Liga Europy 2013/2014
- pan Zambrotta
- Juventino
rywal optymalny zdaje się wydawać, bo alkmaar moglibyśmy tradycyjnie zlać, na lyon wydaje mi się będzie ciut większa mobilizacja.
Drabinki nie ma, ale losowanie pod faworytów ustawione. Od półfinałów przekonamy się, na co nas jeszcze stać w europie na chwilę obecną.
finał z benfiką ? - finał dwóch chyba najbardziej znanych finalistów-frajerów ever :lol:
Drabinki nie ma, ale losowanie pod faworytów ustawione. Od półfinałów przekonamy się, na co nas jeszcze stać w europie na chwilę obecną.
finał z benfiką ? - finał dwóch chyba najbardziej znanych finalistów-frajerów ever :lol:
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przy obecnej roznicy kadrowej to Lyon wydaje sie bardzo latwym przeciwnikiem.
Przy podejsciu jak z Fiora powinnismy ich dziabnac nawet tam.
Przy podejsciu jak z Fiora powinnismy ich dziabnac nawet tam.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- deszczowy
- Juventino
Korzystne losowanie. Uniknęliśmy Portugalczyków i Sevilli a to na tym etapie ważne. Amen.
- bendzamin
- Redaktor
pan Zambrotta pisze: finał z benfiką ? - finał dwóch chyba najbardziej znanych finalistów-frajerów ever :lol:

Sympatyczne losowanie, również ze względu na odległość. Lyon jest jakieś 300km od Turynu

Z tego co wiem, to jeszcze nie podano godzin.Cabrini_idol pisze:Ok szybkie pytanko, gramy 3 i 10 kwietnia, a wie ktos moze o której gramy te mecze ?
Ostatnio zmieniony 21 marca 2014, 13:32 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ok szybkie pytanko, gramy 3 i 10 kwietnia, a wie ktos moze o której gramy te mecze ?
Bo jak 3 kwietnia mam 1 zmiane i ogladne tak 10 kwietnia mam nocki, ale jesli gramy pierwszy mecz o 21 a drugi o 19 to ogladne obydwa, a jesli obydwa o 21 to rewanzu nie zobacze :evil:
Bo jak 3 kwietnia mam 1 zmiane i ogladne tak 10 kwietnia mam nocki, ale jesli gramy pierwszy mecz o 21 a drugi o 19 to ogladne obydwa, a jesli obydwa o 21 to rewanzu nie zobacze :evil:

- gawron
- Juventino
Myślę podobnie jak poprzednicy: rywal nie za słaby, nie za dobry; drugi mecz u siebie - na ćwierćfinał w sam raz, fajne losowanie, ciekawy przeciwnik.
Mam nadzieję, że chociaż jeden mecz poleci na TVN Turbo/nSport, bo C+ nie mam.
PS Zauważyliście jak Ferrarze się łapy trzęsły?
Mam nadzieję, że chociaż jeden mecz poleci na TVN Turbo/nSport, bo C+ nie mam.

PS Zauważyliście jak Ferrarze się łapy trzęsły?
- Marianb
- Juventino
... i Valencii.deszczowy pisze:Uniknęliśmy Portugalczyków i Sevilli a to na tym etapie ważne.

Oprócz naszej ekipy kandydatem do wygrania Ligi Europejskiej jest moim zdaniem: Valencia, Sevilla i Benfica. Natomiast FC Porto z tą formą to nie bardzo, tym bardziej, że w lidze cieniują, ale początek sezonu mieli całkiem.
- wagner
- Juventino
Widziałeś jak Nietoperze grają w tym sezonie ?Marianb pisze:... i Valencii.deszczowy pisze:Uniknęliśmy Portugalczyków i Sevilli a to na tym etapie ważne.
Rozumiem. Ja sam Valencii w tym składzie personalnym jeszcze nie widziałem. Stąd moje pytanie czy rzeczywiście są aż tak groźni. Bo patrząc na ich wyniki w lidze to.. bardzo przeciętnie. Sam nie widzę ich w finale, baa myślę że Basel ich pyknie i to zespół ze Szwajcarii będzie miłą niespodzianką tej edycji LE.Marianb pisze:Może nie grają takiej piłki jak trójka z rodzimej ligi: Barca, Real, Atletico, ale w podobnym położeniu parę lat temu było Atletico, które wygrało Ligę Europejską. W identycznej sytuacji był Athletic Bilbao, grający w finale z Atletico i też odbiegał pod względem gry od czołówki
Ostatnio zmieniony 21 marca 2014, 14:11 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marianb
- Juventino
Może nie grają takiej piłki jak trójka z rodzimej ligi: Barca, Real, Atletico, ale w podobnym położeniu parę lat temu było Atletico, które wygrało Ligę Europejską. W identycznej sytuacji był Athletic Bilbao, grający w finale z Atletico i też odbiegał pod względem gry od czołówkiwagner pisze:Widziałeś jak Nietoperze grają w tym sezonie ?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pierwszy gramy 21.05, drugi zatem pewnie o 19stej.Cabrini_idol pisze:Ok szybkie pytanko, gramy 3 i 10 kwietnia, a wie ktos moze o której gramy te mecze ?
Losowanie całkiem ok. Kwestia naszego podejścia.

- Arbuzini
- Juventino
Lyon gra chyba głównie 4312, poprawcie mnie jeśli się mylę. Nie jest to specjalnie dobra taktyka przeciwko naszemu 352. Choć Francuzi mają parę indywidualności w składzie to jednak jako drużyna nie zachwycają i tracą sporo bramek. Rywal z marką, ale w dołku. W dodatku walczący w lidze o puchary.
Całkiem niezły rywal, nie możemy narzekać. Trzeba przejść dalej.
Całkiem niezły rywal, nie możemy narzekać. Trzeba przejść dalej.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
My to powinniśmy chyba więcej grać z czereśniakami z "egzotycznych" lig, a nie Benfikami czy Lyonami
w pewnym sensie szkoda, że z fazy grupowej LM nie można spaść do grupy LE, bo wtedy mielibyśmy fajne przetarcie z tymi niby-ogórami, których koledzy za rok nam w LM znowu urwą punkty.

- jakku1
- Juventino
Kibic Lyonu z forum juventuz.com mowi, ze:Arbuzini pisze:Lyon gra chyba głównie 4312, poprawcie mnie jeśli się mylę. Nie jest to specjalnie dobra taktyka przeciwko naszemu 352.
Czyli lekkie zaskoczenie, przynajmniej jesli chodzi o to 532.4-1-2-1-2 & 5-3-2 are the most frequent.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113