Serie A 13/14 (27): JUVENTUS 1-0 Fiorentina
- Cabrini_idol
- Juventino
2 polowa dno.

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Druga połowa ponownie słaba. Szczęśliwie utrzymane zwycięstwo po poprzeczce Matosa czy potknięciu Barzagliego (:bravo: Gigi). Nie mniej jeśli wszystkie trzy mecze uda się wygrać to o stylu szybko zapomne 

Ostatnio zmieniony 09 marca 2014, 14:21 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ufff udało się. Srałem w gacie dosłownie przez ostatnie 15minut, mając w pamięci ten feralny mecz z Hellasem i straconą bramkę w końcówce.
Brakowało mi tej bramki na 2:0 przez co nie mogłem wysiedzieć w fotelu.
Ważne 3 punkty i wyrównany rekord Torino, brawo !
Brakowało mi tej bramki na 2:0 przez co nie mogłem wysiedzieć w fotelu.
Ważne 3 punkty i wyrównany rekord Torino, brawo !
Nie rozśmieszaj mnie proszę :rotfl:Kamex22 pisze:Montella >>>> Conte.
Tyle w temacie. Przy większym szczęściu lepszych zawodnikach i braku zawieszenia Valero i kontuzji Rossiego znowu byłoby 1-4
Ostatnio zmieniony 09 marca 2014, 14:23 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
Druga polowa do zapomnienia
Szkoda ze nie ma już użytkownika bartek kramowarczykcośtam bo by zrobił komplikę na temat zwodu Padoina z ostatnich minut
Forza Juve i do czwartku !

Szkoda ze nie ma już użytkownika bartek kramowarczykcośtam bo by zrobił komplikę na temat zwodu Padoina z ostatnich minut

Forza Juve i do czwartku !
- bendzamin
- Redaktor
Dzięki drugim połowom Juventusu w tym sezonie nie muszę obcinać paznokci, bo je zjadam.
Conte na dużym ryzyku w końcówce, w pewnym momencie kamera na niego najechała i wyglądał, jakby przestraszył się tego, co narobił
Gdybyśmy mieli pecha, to pewnie by nie było 3 punktów. Jest szczęście, są 3 punkty, jest trochę zaoszczędzonych sił. Zawodnik meczu - Asamoah, w ogóle bardzo ładnie nasza lewa strona sobie radziła, Chiellini w dobrej formie.
Conte na dużym ryzyku w końcówce, w pewnym momencie kamera na niego najechała i wyglądał, jakby przestraszył się tego, co narobił

- Ein
- Juventino
Co to za przyśpiewka, która trwała z 5 min (koło 60 min) ? Nawet komentator jakby się zamknął i nie musiałem kacapskiego słuchać
Ładnie Asa i Gigi. Liczę, że kolejny mecz również będzie zwycięski

Ładnie Asa i Gigi. Liczę, że kolejny mecz również będzie zwycięski
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pablo1503
- Juventino
Przy wykorzystanych strzałach Teveza, przy graniu do końca, a nie odpuszczeniu sobie w połowie, przy Vidalu i Pogbie w formie z początku sezonu wygralibyśmy 10:0Kamex22 pisze:Montella >>>> Conte.
Tyle w temacie. Przy większym szczęściu lepszych zawodnikach i braku zawieszenia Valero i kontuzji Rossiego znowu byłoby 1-4

O czym Ty człowieku gadasz?
od 80min. byłem niemal przekonany, że stracimy bramkę. Na szczęście po raz kolejny wygraliśmy z jak najmniejszym nakładem sił.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2014, 14:25 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- PlanetJuve
- Juventino
Jaka beznadziejna druga polowa!! :evil: Kiedys to szczescie sie skonczy i bedzie placz, oj wielki placz. Chca wygra scudetto, a druga polowe zagrali jak druzyna ze srodka tabelki ktora jakims cudem prowadzi z fawotytem i chce dowiezc wynik do konca. No zezloscili mnie jak rzadko.
Pierwsze 45 min dobre w naszym wykonaniu. Juz wiemy mniej wiecej jakie kolejne dwa mecze z Viola nas czekaja..
Pierwsze 45 min dobre w naszym wykonaniu. Juz wiemy mniej wiecej jakie kolejne dwa mecze z Viola nas czekaja..
- Szilgu
- Juventino
Gdybyśmy grali z Bayernem, a mysleli że gramy z Livorno i trenerem byłby Ferguson...Kamex22 pisze:Montella >>>> Conte.
:rotfl:
Tyle na Fiorentinę wystarczylo. Fajnie, że były jakieś zmiany, zawsze to trochę mniej straconych sił. I Bonucci odpoczywał, bo ostatnio non stop w pierwszym składzie.
Fajnie, że 3pkt, czekam na czwartek. Styl w tej fazie sezonu jest dla mnei bez znaczenia.
EDIT: Pablo mnie uprzedził

Ostatnio zmieniony 09 marca 2014, 14:26 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A tym co narzekają na 2 połowę przypominam, że w tygodniu gramy w LE.

- Wojtek
- Juventino
Brawo!
Dobrze że nasi pewnie dowieźli te prowadzenie, a w koncówce to nawet Padoin zaszalał
Isla tez git.
Tak wgl to w jakim ustawieniu graliśmy po wejściu Isli? 4-5-1 ?
Wyjście Buffona klasa sama w sobie
To jak panowie? Dziś o 22:30 świętujemy 32 scudetto?
FORZA JUVE!!

Tak wgl to w jakim ustawieniu graliśmy po wejściu Isli? 4-5-1 ?
Wyjście Buffona klasa sama w sobie

To jak panowie? Dziś o 22:30 świętujemy 32 scudetto?

FORZA JUVE!!