Liga Mistrzów 2013/14
- Antek666
- Juventino
Półfinały CL mówisz? To z pieniążków za Pogbę zainwestujemy też w innego znakomitego(też i w Europie dla odmiany) trenera? :twisted:naros pisze:Czuję że ostre transfery szykują się w Paryżu i szczerze? Zapraszam po Paula Pogbe bo za kasę z tego Pana zbudujemy DRUŻYNĘ która będzie grałą w półfinale LM a nie LE.
Ouh_yeah pisze:No tak, bo Pogba to siatki rwie w LM

Wpierw zrozumiałem to prawidłowo ale po chwili inaczej.Że niby na boiskach LM dalej łapią czarnych w siatki :oops:
Całe ubiegłoroczne letnie okienko transferowe w wykonaniu BVB okazało się wielką porażką.wagner pisze:Puszczają troche tych meczy w tv, sam też od czasu do czasu obejrzę sobie ich mecze w Bundeslidze i to co w ogołe robi tam wspomniany pan... szkoda gadać. Według mnie nie dla niego Borussia. Jak będą chcieli go sprzedać to się nie zdziwię, ale pieniądze z tego transferu już do nich nie wrócą.pisze:Mkhitaryan
Wstyd się przyznać ale wczorajszych meczów nie oglądałem...tak,żałuję.
PS Wy naprawdę myślicie,że jak Juve będzie losowane z drugiego koszyka to nauczy się grać w LM i będzie potrafiło zdominować jakieś Kopenhagi czy inne Nordsjeallandy? O naiwności! Nie pomogą nam lepsze koszyki jeśli Conte nie wyjdzie poza swoje schematy i nie pojmie wreszcie o co kaman w tej Champions League.
- filippo
- Juventino
https://sports.bwin.com/en/sports/event ... &sportId=4
toć nawet buki wiedzo jaka jest szansa na to czy Everton da rade.
Słaba
toć nawet buki wiedzo jaka jest szansa na to czy Everton da rade.
Słaba
forumowy ujadacz
- Kamex22
- Juventino
Kurczę chłopaki co dziś polecacie żeby obejrzeć? Hiszpańską potyczkę czy ultra galaktyczny Bayern w potyczce z bogiem trenerki Moyesem? Osobiście skłaniam się ku temu pierwszemu...
Kolejny genialny żart (czy aby na pewno żart?) pana Antoniego. Eh...Antek666 pisze:Ouh_yeah pisze:No tak, bo Pogba to siatki rwie w LM![]()
Wpierw zrozumiałem to prawidłowo ale po chwili inaczej.Że niby na boiskach LM dalej łapią czarnych w siatki :oops:
- kuba2424
- Juventino
He! Mam dokładnie tak samo! A po co sobie podnosić ciśnienie? Chociaż i tak będę pewnie z cichacza podglądał wynik z Hiszpanii z nadzieją, że wynik jest niekorzystny dla Barcelony.pumex pisze:Ja szykuję się na Bayern vs Man Utd. Dlaczego nie Barca? Mam dziwne przeczucie, że przepchną ich sędziowie i nie zamierzam na to patrzeć :wink:Kamex22 pisze:Kurczę chłopaki co dziś polecacie żeby obejrzeć?
- @D@$
- Juventino
Bo nie mam N Sportpumex pisze:Dlaczego nie Barca?

