LE 13/14 (1/4): JUVENTUS 2-1 Olympique Lyon
- @D@$
- Juventino
Masz pumi:
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
http://cdnx.livetv.sx/webplayer2.php?t= ... i=265&si=1
No niepokojący był ten środek połowy.
Nie było powtórki, czy po ręce Bonucciego gdy poszła kontra, Tevez był faulowany w polu karnym?
Ładny gol Pirlo, to się wydaje takie proste.
Vucinic może ma sporo strat, ale nadspodziewanie dobry w odbiorze.
Szybko strzelić na 2:1 żeby nerwówki nie było.
No niepokojący był ten środek połowy.
Nie było powtórki, czy po ręce Bonucciego gdy poszła kontra, Tevez był faulowany w polu karnym?
Ładny gol Pirlo, to się wydaje takie proste.
Vucinic może ma sporo strat, ale nadspodziewanie dobry w odbiorze.
Szybko strzelić na 2:1 żeby nerwówki nie było.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 22:00 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Kurde, ja mam wrażenie, że gramy w 10.Kamex22 pisze:Brakowało czwartego do brydżaPush3k pisze:Vucinic to po co tam jest?
A co do całej gry... brak jakiejkolwiek konsekwencji. Drużyna się wypaliła.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chłopie, zainwestuj kilka zł w weeb.tv, jak już chcesz tak bardzo cierpieć. Będziesz miał nawet HD i po polsku :-Dpumex pisze: Poratuje ktoś czymś sensowym i działającym, bo chcę umartwić się naszym meczem niczym biczujący się pokutnik.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 21:57 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
Zacytuje klasyka.
Gdzie są teraz obrońcy Szwagra ?
- Ivory
- Juventino
Twierdza Juventus Stadium w Seria A nie zdobyta, mecze na tymże stadionie Juventusu w europejskich pucharach przemilczę. W Europie gramy lepiej na wyjazdach.
Jak nasi strzelą drugą bramkę to awansują. Lyon spokojnie może nam wpakować drugą.
Jak nasi strzelą drugą bramkę to awansują. Lyon spokojnie może nam wpakować drugą.
- mibor
- Juventino
Bo niestety Stefan nie jest robotem i jedynym zmiennikiem jego jak narazie jest Maurycy nie wiem co robic gdy mam pilke Islarad pisze:Isla jest bardzo przeciętny, to fakt.
Nic nie wnosi, a całkiem często gra...
Juve, storia di un grande amore
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Graliśmy do strzelonej bramki. Potem zero... co to jest!? Lyon nas klepie jak w ,,dziadku''. Kocham te nasze charytatywne oddawanie piłki przez lagę do bramkarza.
Marchiso zachował się jak prawiczek a Vuciniczzzz gra swój mecz. Skąd on jest? Szkoda, że Tevez jest bezpłciowy w pucharach bo nie ma kto tego pociągnąć, Vidal przeciętnie.
Jeden farfocel i odpadamy. Boję się, nic nie mamy z akcji
Marchiso zachował się jak prawiczek a Vuciniczzzz gra swój mecz. Skąd on jest? Szkoda, że Tevez jest bezpłciowy w pucharach bo nie ma kto tego pociągnąć, Vidal przeciętnie.
Jeden farfocel i odpadamy. Boję się, nic nie mamy z akcji

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A kiedy ostatni raz widziałeś jak główkuje Marchisio? Przecież jego w ogóle nie powinno tam być, więc rozpatrywanie jego "winy" jest zwyczajnie śmieszne.pumex pisze:ciężko przemilczeć "wyczyn" Marchisio przy golu dla Lyonu
- hellspawn
- Juventino
Nie dowierzam...1:0, 1:1, a oni stoją. Stoją i nie wiedzą co robić. Obrońcy wymieniają podania między sobą jakby czekali na koniec pierwszej połowy, a jest 40 minuta! I 1:1. To ja się pytam o co chodzi?
Vidal w ogóle nie biega i wygląda jakby debiutował w drużynie.
Isla podejmuje złe decyzje.
Vucinić myśli, że dostanie gola na tacy.
Gigi się patrzy jak piłka leci i leci i leci na głowę Brianda.
Jedynie Tevez szuka okazji, Markiz walczy a "Pirlo robi różnicę". Słabo to wyglądało. Z takim podejściem to nas Lyon pociśnie w drugiej połowie.
Vidal w ogóle nie biega i wygląda jakby debiutował w drużynie.
Isla podejmuje złe decyzje.
Vucinić myśli, że dostanie gola na tacy.
Gigi się patrzy jak piłka leci i leci i leci na głowę Brianda.
Jedynie Tevez szuka okazji, Markiz walczy a "Pirlo robi różnicę". Słabo to wyglądało. Z takim podejściem to nas Lyon pociśnie w drugiej połowie.
- delarudii
- Juventino
www.livefootball.ws tu zawsze działa, czy LM czy LE czy spotkania ligowe...pumex pisze: No i jak zwykle przy okazji europejskich pucharów wszystkie sopcasty padły w cholerę. Poratuje ktoś czymś sensowym i działającym, bo chcę umartwić się naszym meczem niczym biczujący się pokutnik.
Co do meczu... hmm.. naprawdę dobre 5 minut i potem? Ciężko cokolwiek powiedzieć o tym meczu... masakracja - jak mawiają młodzi ludzie.
- deszczowy
- Juventino
Właśnie powiedziałem, żeby mi go zabrać sprzed oczu. Piłka nożna polega na machaniu (mądrym) nogami, a nie łapami (niemądrym). Szwagier zdaje się dziś o tym nie pamiętać.Mate.G pisze:Zacytuje klasyka.
- pumex
- Juventino
I tak zrobię następnym razem... jeśli awansujemymateelv pisze:Chłopie, zainwestuj kilka zł w weeb.tv, jak już chcesz tak bardzo cierpieć. Będziesz miał nawet HD i po polsku :-Dpumex pisze: Poratuje ktoś czymś sensowym i działającym, bo chcę umartwić się naszym meczem niczym biczujący się pokutnik.

Dzięx Adaś, ale może ma ktoś sopcasta?@D@$ pisze:Masz pumi:

- albertcamus
- Juventino
15 + 30 + 15 = 60deszczowy pisze:15 minut dobrej gry - pół godziny człapaka - kolejne 15 minut dobrej gry. Tak mamy podbijać Europę? Doprawdy?
jak żeś to wyliczył po 45 minutach meczu?
ah, zapomniałbym:
Mirko, Isla out
Chilijczyk nie potrafi się nawet ustawić i trzeba grać ciągle przez Asę, bo ten się nie pokaże do gry za nic : ]
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2014, 22:00 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Vucinic to chyba nie wie,że gra mecz, tak dawno go w 11 nie było,że chłop nie wie co się dzieje. Isla to w ogóle ewenement, nikogo nie ma w polu karnym to wrzuca żeby sprawdzić bramkarza. Gdyby sędzia był bardzo drobiazgowy, to by Isli już nie było, bo miał 2 ostre wejścia. No ale sędzia rąk nie widzi i pozwala na szczęście grać.