Premier League
- wojczech7
- Juventino
True Ultrasi przemówili...
Dorzucam oliwy do ognia: jako zadeklarowany, kanapowy, kibic Juventusu trzymam kciuki za Liverpool w tym sezonie. Zresztą, nie tylko w tym, bo i wcześniej z nimi sympatyzowałem w Lidze Angielskiej.
Niemcy, jako naród, też są wporzo...

Dorzucam oliwy do ognia: jako zadeklarowany, kanapowy, kibic Juventusu trzymam kciuki za Liverpool w tym sezonie. Zresztą, nie tylko w tym, bo i wcześniej z nimi sympatyzowałem w Lidze Angielskiej.
Niemcy, jako naród, też są wporzo...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- SKAr7
- Juventino
Do tego dochodzi jeszcze jedna kwestia- Gerrard. Takich piłkarzy szanuje się niezależnie od barw i historii i fajnie zobaczyć, jak gość który dał całą karierę jednemu klubowi, wygrywa swoje pierwsze mistrzostwo. W dodatku tej kariery już dużo mu nie zostało.charles pisze: normalnie też bym tak powiedział bo fajnie jak średniak ostatnich sezonów który gra fajną dla oka piłkę strzela pstryczka gigantom ligi no ale to Liverpool
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Można też kibicować Napoli, Milanowi czy Interowi w europejskich pucharach i skakać z radości po ich zwycięstwach dla "dobra włoskiej piłki"... Mnie nic tu nie zdziwi (chyba) :-D
Prawda jest taka, że nieważne kto ostatecznie wygra PL i tak Liverpool jest tam zwycięzcą tego sezonu. Taki Suarez u nas...
Prawda jest taka, że nieważne kto ostatecznie wygra PL i tak Liverpool jest tam zwycięzcą tego sezonu. Taki Suarez u nas...
- charles
- Juventino
dla niego to będzie niesamowite wydarzenie, już po meczu z Citi nie krył wzruszenia że udało się wygrać w przeddzień rocznicy Hillsborough i to właśnie z ścigającym ich City. Gerrard zasłużył jak mało kto. Zostały 4 kolejki zobaczymy jak będzie, podobno Kamil Stoch ma być na ostatnim domowym meczu z Newcastle.SKAr7 pisze:Do tego dochodzi jeszcze jedna kwestia- Gerrard. Takich piłkarzy szanuje się niezależnie od barw i historii i fajnie zobaczyć, jak gość który dał całą karierę jednemu klubowi, wygrywa swoje pierwsze mistrzostwo. W dodatku tej kariery już dużo mu nie zostało.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Z kibicowaniem Liverpoolowi jest tak samo jak z kibicowaniem Milanowi,Interowi,Napoli czy Romie w Europie, co nas jakieś punkty zdobywane przez te ekipy obchodzą, dla Juventusu nie liczy się gra, jedyne co się liczy to wygrana:)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to takie myślenie krótkowzroczne raczej
jeśli te milany intery i romy nie zdobywałyby punktów w europie to za ileś tam lat w LM Włosi mieliby tylko jedną drużynę to powiedz mi kto by przyszedł do nas grać gdybyśmy grali w lidze pokroju polskiej Ekstraklasy? pan Zenek spod sklepu? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ależ zaskoczenie ze Stamford Bridge!!
Chelsea prawdopodobnie pogrzebała szanse na majstra. Kurs u buka na Chelsea 1,08
A Sunderland gra dwa kosmiczne mecze z rzędu...
Chelsea prawdopodobnie pogrzebała szanse na majstra. Kurs u buka na Chelsea 1,08

A Sunderland gra dwa kosmiczne mecze z rzędu...
- Lucas87
- Juventino
Fucktycznie, Chelsea być może sama się eliminuje z walki o mistrza. Ale Mourinho pewnie zgoni całą sprawę na sędziów i The Blues w razie czego będą moralnymi miszczami. Na dodatek Borini stał się tym, który załatwił dziś Londyńczyków.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no karny kompletnie z dupy ale wymuszenie mistrzowskie... myślę, że niewielu potrafiłoby w ten sposób upaść w takiej sytuacjiLucas87 pisze:Mourinho pewnie zgoni całą sprawę na sędziów

ps. pierwsza ligowa porażka JM na własnym stadionie jako managera chelsea (do dziś 77 meczów bez porażki) i to z ostatnim w tabeli zespołem... i 3 porażka ogólnie (wcześniej barca i basel)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Jutro Liverpool musi wykorzystac ta wielka szansa zeby zwiekszyc przewaga do 5 punktow, co by oznaczalo praktycznie koniec marzen The blues zeby wywalczyc tytul mistrza kraju.
- AdiJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Szkoda Chelsea, bo ja jak większość tutaj nie przepadam za Liverpoolem i już wolałbym City jako mistrza o Chelsea nie wspominając.Szkoda,że to Live wygra tytuł, ale co się dziwić nie mieli pucharów to mogli grać ciągle najlepszą 11, tak jak Roma w SerieA.
- juvemaroko
- Juventino
The Reds ostro jada i po 15 min gry jest juz 2-0
Nie widze mozliwosc zeby zmarnowali ta wielka okazja zeby konczyc sezon na czele tabelii.
Nie widze mozliwosc zeby zmarnowali ta wielka okazja zeby konczyc sezon na czele tabelii.