Sezon 2013/2014
- Hoffman
- Juventino
Lipiński chyba po prostu chciał być przesadnie wyrozumiały dla głupoty Glika.
A offtopując to mnie ostatnio rozbawiło chyba w meczu z violą, jak jeden z komentatorów nazwał Llorente kręcącym się bąkiem a Matriego nieruchawym ;p
A offtopując to mnie ostatnio rozbawiło chyba w meczu z violą, jak jeden z komentatorów nazwał Llorente kręcącym się bąkiem a Matriego nieruchawym ;p
- Vimes
- Juventino
- Robaku
- Juventino
Jak ktos ma ochote i czas to niech wlaczy Orange SPort bo calkiem niezly mecz INter - Atalanta, Bergamo pieknie cisnie, Handanovic parady od początku, a Bonvantura całkiem ładnie crossiki wrzuca.
NO i Gol Giacome - chociaz 15 sekund później, odpowiedz Icardiego.
NO i Gol Giacome - chociaz 15 sekund później, odpowiedz Icardiego.
- Myzarel
- Juventino
Najpierw śmiechłem po dobitce Icardiego, a teraz śmiechłem z interu jako takiego 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Ale końcówka.
Wybicie piłki z linii przez Jonathana, poprzeczka Jonathana, gol Bonaventury i mega, mega sytuacja w ostatnich sekundach dla Nagatomo. Wszystko to w jakieś 6min.
A Inter znów przegrał. Szkoda, że Parma zremisowała, bo tym wynikiem zwaliła mi kupon :płaczę:
Wybicie piłki z linii przez Jonathana, poprzeczka Jonathana, gol Bonaventury i mega, mega sytuacja w ostatnich sekundach dla Nagatomo. Wszystko to w jakieś 6min.
A Inter znów przegrał. Szkoda, że Parma zremisowała, bo tym wynikiem zwaliła mi kupon :płaczę:

- jakku1
- Juventino

Zagadka miesiaca. Co Guarin mial na mysli?:prochno:
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Dziku1897
- Juventino
O ile się nie mylę, to ten Baselli którym się interesujemy wszedł w 86 minucie i to po jego akcji Jonathan musiał wybijać piłkę z linii. Pozatym przez te 7 minut jakie dostał pokazał się z dobrej strony. Nie wszystko co z Atalanty musi być złeArbuzini pisze:Każdy dobry mecz Atalanty przybliża nas do kupna ich zawodnika, także ja tak bardzo nie cieszyłbym się z porażki Interu.

- Dybala 4ever
- Juventino
Ten Icardi to jest jednak pustak. Wanda Nara to jego dziewczyna, która jeszcze się chwali romansem w mediach z nim, a ma dzieci z Maxi Lopezem... Aż szkoda tych dzieci, a sam Maxi Lopez przynajmniej ma olej w głowie. Specjalnie przeszedł z Catanii do Sampy, aby mieć blisko do dzieci, które są w Mediolanie. Ale to taki off top.
Atalanta zagrała mądrze i skrzętnie wykorzystała jakie mogła sobie stworzyć. La Dea ma pantent na nich. Już chyba 4 sezon inter ich nie pokonał. Panowie nie tylko Baselli, ale i jeszcze Bonaventura był na naszym radarze. Jak tak dalej będzie sobie poczynał to Marotta i Paratici zaglądną do swojego notesu :-D .
Atalanta zagrała mądrze i skrzętnie wykorzystała jakie mogła sobie stworzyć. La Dea ma pantent na nich. Już chyba 4 sezon inter ich nie pokonał. Panowie nie tylko Baselli, ale i jeszcze Bonaventura był na naszym radarze. Jak tak dalej będzie sobie poczynał to Marotta i Paratici zaglądną do swojego notesu :-D .
- Antek666
- Juventino
Ano,zdarzyło się.Kimi pisze:Really? Intery wyrównały w pierwszej akcji po rozpoczęciu? :shock:Robaku pisze:NO i Gol Giacome - chociaz 15 sekund później, odpowiedz Icardiego.
Po czym przegrywają frajersko tracąc bramkę w 90 minucie meczu,a więc z interem wszystko w porządku

Sampdoria-Hellas Verona 5-0. Brawo za taki mało włoski wynik meczu.Rewelacja sezonu i drużyna walcząca o puchary chyba zaczyna się kruszyć,no a defensywę ma bardzo kruchą i wątłą.
Daj spokój i zacznij szukać we wszystkim pozytywów. Peluso czy Padoin jak odejdą do słabego średniaka Serie A to chętnie wlaśnie do AtalantyArbuzini pisze:Każdy dobry mecz Atalanty przybliża nas do kupna ich zawodnika, także ja tak bardzo nie cieszyłbym się z porażki Interu.
"Thohir ma tak małego"jakku1 pisze:
Zagadka miesiaca. Co Guarin mial na mysli?:prochno:
"tyle osiągnąłem z interem"
Co wygrałem?
- annihilator1988
- Juventino
Ja myślę, że nic gorszego od Padoina być nie może, więc jakoś specjalnie się nie emocjonuję. Co do samego spotkania, to stało ono na zaskakująco wysokim poziomie, zwłaszcza, że grały dwa ligowe średniakiArbuzini pisze:Każdy dobry mecz Atalanty przybliża nas do kupna ich zawodnika, także ja tak bardzo nie cieszyłbym się z porażki Interu.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jakku1
- Juventino
Uscisk dloni prezydenta MorattiegoAntek666 pisze:"Thohir ma tak małego"
"tyle osiągnąłem z interem"
Co wygrałem?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Ale powiedzcie szczerze, jest coś lepszego w futbolu, oczywiscie oprócz wygrywania Juventusu, od interu dostającego czape w 90 minucie na Meazza ?