłkę w ręce żeby sędzie pokazał na wapno.
Ale może to i dobrze, przynajmniej po tym meczu nie będą płakać, że mieliby majstra, gdyby nie sędziowie, figc i w co oni tam jeszcze wierzą.
Ale może to i dobrze, przynajmniej po tym meczu nie będą płakać, że mieliby majstra, gdyby nie sędziowie, figc i w co oni tam jeszcze wierzą.
- PlanetJuve
- Juventino
Roma wyrównała swój rekord tj 82 pkt i z pewnością do końca sezonu go jeszcze podkręcą. W ogóle zapowiada się sezon obfitujący w rekordy.
- hellspawn
- Juventino
Widziałem mecz, więc wiem co piszę.selby pisze:Buhahahaha, jak Roma wygrywając z drużyną z 4 miejsca na wyjeździe jest cienka ... to co powiedzieć o naszym teamie który męczy już któryś mecz 1-0 u siebie z leszczami ? relatywizm Kalego ?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... tto-186188
Tym razem Benatia siedzi cicho, ale Ljajic nadal coś gada o Scudetto. 8) Chrzanienie, że liczą w dalszym ciągu na nasze wpadki, że może meczem kluczowym będzie pojedynek na Olimpico.. :doh: Skąd oni się urwali?
Tym razem Benatia siedzi cicho, ale Ljajic nadal coś gada o Scudetto. 8) Chrzanienie, że liczą w dalszym ciągu na nasze wpadki, że może meczem kluczowym będzie pojedynek na Olimpico.. :doh: Skąd oni się urwali?
- selby
- Juventino
ja też, straciłem czas na to wątpliwe jakości widowisko, tyle że po drugiej stronie nie było tuzów pokroju Pazienzy, Morleo czy Ibsonahellspawn pisze:Widziałem mecz, więc wiem co piszę.selby pisze:Buhahahaha, jak Roma wygrywając z drużyną z 4 miejsca na wyjeździe jest cienka ... to co powiedzieć o naszym teamie który męczy już któryś mecz 1-0 u siebie z leszczami ? relatywizm Kalego ?

selbynator!!!
- hellspawn
- Juventino
Nic wcześniej nie wspominałem o Juve. Mogę jedynie powiedzieć, że prawie zasypiałem.selby pisze:
ja też, straciłem czas na to wątpliwe jakości widowisko, tyle że po drugiej stronie nie było tuzów pokroju Pazienzy, Morleo czy Ibsona
- Lucas87
- Juventino
Kolejny raz, wszyscy się spodziewali, że Giallorossi stracą punkty, a oni znowu zrobili na przekór. Teoretycznie mogą na koniec zainkasować 94 pkt, a to i tak będzie tylko drugie miejsce (albo aż drugie miejsce, bo przed sezonem - nic na to nie wskazywało). Ciekawe czy będą w stanie zagrać drugi sezon z rzędu na podobnym poziomie. Obojętne ilu kluczowych zawodników im brakuje, to zawsze jakiś kolejny się wyróżni jak wczoraj Radja, który zapewnił 3 punkty.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- hellspawn
- Juventino
Nainggolan to taka uboga wersja Vidala. Uboga, bo na razie tylko aspiruje do tego, aby być czołowym pomocnikiem Serie A, natomiast Vidal jest czołowym pomocnikiem nie tylko we Włoszech ale i na świecie. Jednak brawa dla niego, bo to dobry zawodnik i widzę przed nim ciekawą przyszłość. Pasjonująco zapowiadają się w przyszłym sezonie pojedynki Vidal-Nainggolan. Czekam na nie.Lucas87 pisze:Obojętne ilu kluczowych zawodników im brakuje, to zawsze jakiś kolejny się wyróżni jak wczoraj Radja, który zapewnił 3 punkty.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Romanisci sie napalaja strasznie na LM i wystepy w tym pucharze, a chyba zaden nie pokusil sie o to by sprawdzić jak szło Rudiemu w tych rozgrywkach.
http://www.transfermarkt.de/en/rudi-gar ... 12-05.html
Facet przegrywał z Bate u Siebie o.O
http://www.transfermarkt.de/en/rudi-gar ... 12-07.html
Majac Hazarda w zespole nie mogl sobie poradzić w grupie z CSKA I Trabzonem. Jak widać radzi sobie dobrze mając wypoczętą grupe z meczem w weekend. Grzej z LM.
http://www.transfermarkt.de/en/rudi-gar ... 12-05.html
Facet przegrywał z Bate u Siebie o.O
http://www.transfermarkt.de/en/rudi-gar ... 12-07.html
Majac Hazarda w zespole nie mogl sobie poradzić w grupie z CSKA I Trabzonem. Jak widać radzi sobie dobrze mając wypoczętą grupe z meczem w weekend. Grzej z LM.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@up: to tak jak my po pierwszym sezonie
ps. Conte przegrał z sampą u siebie i w ogóle to spadł z Serie B, jakim cudem ty myślisz jeszcze, że możemy wygrać z nim choćby ligę to ja nie wiem
ps. Conte przegrał z sampą u siebie i w ogóle to spadł z Serie B, jakim cudem ty myślisz jeszcze, że możemy wygrać z nim choćby ligę to ja nie wiem
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zahor
- Juventino
Czyli w zasadzie gdyby szukać analogii do piłkarzy, to można by powiedzieć że Garcia jest takim odpowiednikiem Amauriego.Adrian27th w swoim stylu pisze:...
Z Nainggolanem to tak trochę jak z Jorginho. O ile zimą specjalnie się nie przejmowałem tym, że "oddaliśmy" obu panów bez walki, bo kosztowali naprawdę sporo jak na włoskie realia, o tyle jak tak patrzę na tych oddychających rękawami i szukających formy pomocników to coraz bardziej zaczynam sobie pluć w brodę.hellspawn pisze: Nainggolan to taka uboga wersja Vidala. Uboga, bo na razie tylko aspiruje do tego, aby być czołowym pomocnikiem Serie A, natomiast Vidal jest czołowym pomocnikiem nie tylko we Włoszech ale i na świecie. Jednak brawa dla niego, bo to dobry zawodnik i widzę przed nim ciekawą przyszłość. Pasjonująco zapowiadają się w przyszłym sezonie pojedynki Vidal-Nainggolan. Czekam na nie.