LE 13/14 (1/4): Olympique Lyon 0-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Vucinic pewnie będzie chciał wykorzystać swoją okazję i być jako trzeci napadzior w hierarchii pod koniec sezonu, więc mam nadzieję, że nie będzie dziś jak to ma w swoim zwyczaju.
Bardzo chciałbym żeby Tevez w końcu trafił i przełamał się w europejskich pucharach bo zasługuje na to
Dziś musi być pewne zwycięstwo, które pozwoli nam na zagranie rezerwami rewanżu bo o ile w lidze z Livorno po tym meczu będzie łatwo to po meczu rewanżowym z Lyonem gramy z Udine na Stadio Frulli więc może być ciężko a liga jeszcze nie wygrana
FORZA!
Bardzo chciałbym żeby Tevez w końcu trafił i przełamał się w europejskich pucharach bo zasługuje na to

Dziś musi być pewne zwycięstwo, które pozwoli nam na zagranie rezerwami rewanżu bo o ile w lidze z Livorno po tym meczu będzie łatwo to po meczu rewanżowym z Lyonem gramy z Udine na Stadio Frulli więc może być ciężko a liga jeszcze nie wygrana

FORZA!
- pumex
- Juventino
Co racja to racja. Zastanawiam się jaki kontrargument wytoczyć, ale nic mi do głowy nie przychodzi, zwyczajnie zabiłeś mnie trafnością spostrzeżenia ;Ppan Zambrotta pisze:powiedział tak samo Bayern przed meczem z ManU. Kwestia awansu tam zostaje wciąż otwarta. Takie słabości to wychodzą w lidze, w przypadku dwumeczu wszystko zostaje w nogach i głowach piłkarzy.pumex pisze:Z całym szacunkiem do Lyonu, ale przy tylu kontuzjach w ich zespole pierwszego składu w połowie nie znam w ogóle, pierwszy raz o wielu graczach słyszę a przecież interesuje się futbolem dość mocno. Ja wiem, że u nas też jest zmęczenie, że są urazy, że to wyjazd, ale szanujmy się... aspirując do czegokolwiek w Europie taki Lyon powinniśmy klepnąć niezależnie od okoliczności.
Trochę przeraził mnie nasz bilans meczów z Francuzami na ich ziemi, ale w sumie to nie ma co patrzeć na takie statystyki. Moje oczekiwania względem dzisiejszego meczu są spore - remis bramkowy to takie minimum, które niekoniecznie będzie mnie satysfakcjonować, choć wiele zależy od przebiegu spotkania. Dobrze grający Juventus ostatni raz widziałem chyba w boju z Trabzonem, no ale umówmy się... to żaden przeciwnik, jeno pachołki. Stęskniłem się już za fajerwerkami. Może dziś?

- annihilator1988
- Juventino
Nie no, bez przesady. Mirko walczy o jak najlepsze propozycje w lecie, więc powinien się sprężyć i przynajmniej jeden magic touch jest wskazanypablo1503 pisze:Przeczuwam, że Vucinić zagra jak... jak Vucinić
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pablo1503
- Juventino
No właśnie, będzie starał, aż za bardzo, a wiadomo, jak takie rzeczy często się kończą. Chciałbym, żeby zagrał, jak rok temu z Fiorentiną.annihilator1988 pisze:Nie no, bez przesady. Mirko walczy o jak najlepsze propozycje w lecie, więc powinien się sprężyć i przynajmniej jeden magic touch jest wskazanypablo1503 pisze:Przeczuwam, że Vucinić zagra jak... jak Vucinić

