Liga Europy 2013/2014
- Robaku
- Juventino
Możecie mi jednak coś wytłumaczyć:
Według symulacji przepwowadzonej przez jakku z dnia 4.4.2014:
Nie ma ManU, Valenci w LM na 100 %. Na 95 % według mnie będzie tam Arsenalu - Everton ma 1 pkt mniej ale i 1 mecz mniej, poza tym duzo lepiej gra pod koniec i ma łatwiejszy kalendarz, czyli na 1 koszyk wpada Schalke jeśli awansuje dla LM, czyli jesteśmy na 1 miejscu w 2 koszyku w tym momencie? I nikt nas nie może wyprzedzić bo wszyscy przed nami.
Czyli w braku awansu np. Porto, Schalke wskakujemy w 8 miejsce w 1 koszyku?
Według symulacji przepwowadzonej przez jakku z dnia 4.4.2014:
Nie ma ManU, Valenci w LM na 100 %. Na 95 % według mnie będzie tam Arsenalu - Everton ma 1 pkt mniej ale i 1 mecz mniej, poza tym duzo lepiej gra pod koniec i ma łatwiejszy kalendarz, czyli na 1 koszyk wpada Schalke jeśli awansuje dla LM, czyli jesteśmy na 1 miejscu w 2 koszyku w tym momencie? I nikt nas nie może wyprzedzić bo wszyscy przed nami.
Czyli w braku awansu np. Porto, Schalke wskakujemy w 8 miejsce w 1 koszyku?
- Tobor
- Juventino
Coś Ci sie pomieszało całkowicie, bo Atletico ani nie wygrało LE w tamtym roku, ani nie było rozstawione w pierwszym koszyku.
Znalazłem przepis, że od sezonu 15/16 zwycięzca LE będzie automatycznie wchodził do Ligi Mistrzów, czyli pierwszą taką drużyną będzie zwycięzca finału w Warszawie.
Znalazłem przepis, że od sezonu 15/16 zwycięzca LE będzie automatycznie wchodził do Ligi Mistrzów, czyli pierwszą taką drużyną będzie zwycięzca finału w Warszawie.
- jakku1
- Juventino
@Robaku
Dokladnie tak. Combo w postaci: Juventus wygrywa LE, Arsenal zajmuje 5 miejsce w lidze a Porto odpada w eliminacjach da nam 1 koszyk.
@Bazyliszek
Szczerze, to nie slyszalem o takim przepsie
. Chelsea w zeszlym roku jako zwyciezca LE byla rozstawiana normalnie, z uwagi na punkty, ktore zdobyla a nie na to, ze byla zwyciezca LE. Bayern to co innego, ale oni wygrali LM.
Chyba, ze sie przepisy zmienily, ale zadnej informacji na ten temat nie moge znalezc.
Dokladnie tak. Combo w postaci: Juventus wygrywa LE, Arsenal zajmuje 5 miejsce w lidze a Porto odpada w eliminacjach da nam 1 koszyk.
@Bazyliszek
Szczerze, to nie slyszalem o takim przepsie

Chyba, ze sie przepisy zmienily, ale zadnej informacji na ten temat nie moge znalezc.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Fajne mecze w Sevilli i Valencii.
Zycze sobie Valencii a Seville i Benfice w prawie bratobójczej walce.
Zycze sobie Valencii a Seville i Benfice w prawie bratobójczej walce.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Lucas87
- Juventino
Ale Bazylea sobie potrafi wszystko popsuć. Sevilli to się trzeba zacząć obawiać. Jakby chcieli nawiązać do nie tak znowu dawnych czasów, gdy wygrywali pucharek JUEFA - dwa lata pod rząd.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Robaku
- Juventino
jakku mógłbys przygotowac tabelke ukazujący obecny stan pkt w Europie.
Jednak Valencia odrobila, jestem w szkoku, ale mysle, ze Basel jednak przejdzie dalej i liczę na to, reszta oczywiscie bez niespodzianek, choc tak wysoka wygrana Sevilli - no,no, no... choć Porto podobno bez formy zupełnie.
Jednak Valencia odrobila, jestem w szkoku, ale mysle, ze Basel jednak przejdzie dalej i liczę na to, reszta oczywiscie bez niespodzianek, choc tak wysoka wygrana Sevilli - no,no, no... choć Porto podobno bez formy zupełnie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Basel w 9 wiec Robaku moze przejda.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- deszczowy
- Juventino
Dwie czerwone kartki w pięć minut? Co tam się dzieje, do nędzy?? :shock:
- jakku1
- Juventino
Basel sie dalej trzyma, chociaz graja w 9
.
Co do uaktualnionej tabelki, voilla:

Robilem na szybko, wiec mam nadzieje, ze nie ma wiekszych bledow. Mamy teraz mniej niz 1 pkt straty do PSG, wiec wystarczy, ze zremisujemy chociaz jeden z meczow polfinalowych i ich wyprzedzimy. Zeby minac Borussie musimy zdobyc okolo 3 pkt czyli de facto awansoac do finalu. JESLI awansujemy do finalu, wtedy musimy trzymac kciuki zeby Arsenal zajal 5 miejsce w lidze a Porto odpadlo w eliminacjach. Wowczas, gdy tak sie stanie, mamy 1 kosz.
PS. Valencia 4:0!

Co do uaktualnionej tabelki, voilla:

Robilem na szybko, wiec mam nadzieje, ze nie ma wiekszych bledow. Mamy teraz mniej niz 1 pkt straty do PSG, wiec wystarczy, ze zremisujemy chociaz jeden z meczow polfinalowych i ich wyprzedzimy. Zeby minac Borussie musimy zdobyc okolo 3 pkt czyli de facto awansoac do finalu. JESLI awansujemy do finalu, wtedy musimy trzymac kciuki zeby Arsenal zajal 5 miejsce w lidze a Porto odpadlo w eliminacjach. Wowczas, gdy tak sie stanie, mamy 1 kosz.
PS. Valencia 4:0!
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
No i dupa
No cóż to czeka nas podróż na Płw. Iberyjski. No to Valencia, Bazylea pokazała, ze jednak można ich zjesc, wiec liczę ze z naszą defensywą sobie z nimi poradzimy. BYle wygrac 3 mecze w Serie to wtedy bedzie spokojniej.