LE 13/14 (1/4): Olympique Lyon 0-1 JUVENTUS
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Szkoda, że jednak Osvaldo, a nie w pełni nasz Mirko, ale najważniejszy awans. Składu za pół roku nikt nie będzie pamiętał, a dojście do finału i wygranie w nim będą pamiętać nawet za 20 lat.jakku1 pisze:Official: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tévez, Osvaldo.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... ings/club/jakku1 pisze:Licze na zwyciestwo w tym meczu, chociaz Lyonu nie nalezy lekcewazyc i jakis wysoki remis tez nie bylby zly (2:2, 3:3). Od siebie dodam, ze jak wygramy ten mecz to w rankingu klubowym UEFA wyprzedzimy Shakhat a liga wloska zblizy sie do ligi niemieckiej w tym roku na 0.5 punkta (czyli bardzo niewiele).
Niesamowite, że w rankingu Lyon jest aż 7 miejsc przed nami i wyprzedza nawet Inter, któremu liczy się jeszcze ten najlepszy sezon Mourinho. Chelsea w zeszłym roku też zajęła 3. miejsce w grupie LM, a potem wygrała LE co dało jej ponad 30 pkt za sezon 2012/2013 (więcej tylko finaliści LM: Bayern i Borussia). Jeśli dobrze myślę, to jak wygramy LE, mamy spore szanse awansować na 15. miejsce.
- Antek666
- Juventino
No się rozczarowałem,na dziś preferowałem bardziej Zorro niż DeepaCabrini_idol pisze:No to się rozczarujesz i bedziesz musial sie wspomoż jakims porhubem;p chyba, że Pablo,,Deep''Osvaldo spelnia twoje potrzeby ,,jarania sie''Antek666 pisze: Jaram się występem Mirko,z Napoli przypomniał się fajnie i miał pokazał te swoje Magic Touch i Vucinowatość.
No popatrz....a jak jakieś półtora miesiąca temu ja z jeszcze jednym "idiotą" twierdziliśmy w temacie o Bundeslidze,że wcale aż tak włoskiej nie przewyższa to uważano mnie za czubkajakku1 pisze:Licze na zwyciestwo w tym meczu, chociaz Lyonu nie nalezy lekcewazyc i jakis wysoki remis tez nie bylby zly (2:2, 3:3). Od siebie dodam, ze jak wygramy ten mecz to w rankingu klubowym UEFA wyprzedzimy Shakhat a liga wloska zblizy sie do ligi niemieckiej w tym roku na 0.5 punkta (czyli bardzo niewiele).
Nie widzę nic niesamowitego w...regularnościCrunny pisze: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... ings/club/
Niesamowite, że w rankingu Lyon jest aż 7 miejsc przed nami i wyprzedza nawet Inter, któremu liczy się jeszcze ten najlepszy sezon Mourinho.
- wagner
- Juventino
Może Conte chce mocno przycisnąć Lyon w pierwszych minutach presingiem (oby tak było) być może Mirko jeszcze nie jest w najlepszej kondycji fizycznej by pociągnąć od początku. Więc..Wojtek pisze:No nieee, Osvaldo w pierwszym...Mirko zasługiwał na wyjście w 1 składzie za poprzedni mecz
Pewnie zostanie zmieniony przez Vucinica tylko że... jeśli Osvaldo w tym meczu strzeli gola to Conte gadką szmatką go wybroni jak by nie patrzeć :roll:
- pumex
- Juventino
W sumie teraz postawienie na Osvaldo kosztem Vucinicia i tak będzie bolało mniej, bo zagra Tevez, więc nie będziemy musieli oglądać gry na dwóch wysuniętych snajperów.
Ciężko będzie mi zasnąć po kolejnych wymęczonych 90-paru minutach. Liczę na jakieś przebudzenie naszych i show bez zwyczajowego badania przeciwnika, choć szczerze mówiąc nie wierzę w taki rozwój meczu.
Ciężko będzie mi zasnąć po kolejnych wymęczonych 90-paru minutach. Liczę na jakieś przebudzenie naszych i show bez zwyczajowego badania przeciwnika, choć szczerze mówiąc nie wierzę w taki rozwój meczu.

- jakku1
- Juventino
Ale to dotyczy tylko zestawienia na ten rokAntek666 pisze: No popatrz....a jak jakieś półtora miesiąca temu ja z jeszcze jednym "idiotą" twierdziliśmy w temacie o Bundeslidze,że wcale aż tak włoskiej nie przewyższa to uważano mnie za czubka

Jak wygramy dzisiaj to Serie A za ten rok bedzie miala uzbierane 13.5 pkt a Bundesliga ma obecnie 14.0. W rankingu piecioletnim Niemcy nam odskoczyli i to wyraznie (ok. 14-15 pkt). No ale Bundesliga w sumie to dogania powoli lige angielska, wiec... Plusem jest na pewno to, ze Serie A sie odbila od dna i ostatnie dwa sezony byly juz niezle. Przydalby sie lidze wloskiej jakis wielki sukces w pucharach europejskich, najlepiej w LM. Moze za rok?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- annihilator1988
- Juventino
Wth? Chilijczyk ma serię dobrych spotkań, więc nie wiem o co Ci chodzi? Btw, jakiś fajny link do spotkaniaPush3k pisze:Znowu Isla na boku, jak fajnie...

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- HugoZDolinyPomaranczy
- Juventino
Właśnie Isla nie gra najgorzej. Ale niech mi ktoś wytłumaczy co robi Bonucci? Z taką grą to Liga Europejska jest dla nad odpowiednim miejscem...annihilator1988 pisze:Wth? Chilijczyk ma serię dobrych spotkań, więc nie wiem o co Ci chodzi? Btw, jakiś fajny link do spotkaniaPush3k pisze:Znowu Isla na boku, jak fajnie...?
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
- KondzioJuveFans
- Juventino
Osvaldo coraz bardziej przypomina mi Amauriego. Vucinić na boisko
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Cabrini_idol
- Juventino
Zaczynam drżeć o Scudetto z taka grą.
Mój boże co się dzieje z moim Juventusem.
Conte jest az tak glupi ze nie widzi ze srodkiem sie nie uda i te super crossy Bonucciego. Trzeba przejsc na 4 3 3 i rozciagnac troche amatorska obrone Lyonu.
Mój boże co się dzieje z moim Juventusem.
Conte jest az tak glupi ze nie widzi ze srodkiem sie nie uda i te super crossy Bonucciego. Trzeba przejsc na 4 3 3 i rozciagnac troche amatorska obrone Lyonu.

- Mate.G
- Juventino
http://www.rojadirecta.me/goto/max-depo ... /?canal=10
tylko się nie nabierać na te śmieszne reklamy
o instalowaniu nowego odtwarzacza etc
tylko się nie nabierać na te śmieszne reklamy

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak? Dla mnie w ofensywie jest kompletnie bezużyteczny, szczególnie w ostatnich spotkaniach.annihilator1988 pisze:Wth? Chilijczyk ma serię dobrych spotkań, więc nie wiem o co Ci chodzi?Push3k pisze:Znowu Isla na boku, jak fajnie...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy