LE 13/14 (1/4): JUVENTUS 2-1 Olympique Lyon
- Hoffman
- Juventino
Może i ciężko cokolwiek zrobić, ale za kilka mln rocznie nie potrafić przyjąć piłki to trochę wstyd.kogut pisze:Panowie co Wy z tym Vucinicem. Facet nie gra ani dobrze ani źle. Jak mu Bonucci posyła piłkę za piłką w pyry to co facet ma zrobić. Choćby sobie żyły wypluł to nie dobiegnie. Lyon gra skondensowaną obroną i ciężko cokolwiek zrobić. Nawet Tevez sobie nie radzi. Bez przesady z tą krytyką.
- bendzamin
- Redaktor

Pierwszy europejski półfinał od 11 lat, trzeba się cieszyć. Chodźcie Janusze, oglądamy dogrywkę w Walencji i potencjalnego rywala.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 22:57 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Od początku drugiej połowy do gola Marchisio mega się bałem, że znowu nawiążemy do naszej tradycji i zostaniemy frajerami roku. Na szczęście się udało. Conte nie był zadowolony po końcowym gwizdku, wcale mu się nie dziwię. Teraz liczę na mecz z Sevillą.
.
Odpalam fajka i też się dołączamAdrian27th pisze:Wlasnie odpalam.
Valencia do boju!

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 22:59 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wlasnie odpalam.bendzamin pisze:
Pierwszy europejski półfinał od 11 lat, trzeba się cieszyć. Chodźcie Janusze, oglądamy dogrywkę w Walencji i potencjalnego rywala.
Valencia do boju!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- juvemaroko
- Juventino
Sporo szczescie mielismy dzis, mysle ze w tej edycji juz wycierpalismy limit fuksa. Czas zeby zagrac na maxa jesli chcemy zdobyc kolejne puchar europie.
Jesteśmy chyba jedyną drużyną na świecie, która jak ma wolny w okolicach połowy boiska, gra do tyłu :doh:
Jak dla mnie to ślizgamy się w tej europie. Gdyby nie farfocel Marchisio, to wydaje mi się, że byśmy mieli złe wspomnienia po tym meczu. Nasz najsilniejszy punkt od dwóch lat - środek pomocy, od dwóch miesięcy jest najsłabszym. Nikt nie wychodzi do gry i nie stara się rozegrać piłki. Czasem mam wrażenie, że Pirlo nam więcej przeszkadza, niż pomoga. I nie ze względu na to, że gra słabo, ale ze względu na to, że przez Pirlo inni nie mają jaj, by pograć piłką... :snooty:
Jak dla mnie to ślizgamy się w tej europie. Gdyby nie farfocel Marchisio, to wydaje mi się, że byśmy mieli złe wspomnienia po tym meczu. Nasz najsilniejszy punkt od dwóch lat - środek pomocy, od dwóch miesięcy jest najsłabszym. Nikt nie wychodzi do gry i nie stara się rozegrać piłki. Czasem mam wrażenie, że Pirlo nam więcej przeszkadza, niż pomoga. I nie ze względu na to, że gra słabo, ale ze względu na to, że przez Pirlo inni nie mają jaj, by pograć piłką... :snooty:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Robaku
- Juventino
TO jest niesamowite, dzisiaj grać się chciało tylko 3-4 zawodników ( mówie o II połowie bo ją tylko oglądałe). Magiczny Urus - Martin, który w obronie naprawde swietnie dawał radę z Lacazette, na pewno taki obrońca nam potrzebny bo brak Barzy jest mniej odczuwalny.
Asa - jak zwykle hasajacy po boisku, dzisiaj co prawda głównie w obornie wspomagał grę, ale i to wystarczy, zeby go docenić.
Isla- który podobnie jak Asa głownie w obronie dawał radę i spisywał się tam bez zarzutu, w ataku widać, ze chłopak jakąś tam blokadę ma psychiczną.
No i Pan Piłkarz Tevez, dla którego nie ma piłki straconej w przeciwieńśtwie dla Mirasa, który mimo jakze wielu minut w tym sezonie nadal drepcze po boisku bo piłka to powinna przyjsc do mnie, a nie ja do niej, a w ogole o grze na wolne pole to nie mam pojęcia, cóz... ostatnie jego podrygi w Juve.
Fajnie GIo, który jak zwykle ozywienie wnisół i jak zwykle chcial przekombinować. Gdyby przyjmować walnął od razu byłąby bramka z jego bajeczną technikę. Uważam, że chłopak zwłaszcza przyda sie na Udine w sytuacji gdy obrony przeciwnika podłapią zółtę kartoniki.
NO i jutro losowanko zobaczymy, nadal licze zeBasel awansuje i ich wylosujemy, bo to kolejna bliska podróz
Asa - jak zwykle hasajacy po boisku, dzisiaj co prawda głównie w obornie wspomagał grę, ale i to wystarczy, zeby go docenić.
Isla- który podobnie jak Asa głownie w obronie dawał radę i spisywał się tam bez zarzutu, w ataku widać, ze chłopak jakąś tam blokadę ma psychiczną.
No i Pan Piłkarz Tevez, dla którego nie ma piłki straconej w przeciwieńśtwie dla Mirasa, który mimo jakze wielu minut w tym sezonie nadal drepcze po boisku bo piłka to powinna przyjsc do mnie, a nie ja do niej, a w ogole o grze na wolne pole to nie mam pojęcia, cóz... ostatnie jego podrygi w Juve.
Fajnie GIo, który jak zwykle ozywienie wnisół i jak zwykle chcial przekombinować. Gdyby przyjmować walnął od razu byłąby bramka z jego bajeczną technikę. Uważam, że chłopak zwłaszcza przyda sie na Udine w sytuacji gdy obrony przeciwnika podłapią zółtę kartoniki.
NO i jutro losowanko zobaczymy, nadal licze zeBasel awansuje i ich wylosujemy, bo to kolejna bliska podróz
- Lucas87
- Juventino
I pierwszy raz od 11 lat jesteśmy w półfinale jakiegokolwiek z europejskich pucharów. Porywającego widowiska nie było, ale najważniejsze, że osiągnęliśmy swój cel. A Tevez dwoił się i troił, strzelił bramkę, która się nie okazała bramką niby...Ech...Strzeli jak się nikt nie będzie spodziewał pewnie. Albo jak zgasną światła na stadionie, ale i tak jest debeściak.
Mam tylko nadzieję, że ten Malbranque nie pójdzie jednak za Pirlo do samej szatni... :lol:
Oj, ale nie miło się patrzyło, jak Lacazette wkręcił w ziemię Caceresa, oj źle źle źle to wyglądało. Może to on byłby lepszą opcją dla nas, a nie Mandżukic.
Gigi dziś 2-3 kluczowe interwencje, brawo Panie Buffon
I jakież to było szczęście przy strzale Il Principino
Jest jednak o czym myśleć, kogokolwiek byśmy nie wylosowali w półfinale.
Dziękuje za uwagę, do usłyszenia.
Mam tylko nadzieję, że ten Malbranque nie pójdzie jednak za Pirlo do samej szatni... :lol:
Oj, ale nie miło się patrzyło, jak Lacazette wkręcił w ziemię Caceresa, oj źle źle źle to wyglądało. Może to on byłby lepszą opcją dla nas, a nie Mandżukic.
Gigi dziś 2-3 kluczowe interwencje, brawo Panie Buffon