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pozostaje mieć nadzieję, że nasi się otrząsną po tej nieprzyjemnej porażce z Neapolu. Do tej pory nasi zawodnicy zawsze odpowiednio reagowali po porażkach, więc liczę na odpowiednie podejście także i dzisiaj. Bez problemu zapomnę o porażce z neapolitańczykami, o ile dzisiaj przejedziemy się po Francuzach.
Jestem zwolennikiem ustawienia z parą Tevez-Vucinić. Ten drugi jest leniwy, ale ma bardzo wiele do udowodnienia, zresztą w meczu z Napoli zrobił przez kilka minut o wiele więcej niż niewyraźny ostatnio Llorente. Po prawej hasał będzie Isla, ale cieszy mnie perspektywa wchodzącego na zmęczonego przeciwnika Lichtsteinera. Niech w końcu w Europie strzeli coś Tevez i zamknie usta krytykom.
Szczerze powiedziawszy nie wiem, co myśleć o obecnym Lyonie. Nie jest to ten sam zespół co kiedyś, zresztą i tak jest poważnie osłabiony. To właśnie Francuzi byli moim wymarzonym przeciwnikiem w tej fazie rozgrywek, łatwiejszym w teorii rywalem byłoby chyba tylko AZ.
Jestem zwolennikiem ustawienia z parą Tevez-Vucinić. Ten drugi jest leniwy, ale ma bardzo wiele do udowodnienia, zresztą w meczu z Napoli zrobił przez kilka minut o wiele więcej niż niewyraźny ostatnio Llorente. Po prawej hasał będzie Isla, ale cieszy mnie perspektywa wchodzącego na zmęczonego przeciwnika Lichtsteinera. Niech w końcu w Europie strzeli coś Tevez i zamknie usta krytykom.
Szczerze powiedziawszy nie wiem, co myśleć o obecnym Lyonie. Nie jest to ten sam zespół co kiedyś, zresztą i tak jest poważnie osłabiony. To właśnie Francuzi byli moim wymarzonym przeciwnikiem w tej fazie rozgrywek, łatwiejszym w teorii rywalem byłoby chyba tylko AZ.
- Argonessar
- Juventino
Myślę, że wywieziemy z Lyonu bramkową zaliczkę, (a może i dwu bramkową :lol: ) Mecz może być ciekawszy i przyjemniejszy "dla oka" niż nasze ostatnie ligowe pojedynki, a przynajmniej mam taką nadzieję.
- Makaron3
- Juventino
Daj jakieś źródło na potwierdzenie że nie jesteś zwykłym trollem.pan Zambrotta pisze:powiedział tak samo Bayern przed meczem z ManU. Kwestia awansu tam zostaje wciąż otwarta.
Ja zgoła odmienne wypowiedzi czytałem.
Jedna z nich:-
Arjen Robben wyznał, że jest ostrożny odnośnie słabszej formy przeciwników. Jego zdaniem absencja Robina van Persiego nie czyni przeciwników FCB mniej niebezpiecznymi.
"W grze takiej jak ta, forma może pójść z dymem. W poprzedniej rundzie Manchester przegrał 2:0 z Olympiakosem, a następnie wygrał u siebie 3:0. Musimy być ostrożni. W mediach i opinii publicznej panuje ogólna zgoda, że Manchester United nie jest w dobrej kondycji, ale jednak dotarli do ćwierćfinału. Ale nie sądzę tak - to jest trudny pojedynek! Musimy od pierwszej minut wznieść się na wyżyny. Musisz być ostrożny, albo przegrasz z United".
- naros
- Juventino
Liczę na zwycięstwo! Wtedy możemy skupić się na lidze i zapewnieniu sobie Scudetto. Bardzo ważne jest żebyśmy szynko zdobyli bramkę, bez zbędnych nerwówek jakie ostatnio fundowali nam Bianconeri. Vucinić-Tevez pamiętam z początku sezonu i bardzo mi się ta współpraca podobała. Liczę na bramkę tak jednego jak i drugiego.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- jakku1
- Juventino
Official: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tévez, Osvaldo.
Licze na zwyciestwo w tym meczu, chociaz Lyonu nie nalezy lekcewazyc i jakis wysoki remis tez nie bylby zly (2:2, 3:3). Od siebie dodam, ze jak wygramy ten mecz to w rankingu klubowym UEFA wyprzedzimy Shakhat a liga wloska zblizy sie do ligi niemieckiej w tym roku na 0.5 punkta (czyli bardzo niewiele).
Licze na zwyciestwo w tym meczu, chociaz Lyonu nie nalezy lekcewazyc i jakis wysoki remis tez nie bylby zly (2:2, 3:3). Od siebie dodam, ze jak wygramy ten mecz to w rankingu klubowym UEFA wyprzedzimy Shakhat a liga wloska zblizy sie do ligi niemieckiej w tym roku na 0.5 punkta (czyli bardzo niewiele).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Osvaldo? O co tu chodzi?
Serio my mamy zamiar go wykupić? To chyba jakiś żart.
Poza tym lepiej dac szasne Szwagrowi, moze ustrzeli jakąś bramke, albo zagra przyzwoity mecz co jednak jest ważne w kontekscie jego sprzedaży po sezonie, a Osvaldo? Jak go wykupimy za wiecej niz 10 mln to daję sobie sookoj z Juventusem aż do września.
Serio my mamy zamiar go wykupić? To chyba jakiś żart.
Poza tym lepiej dac szasne Szwagrowi, moze ustrzeli jakąś bramke, albo zagra przyzwoity mecz co jednak jest ważne w kontekscie jego sprzedaży po sezonie, a Osvaldo? Jak go wykupimy za wiecej niz 10 mln to daję sobie sookoj z Juventusem aż do września.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2014, 20:12 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- kuba2424
- Juventino
Widzę, że na forum panuje ogólny hurraoptymizm, więc chyba tyle osób mylić się nie może. Dziś w pracy nawet poczułem emocje związane z tym meczem, prawie jakbyśmy grali w LM
Faktem jest, że w mojej - wcale nie takiej krótkiej - karierze jako kibic nie widziałem naszych, podnoszących "Pucharu Uefa".
Co do meczu - obstawiłem 0:2, Tevez dziś się przełamie!