Tak sobie patrzyłem dzisiaj na ranking lig. Wychodzi na to, że Włosi "umacniają się" na 4. miejscu. Dobrze i niedobrze.
Dobrze, bo o ile Portugalczycy za rok mogą się trochę zbliżyć, to Francuzom odpadnie 15 pkt i jak tak dalej pójdzie to ich Ruscy łykną (w teorii, bo z PSG i Monaco to mogą być dobre puchary). Z kolei Portugalia miała dużo punktów za 2010/11, więc za dwa lata powinni więcej tracić.
Niedobrze, bo Hiszpanie punktowo są niedoścignieni a Niemcy raczej walczą z Anglią o drugą pozycję, a nie martwią się o obronę trzeciej.
Szybko na Półwyspie Apenińskim 4 drużyn w LM chyba nie zobaczymy...
- jarmel
- Redaktor
Nie no, dzisiaj będzie sędziował Webb przywyczajony do twardej angielskiej gry, więc mam nadzieję, że nie będzie jakiejś popeliny. Ja wybieram te spotkanie, pierwsze było niezłe, więc mam nadzieję, że i te stanie na wysokim poziomie.pumex pisze:Ja szykuję się na Bayern vs Man Utd. Dlaczego nie Barca? Mam dziwne przeczucie, że przepchną ich sędziowie i nie zamierzam na to patrzećKamex22 pisze:Kurczę chłopaki co dziś polecacie żeby obejrzeć?
#AllegriOut
- wagner
- Juventino
Ja zdecyduje się na mecz Czerwonych Diabłów. Jeśli po pierwszej połowie będzie wszystko jasne (np. Bayern wygrywa 2:0) to po prostu na drugą przełączę na pojedynek hiszpański, choć wybieram mecz Bayern-Men Utd czekając na sensację 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
chodzi o to jak radzi sobie z top rywalami i grą gdzie jest duże ciśnienie i zaangażowanie rywali w pressing... mając Marchisio, De Rossiego, Montolivo, Tiago Mottę czy Pirlo wcale więc mnie nie dziwi, że Prandelli nie chce na niego póki co mocniej stawiać, tyle ;] u nas też przy obecnej kadrze byłby póki co 5 pomocnikiem, w PSG gra mam wrażenie jeszcze "z rozpędu" i czas cabaye nadchodzi...Il Fenomeno pisze:Dwa mecze na 91239812739 rozegranych zaliczone - można wyciągać wnioski :lol:Maly pisze:a powiem ci więcej - po dzisiejszym meczu już wiem czemu Prandelli tak mało nim gra ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wojtek
- Juventino
a czemu nie dwa naraz? Ja jeden włączam na tv, a drugi na necie
Bayern ostatnio zawodzi (w lidze wiadomo że nie muszą już grać, ale tydzień temu z MU dali ciała), a United jakby zaczęło grać lepiej (wyniki w lidze), zresztą United jest bogiem wyjazdów (lider spotkań wyjazdowych w PL), lecz mam nadzieję że nie będzie dziś sensacji jaką byłoby odpadnięcie Niemców.
Drugi mecz i ogromne nadzieje pokładam w Atletico, nie pamiętam kiedy ostatni były półfinały LM bez Barcy (to ten pamiętny mecz z Chelsea w 1/8, kiedy w barwach Barcy grał Ronaldinho?).
Licze na Atletico.

Bayern ostatnio zawodzi (w lidze wiadomo że nie muszą już grać, ale tydzień temu z MU dali ciała), a United jakby zaczęło grać lepiej (wyniki w lidze), zresztą United jest bogiem wyjazdów (lider spotkań wyjazdowych w PL), lecz mam nadzieję że nie będzie dziś sensacji jaką byłoby odpadnięcie Niemców.
Drugi mecz i ogromne nadzieje pokładam w Atletico, nie pamiętam kiedy ostatni były półfinały LM bez Barcy (to ten pamiętny mecz z Chelsea w 1/8, kiedy w barwach Barcy grał Ronaldinho?).
Licze na Atletico.
- ewerthon
- Juventino
W 2007 roku odpadli w 1/8 z Liverpoolem.Wojtek pisze: nie pamiętam kiedy ostatni były półfinały LM bez Barcy (to ten pamiętny mecz z Chelsea w 1/8, kiedy w barwach Barcy grał Ronaldinho?).
Nie czuje zbytnio sympatii do Niemców, ale mam wielką nadzieję, że dzisiaj awansują.
- Myzarel
- Juventino
Liczę na odpadnięcie farsy (już marudzą że "trawa nie taka") i Bayernu (nudzi mnie ich wielka dominacja, no i szkoda by ktoś obronił LM przed tym jak zrobi to Juventus
)
Ale tak szczerze mówiąc to cały czas jestem myślami w półfinale LE, obym się nie przeliczył

Ale tak szczerze mówiąc to cały czas jestem myślami w półfinale LE, obym się nie przeliczył

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- jarmel
- Redaktor
No ja mam tak samo, to tak dobra drużyna, że grzechem by było aby nie przeszli dalej. Póki co jakiegoś niezdrowego podniecania się nad nimi nie ma, jak to było w przypadku Barcelony, także spokoewerthon pisze: Nie czuje zbytnio sympatii do Niemców, ale mam wielką nadzieję, że dzisiaj awansują.
A i jak co to polecam transmisje z heinekena, zero ściny, dobra jakość i piwko dobre

Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2014, 20:42 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut