LE 13/14 (1/4): JUVENTUS 2-1 Olympique Lyon

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 21:59

Ouh_yeah pisze:
pumex pisze:ciężko przemilczeć "wyczyn" Marchisio przy golu dla Lyonu
A kiedy ostatni raz widziałeś jak główkuje Marchisio? Przecież jego w ogóle nie powinno tam być, więc rozpatrywanie jego "winy" jest zwyczajnie śmieszne.
Chodzą pogłoski, że Marchisio nie umie podskoczyć. Najlepiej wychodzi mu przyczajka.

Kiss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 21:59

Vucinic i Isla to się nadaja do gry w polskiej lidze.
Marchisio zawalil gola jak amator z polskich boisk pod blokiem.
Dramat. Lichsteiner, Llorente/Gio na boisko albo gol w 80minucie i kolejna kompromitacja w Europie gotowa.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:00

Mehehehe pisze:Spokojnie, na początku drugiej wsadzimy syzbkie 2. Tevez dostanie butelką od Conte, Lew zmieni Zorro i dołoży swoje trafienie.
Wolałbym, by Giovinco zagrał u boku Teveza. Brakuje kreatywności, a Llorente jej nie zapewni. Przez pewien moment się "wyłączyłem" i myślałem, że Juve gra przeciwko Bayernowi :D

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ouh_yeah pisze:
A kiedy ostatni raz widziałeś jak główkuje Marchisio? Przecież jego w ogóle nie powinno tam być, więc rozpatrywanie jego "winy" jest zwyczajnie śmieszne.
Hmm
skoro tam juz był to chyba nie turystycznie, i na treningach ucza skakac do piłek, byl przy strzelcu nie zareagował, kto ma być winny ?

Juve, storia di un grande amore
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Rozumiem narzekania na Marchisio, Isle i Vucinicia, bo dzisiaj faktycznie graja piach. To znaczy, o ile Isla i Vucinic sa totalnie bezuzyteczni, tak Claudio nalezy sie ostra krytyka za postawe przy golu Brianda. Oprocz tego, to nie gra chlop wcale najgorzej.

Jednak... warto rowniez zauwazyc, ze po raz kolejny fatalnie wyglada Vidal. On w ostatnich trzech miesiacach zagral moze dwa dobre spotkania, a poza tym gra po prostu slabiutko, dzisiaj zreszta podtrzymujac te bardzo niechlubna serie.

Fajnie znow w pucharach wyglada Pirlo. Nienajgorzej tez Chiellini i Caceres. Tevez moglby czesciej schodzic do boku, zeby Asamoah mial z kim pograc.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

A ja się pytam od czego w takich sytuacjach jest bramkarz? Piłka z minutę leciała lobem na głowę napastnika,a Gigi co, zdrewniał?

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

albertcamus pisze:
deszczowy pisze:15 minut dobrej gry - pół godziny człapaka - kolejne 15 minut dobrej gry. Tak mamy podbijać Europę? Doprawdy?
15 + 30 + 15 = 60

jak żeś to wyliczył po 45 minutach meczu?

ah, zapomniałbym:
Mirko, Isla out

Chilijczyk nie potrafi się nawet ustawić i trzeba grać ciągle przez Asę, bo ten się nie pokaże do gry za nic : ]
Chodziło o przerwę, bo w 2 połowie znów będzie kaplica 8)

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:01

Ouh_yeah pisze:
Co z tego czy powinien czy nie, byl w polu karnym przy dośrodkowaniu to trzeba bronić, a Markiz nawet nie zawalczyl.

Dawniej Virus[Mauro].
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:01

delarudii pisze:
pumex pisze: No i jak zwykle przy okazji europejskich pucharów wszystkie sopcasty padły w cholerę. Poratuje ktoś czymś sensowym i działającym, bo chcę umartwić się naszym meczem niczym biczujący się pokutnik.
www.livefootball.ws tu zawsze działa, czy LM czy LE czy spotkania ligowe...

Co do meczu... hmm.. naprawdę dobre 5 minut i potem? Ciężko cokolwiek powiedzieć o tym meczu... masakracja - jak mawiają młodzi ludzie.
No właśnie nie działa. Strona podana przez Ciebie jest pierwszą na jaką zaglądam przy okazji jakiegokolwiek meczu
Ouh_yeah pisze:
No jaaa... please, ta piłka leciała wieki, Giovinco miałby obowiązek to wybić.

Obrazek
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:02

Wiecie co...? Jak druga połowa nic diametralnie nie odmieni gry Juve to... mimo 3 z rzędu scudetto itp itd chciałbym latem... takiego Simeone,albo jakimś cudem Kloppa...lub nawet i kogoś innego,ogarniętego :/

Mam tego już dośc,że po powrocie do europejskiej piłki gramy jak paralitycy,sorry ale to jest wstyd i tyle.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:02

Myslalem ze bedzie spokojnie wieczoru szczegolnie po 10 minutach gry.
Ale nasze pilkarze lubia jak nam przepieszaja rytm bicie serce i jak spedzamy wieczor a zona krzycze ZDEJMIJ RECE Z BUZI I PRZESTAN GRYZSC PAZNOKCIE!

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:03

delarudii pisze:
albertcamus pisze:
deszczowy pisze:15 minut dobrej gry - pół godziny człapaka - kolejne 15 minut dobrej gry. Tak mamy podbijać Europę? Doprawdy?
15 + 30 + 15 = 60

jak żeś to wyliczył po 45 minutach meczu?

ah, zapomniałbym:
Mirko, Isla out

Chilijczyk nie potrafi się nawet ustawić i trzeba grać ciągle przez Asę, bo ten się nie pokaże do gry za nic : ]
Chodziło o przerwę, bo w 2 połowie znów będzie kaplica 8)

Chodziło o pętle która trwa od początku sezonu w europejskich pucharach :p

kogut

Juventino
Juventino

Panowie co Wy z tym Vucinicem. Facet nie gra ani dobrze ani źle. Jak mu Bonucci posyła piłkę za piłką w pyry to co facet ma zrobić. Choćby sobie żyły wypluł to nie dobiegnie. Lyon gra skondensowaną obroną i ciężko cokolwiek zrobić. Nawet Tevez sobie nie radzi. Bez przesady z tą krytyką.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze:
delarudii pisze:
pumex pisze: No i jak zwykle przy okazji europejskich pucharów wszystkie sopcasty padły w cholerę. Poratuje ktoś czymś sensowym i działającym, bo chcę umartwić się naszym meczem niczym biczujący się pokutnik.
www.livefootball.ws tu zawsze działa, czy LM czy LE czy spotkania ligowe...

Co do meczu... hmm.. naprawdę dobre 5 minut i potem? Ciężko cokolwiek powiedzieć o tym meczu... masakracja - jak mawiają młodzi ludzie.
No właśnie nie działa. Strona podana przez Ciebie jest pierwszą na jaką zaglądam przy okazji jakiegokolwiek meczu
http://livefootball.ws/13573-europa-lea ... -lyon.html są cztery linki, ja oglądamz tego czwartego N94 i od samego początku ani jednego zaciachu.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2014, 22:05

Po 10 minutach pomyślałem sobie: ,,no widać progres, chyba chłopaki końcówkę sezonu zagrają niezłą", a teraz sam nie wiem co mam myśleć. Niech ten sezon się już skończy, bo ciężko mi na to wszystko patrzeć, choć może nie powinienem narzekać mając w pamięci 2x siódme miejsca ?

Obrazek
Zablokowany