Co do meczu - obstawiłem 0:2, Tevez dziś się przełamie!
- Antek666
- Juventino
Głodnemu szynka na myślinaros pisze:Bardzo ważne jest żebyśmy szynko zdobyli bramkę, bez zbędnych nerwówek jakie ostatnio fundowali nam Bianconeri. Vucinić-Tevez pamiętam z początku sezonu i bardzo mi się ta współpraca podobała. Liczę na bramkę tak jednego jak i drugiego.
Jaram się występem Mirko,z Napoli przypomniał się fajnie i miał pokazał te swoje Magic Touch i Vucinowatość. No i tak jak pisze Naros-na początku sezonu współpraca Teveza z czarnogórskim Leniwcem wyglądała bardzo dobrze.Poza parą napastników spore nadzieje pokładam w Pogbie,a nuż Gruby Mino mu nawciskał by ten fajnie zagrał w ojczyźnie
Chciałbym dobrego meczu i pokazania klasy przez Juve,ech... może wreszcie się doczekam

Edit: Aha,no tak... skoro posta pisalem na raty przez jakieś 15 minut to nie dziwne,że już oficjalne składy są i moje gadanie o Mirko zbędne. Szczerze? Osvaldo ostatnio mi mniej imponował,w przeciwieństwie do Zorro z ostatniego meczu,wolałbym w podstawie Mirasa. Mówi to jeden z większych fanbojów Osvaldo
Co by się nie działo.... Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2014, 20:15 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Antek666 pisze: Jaram się występem Mirko,z Napoli przypomniał się fajnie i miał pokazał te swoje Magic Touch i Vucinowatość.
No to się rozczarujesz i bedziesz musial sie wspomoż jakims porhubem;p chyba, że Pablo,,Deep''Osvaldo spelnia twoje potrzeby ,,jarania sie''