I jakież to było szczęście przy strzale Il Principino

Jest jednak o czym myśleć, kogokolwiek byśmy nie wylosowali w półfinale.
Dziękuje za uwagę, do usłyszenia.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 23:05 przez Lucas87, łącznie zmieniany 2 razy.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Wojtek
- Juventino
Momentami Lyon mógł uwierzyć, że jest w stanie awansować a wszystko przez tą głupią bramkę. Wreszcie trafia Marchisio i ... Tevez! realizatorzy nie pokazali powtórki(chyba że ja przeoczyłem), choć wydaje mi się że jednak minimalny spalony był, szkoda.
Pierwszy półfinał w Europie od 2003 roku
Czekam na losowanie.
FORZA JUVE!!
Pierwszy półfinał w Europie od 2003 roku

Czekam na losowanie.
FORZA JUVE!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie ma co się rozwodzić nad zwycięzcami, ale cóż... jak nie trudno spostrzec z taką grą to my faworytem do wygrania na pewno nie jesteśmy.
Zbyt dużo mankamentów, zdecydowanie...
Co do do zawodników, super Caceres i Asa, Seba gra za mało.
W 1/2 wolałbym uniknąć Benfiki, Hiszpanie nam niby leżą, do wyboru Sevilla lub Valencia, te gra dziś koncert także to rozstrzygną na swoją korzyść.
Zbyt dużo mankamentów, zdecydowanie...
Co do do zawodników, super Caceres i Asa, Seba gra za mało.
W 1/2 wolałbym uniknąć Benfiki, Hiszpanie nam niby leżą, do wyboru Sevilla lub Valencia, te gra dziś koncert także to rozstrzygną na swoją korzyść.
Na C+ pokazali, był niestety kilku metrowy, wielka szkoda.Wojtek pisze:Momentami Lyon mógł uwierzyć, że jest w stanie awansować a wszystko przez tą głupią bramkę. Wreszcie trafia Marchisio i ... Tevez! realizatorzy nie pokazali powtórki(chyba że ja przeoczyłem), choć wydaje mi się że jednak minimalny spalony był, szkoda.!
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 23:07 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- Ein
- Juventino
Isla jest tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> słaby, że ja pyerdolę
Niech idzie do interu.
Mecz spoko, wygrana zasłużenie. Emocje były. 11 mamy spoko, wzmocnić rezerwy, za 2 lata sprzedać Pogbę i możemy liczyć się w LM.

Niech idzie do interu.
Mecz spoko, wygrana zasłużenie. Emocje były. 11 mamy spoko, wzmocnić rezerwy, za 2 lata sprzedać Pogbę i możemy liczyć się w LM.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."